20 / 04 / 2024

bursa Orhangazi Devlet Hastanesi

bursa Orhangazi Devlet Hastanesi

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi yeni binasına taşındı. Eski binaya ne olacağı merak konusu oldu. Binanın okula dönüşeceği iddialarına rağmen çalışmalara başlanmadı.

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi yeni binasında!

Bursa Orhangazi'de yapımı tamamlanan ve hafta sonu acil servisi ile hizmet vermeye başlayan Orhangazi Devlet Hastanesi'nin yeni binası, poliklinikler ve diğer tüm servisleri ile hizmet vermeye başlıyor.

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Orhangazi Devlet Hastanesi'nde sona aşamaya gelindi. Sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, işçilerden inşaat hakkında bilgi aldı.

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi’nin inşaatında sona gelindi!

Yapımına 2014 yılında başlanan yeni Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi’nde sona gelindi. 29 dönümlük arazi üzerine yapılan hastanenin kaba ve ince işçiliğinin sona ermesi ile birlikte çevre düzenlemesine başlandı.

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin A bloku tamamlandı!

Geçen sene yapımına Orhangazi TOKİ Bölgesi'nde başlanan yeni Devlet Hastanesi şantiyesinde 40 personel 7 iş makinesi ve 30 kamyon ile çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 4 bileşik bloktan oluşan yeni hastanenin A bloku tamamlanıyor.

Orhangazi Devlet Hastanesi 'nin yeri netleşti!

Orhangazi Devlet Hastanesi 'nin yeri kesinleşti. Orhangazi Belediyesi Meclisi'nde hastanenin Tekke Mahallesi TOKİ konutları bölgesinde bulunan 29 bin 799 metrekarelik alanda yapılması görüşülerek kabul edildi.

TOKİ Bursa Orhangazi projesiyle 166 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Orhangazi projesi bugün ihaleye çıkacak. Projede 166 adet konut yer alacak.

Bursa'da KDV'den muaf 2 arazi satılacak!

Bursa İli Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Orhangazi Karsak Mahallesi'nde yer alan iki adet araziyi satışa çıkardı.

Bursa Orhangazi'ye TOKİ'den ucuz konut müjdesi! 12 soruda TOKİ Bursa Orhangazi!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Orhangazi 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Orhangazi projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Orhangazi 2022 ucuz konut projesi...

Bursa Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar meydana çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar gün yüzüne çıktı.

Orhangazi Belediye Başkanlığı 22 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Orhangazi'de yer alan 22 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Bursa Orhangazi Süpürgelik Mevkii’nde sanayi dönüşümü başladı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesine Süpürgelik Mevkii’nde daha önce sanayi alanı olarak ilan edilen bölge konusunda ön çalışmalar başladı. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Hasan Bozbey, bugünkü köşe yazısında söz konusu çalışmaları kaleme aldı.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi Nisan 2023'te tamamlanacak!

Bursa'nın sağlık alanında büyük ihtiyacını karşılayacak olan Acemler'deki Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin yapımı 2017'de başlamıştı. Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, 1281 yatak kapasiteli hastanenin Nisan 2023'te tamamlanacağını açıkladı.

TOKİ Bursa Orhangazi 4.Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi! 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Orhangazi Belediyesi İş Birliği ile inşa edilen TOKİ 4. Etap konutları hak sahiplerine teslim edildi. 

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başladı!

Bursa'da inşasına başlanan fakat yüklenici firma ile yapılan sözleşmenin tasfiye edilmesi nedeniyle duran Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 

Bursa Orhangazi'de 32.2 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Orhangazi ilçesi, Yeniköy, Gamiç ve Hürriyet mahallelerinde yer alan 9 gayrimenkulü 32 milyon 179 bin 366 TL'ye satıyor...

Bursa Orhangazi'de 15 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Orhangazi'de yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Orhangazi alt gelir son başvuru tarihi!

Bursa Orhangazi alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Bursa Orhangazi alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları...

TOKİ Bursa Orhangazi alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Orhangazi projesinde yer alan 44 adet konut için başvuru dönemi sona eriyor.

bursa Orhangazi Devlet Hastanesi Haberi

bursa Orhangazi Devlet Hastanesi

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi, TOKİ bölgesinde ki yeni binasında faaliyete başladı. Boşaltılan eski bina ise atıl durumda bekliyor. Okul yapılacağı belirtilen, ancak henüz hiçbir çalışma gerçekleştirilmeyen eski hastane binası gün geçtikçe harabeye dönüyor. 


32 derslikli okul

Geçtiğimiz yıl tamamlanan yeni Orhangazi Devlet Hastanesi binasına taşınma işleminin ardından boşaltılan eski hastane binası, atıl durumda bekliyor. Bir dönem yıkılması ve yeşil alan olarak ilçeye kazandırılması dillendirilen eski bina için, daha sonra 32 derslikli bir okul binası olacağı söylenmişti. Ancak eski hastane binasında şu ana kadar hiçbir çalışma yok. İki bloktan oluşan binanın eski kısmının yıkılarak yerine yeni bir bina yapılması ve burada bir okulun faaliyete sokulması planlanıyordu. Bu konuda Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kaya, binanın bulunduğu alanın Milli Eğitim Bakanlığı'na devredileceğini ve...