19 / 04 / 2024

bursa nilüfer imar planı

bursa nilüfer imar planı

Nilüfer Eko-Kent Planı, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 3 defa ret edilince aynı bölge için Nilüfer Batı Gelişme Bölgesi Uygulama İmar Planı hazırlandı. Plan Nilüfer Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılaşma var!

Gazete Bursa köşe yazarı olan Muharrem Karabulut bugünkü köşe yazısında imar hataları, yanlış planlama ve şehirleşme hataları olan kentlerde insanların nasıl uzaklaştığını anlattı. Karabulut, Bursa'da kaçak yapılaşmanın arttığını belirtti.

Bursa Nilüfer'de kat artırımı imar planı görüşüldü!

Nilüfer Belediye Meclisi, Başkan Bozbey başkanlığında olağanüstü toplandı. Toplantıda Büyükşehir Belediye Meclisi'nden gelen kentsel yenileme amaçlı kat artırımını öngören imar planı değişikliği talebi de görüşüldü.

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Nilüfer'de 8 taksitle arsa ve arazi satılacak!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

Bursa Nilüfer Westion'da yüzde 50 peşinatla! Haziran 2024'te teslim!

Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen Westion projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Nilüfer Westion projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Milli Emlak Bursa Nilüfer'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satacak! 

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı.

BUSKİ, Bursa Nilüfer'de arsa satacak! Bursa'da arsa arayanlar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Genel Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Bursa Nilüfer'de konut imarlı arsa fırsatı! 

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 7 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 arsa satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Nilüfer'de 3 taksitle satılık imarlı arsa!

Bursa İli Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yar alan ticaret imarlı arsayı 3 taksitle satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 3 adet arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Nilüfer ilçesinde yer alan 2 adet konut imarlı ve 1 adet ticaret imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Bursa Nilüfer'de ticaret ve konut imarlı arsa satılıyor!

Nilüfer Belediyesi, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Çalı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Karayollarından Bursa Nilüfer'de satılık gayrimenkul fırsatı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 14. Bölge Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 16 adet gayrimenkul satılıyor! Fiyatları gören şok oldu!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Çamlık ve Başköy Mahallelerinde yer alan 16 adet gayrimenkulü satıyor. İşte merak edilen detaylar ve fiyatlar...

bursa nilüfer imar planı Haberi

bursa nilüfer imar planı

Nilüfer Belediyesi’nin prestij projesi Nilüfer Eko-Kent Planı, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 3 defa ret edilince aynı bölge için Nilüfer Batı Gelişme Bölgesi Uygulama İmar Planı hazırlandı. Nilüfer Belediye Meclisi’nde kabul edilen plana ilişkin konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Dilerim bu plan çeşitli nedenlerle ile reddedilmez. Çünkü bu planın biran önce gerçekleştirilmesine ihtiyaç var” dedi.


Nilüfer’in Görükle ve Kayapa bölgelerinde uzun zamandır beklenen imar planı Nilüfer Belediye Meclisi’nde görüşülerek kabul edildi. Daha önce 200 bin kişiye yönelik hazırlanan Nilüfer Eko-Kent Planı Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde tam 3 kez ret edilerek geri gönderilince, Nilüfer Belediyesi yeni bir imar planı hazırladı. Bu çerçevede hazırlanan Nilüfer Batı Gelişme Bölgesi Uygulama İmar Planı Nilüfer Belediye Meclisi’nin Haziran ayı toplantısının ikinci birleşiminde gündeme geldi.


Kurum görüşleri...