19 / 04 / 2024

bursa osmangazi kentsel dönüşüm

bursa osmangazi kentsel dönüşüm

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Bursa Soğanlı'da kentsel dönüşüm oyunu!

Bursa'nın Soğanlı Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinde vatandaşlar muhalefet tarafından kışkırtılıyor. Gerçeği öğrenen vatandaşlar astıkları pankart için özür diledi...

Osmangazi'de deprem odaklı kentsel dönüşüm yapılıyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 17Ağustos felaketinin yıldönümünde, depreme karşı aldıkları tedbirleri tekrar masaya yatırdı

Bursa Soğanlı'daki dönüşüme Barcelona modeli mimari!

Olay gazetesi yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugünkü yazısında Bursa Osmangazi'deki kentsel dönüşümü ele aldı. İşte Ahmet Emin Yılmaz'ın o yazısı...

2016 Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm yılı olacak!

Bursa Osmangazi Belediyesi, 2015 yılında hız verdiği kentsel dönüşüm çalışmalarına 2016 yılında yepyeni projeler de dahil ederek sadece ilçenin değil tüm kentin çehresini değiştirmeyi hedefliyor.

Osmangazi'de kentsel dönüşüm sürüyor!

Osmangazi Belediye Meclisi’nin aralık ayı toplantısında kentsel dönüşüm konuşuldu. Başkan Mustafa Dündar, Bursa’yı yeniden ayağa kaldırdıklarını söyledi.

Bursa Osmangazi'nin çehresi değişecek!

OSMANGAZİ'Yİ Türkiye'nin parlayan yıldızı yapabilmek için her alanda çalışmalar yürüten ve birbirinden önemli yatırımları hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, Ekim ayı içerisinde projelerini hayata geçirecek.

Bursa Osmangazi kentsel dönüşümle daha planlı olacak!

Bursa'nın merkezinde yer alan Osmangazi ilçesi, Hanlar Bölgesi'yle UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alıyor. Yerli yabancı konukların uğramadan geçmediği ilçe, planlanan kentsel dönüşüm projeleriyle daha planlı bir yapıya kavuşacak.

Osmangazi'de Biaport Zafer projesinin temeli atıldı!

Osmangazi'de, kentsel dönüşüm kapsamında "Biaport Zafer Projesi"nin temel atma töreni, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in de katılımıyla yapıldı. Proje kapsamında 176 konut yükselecek.

Modern Osmangazi'nin temelleri atıldı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni Türkiye yolunda modern Osmangazi’yi inşa etiklerini söyledi. Dündar, “Belediye olarak ‘İşimiz, gücümüz, Osmangazi’ diyerek çalışıyoruz. Geçen 5 yılda modern Osmangazi’nin temellerini attık.'' dedi.

Osmangazi'de yeni dönemde kentsel dönüşüm ön plana çıkacak!

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi’de yeni dönemin, kentsel dönüşüm çalışmalarının öne çıktığı, tarihi dokunun yeniden ayağa kalktığı, doğal ve ekolojik yapının korunduğu bir dönem olacağını söyledi...

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Osmangazi Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Soğanlı Mahallesi'ndeki Osmangazi Belediyesi'ne ait şantiyede yapılan incelemeler neticesinde depreme dayanıklı olmayan bir bina tespit edildi.

Bursa kentsel dönüşüm alanları 2013!

Bursa’da dönüşüm için geri sayım başladı. Osmangazi'de Soğanlı ve Demirkapı mahallelerini kapsayan dönüşüm projesi bakanlığa sunuldu yetki devrinin ardından yenileme çalışmaları için düğmeye basılacak. İşte Bursa kentsel dönüşüm alanları 2013...

Mustafa Dündar: Dönüşüm için ilk adım doğru atılmalı!

Demirkapı ve Soğanlı `da kentsel dönüşüm için yetki bekleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “ İlk adım doğru atıldığı zaman daha ciddi ilerleme sağlanır ” dedi.

Bursa Osmangazi’de Demirkapı Mahallesi yeniden dönüşecek!

Bursa’nın Osmangazi ilçesi sınırlarında yer alan Demirkapı Mahallesi, riskli alan ilan edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın kararınca Bursa Osmangazi Demirlikapı Mahallesi yeniden dönüşecek. İşte Bursa Demirkapı kentsel dönüşüm alanları...

Bursa'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın yazısında Bursa’daki kentsel dönüşüm projelerini kaleme aldı. Peki Bursa'daki kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

Bursa Osmangazi'de 8 adet arsa satışa sunuldu! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Gündoğdu Mahallesi'nde yer alan 8 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Osmangazi'deki arsaların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler ve ihale tarihi...

Bakyapı'dan Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut! Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla!

Bakyapı tarafından Bursa Osmangazi'ye 1519 yeni konut geliyor. Bakyapı imzasıyla yükselen Prestij Yeni Hayat'ta 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Bursa Osmangazi'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatlar şok etti! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Panayır Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 5 Ekim'de satışa çıkarıyor. Peki Bursa Osmangazi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Doğuş Otomotiv, Bursa Osmangazi'deki arsa ve binasını satıyor! 

Doğuş Otomotiv tarafından Bursa Osmangazi'de yer alan gayrimenkulün satılması kararı alındı. İşte ayrıntılar...

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

TOKİ Bursa Osmangazi 690 konut ihalesi bugün!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Bursa Osmangazi'de 690 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Bursa Osmangazi 690 ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Bursa Osmangazi'de 12.2 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Bursa 9. İcra Dairesi, Bursa Osmangazi'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 12 milyon 202 bin 374 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Osmangazi'deki kaçak yapılar ortadan kaldırıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Uludağ'da kaçak olarak inşa edilen yapıların yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm ihalesi 9 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Osmangazi Alemdar ve Gaziakdemir Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesini 9 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm projesi ihalesi 13 Ağustos'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 13 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç yaptığı açıklamada, Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmalarının büyük bir kararlılıkla devam ettiğini söyledi.

bursa osmangazi kentsel dönüşüm Haberi

bursa osmangazi kentsel dönüşüm

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar kentsel dönüşüm projeleri hakkında konuştu. Bursa Hakimiyet Gazetesi'nden Pelin Siyli'nin haberine göre; Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Tarihi binalardaki restorasyonların yanı sıra Hamitler, Panayır, Demirtaş gibi yeni bölgelerimizde gerçekleştirdiğimiz konut projeleri ile ilçede son 15 yılda ciddi bir gelişim kaydettik"dedi.

"15 yılda ciddi bir gelişim kaydettik"

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi'de sürdürülen kentsel dönüşüm projeleri ile ilçenin bu 15 yılda büyük oranda gelişim gösterdiğini ifade etti. Dündar, "Osmangazi Belediyesi, bütçesi güçlü, kurumsal kimliği gelişmiş bir belediye. Tarihi binalardaki restorasyonların yanı sıra Hamitler, Panayır, Demirtaş gibi yeni bölgelerimizde gerçekleştirdiğimiz konut projeleri ile ilçede son 15 yılda ciddi bir gelişim kaydettik. Bölgede yükselen konutlarla birlikte bu noktaları vatandaşlar için bir cazibe noktası haline dönüştürdük" diye konuştu.