26 / 04 / 2024

Bursa projeler

Bursa projeler

İMSİAD Başkanı Mescioğlu ile HDL Otomasyon Bursa Yetkili Bayisi Şaban Ulus, geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek, kentteki inşaat sektörü ve akıllı ev konseptleri hakkında görüştü.

Alpiş Group, Tuana Evleri'ne ilgiden memnun!

Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, ulaşım projeleriyle Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren Yalova Yolu'nda başlattığı Tuana Evleri projesini hızla sürdürüyor. İşte ayrıntılar...

Yıldırım Belediyesi’nden Engelsiz Yaşam Merkezi!

Bursa’ya bağlı Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçenin öncelikli problemlerine çözüm üreten çalışmaların ardından Yıldırım’ın marka değerini yükseltecek vizyon projelere start veriyor. İşte projeler...

Bademli Patika Evleri görücüye çıktı!

Bursa'nın köklü kuruluşlarından Göktuğ Şirketler Grubu'nun inşaat sektöründeki yatırımları devam ediyor. Özge ve Eser Göktuğ kardeşler, yeni projeleri "Bademli Patika Evleri'nin tanıtımını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi.

Konutta standartlar değişti!

İnsanların çok geniş evlerden sıyrılmaya başladığını ifade eden Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, son yıllarda standartları ve donanımı iyi olan konutların tercih edildiğini kaydetti.

Foresta Balat'ta yaşam başlıyor!

Balat'ın simge projeleri arasında yer alan Foresta Balat, 16 ayda tamamlandı. Yüzde 70'i yeşile ayrılmış sosyal alanları kapsayan proje, Bursa'nın en beğenilen projelerinin başında geliyor.

Harmony Towers'da cazip indirim!

Eroğlu Gayrimenkul, Bursa Nilüfer'deki 1+1 Harmony Towers projesinde 4+1 dairelerine yönelik olarak 50 bin liralık kampanya başlattı. Vade farksız 50 ay taksit gibi seçenekler mevcut...

Sur Yapı, Bursa’da 1.3 milyar liralık dev projeye imza atıyor!

Sur Yapı, Bursa’nın en büyük rezidans ve alışveriş merkezi projesi ‘Marka’yı hayata geçiriyor. Projede home ofis fiyatları 330 bin ile 1.869 bin liradan satılıyor.

TOKİ'den Bursa Kestel'e 251 konutluk yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Kestel'de 251 yeni konut inşa edecek.

Bursa Osmangazi'ye yeni dönemde dev projeler inşa edilecek!

Bursa Osmangazi ilçesi son 10 yılda birbirinden farklı projelerle büyük bir gelişim gösterdi. 10 yılda 936 projeyi hayata geçiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni projeler ile Osmangazi'ye yeni bir vizyon kazandırmaya hazırlanıyor.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa için yeni projeler!

Hayata geçirdiği vizyon projelerle Bursa’ya değer katan Osmangazi Belediyesi, yeni projeler için düğmeye bastı.

Bursa-Ankara YHT projesi tasarruf genelgesine takıldı!

İyi Parti Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, Bursa-Ankara Yüksek Hızlı Tren projesinin yüzde 5 ile tasarruf genelgesine takıldığı iddia etti. Tatlıoğlu, projenin  tamamlanacak projeler arasına dahil edilmemesine tepki gösterdi.

Bursa Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

 Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik projeler kapsamında hayata geçirilen ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ni hizmete açtı.

Osmangazi'nin projeleri Bursa'ya vizyon kazandırıyor!

Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeler Bursa'ya büyük bir vizyon kazandırıyor. Türkiye'de birçok yerel yönetime örnek olan projeler şehrin çehresini değiştiriyor. 

Bursa Yıldırım'da vizyon projeler yükseliyor!

Bursa Yıldırım'da 2017 yılında yapılan projeler dönüşümün öncüsü oldu. Bölgede 2018 yılı içinde uzlaşma sağlanan hak sahipleri için yapılacak 850 konut ve ticaret alanlarının teslimatında geri sayıma geçildi. 

Bursa'da 6 mahalleye imar müjdesi!

Bursa Yıldırım'da son yıllarda yapılan projeler ile çarpık kentleşme tarihe karışıyor. Modern yaşam alanlarının kurulduğu ilçe bir zamanlar gecekondularıyla anılıyordu.

Akcan Yapı'dan Bursa'da fark yaratacak projeler!

Bursa'da 2001'den beri faaliyet gösteren Akcan Yapı, bölgede bugüne kadar yüzlerce konut inşa etti. Akcan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akça, fark oluşturacak projelere imza atarak sektörde ön plana çıktıklarını belirtti.

Bursa Yıldırım inşaatta altın çağını yaşıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler ilçenin değerini katlıyor. Gerçekleşen konut projeleri, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Yıldırım, altın çağını yaşıyor.

RUMELİSİAD'tan Bursa Yıldırım'daki dönüşüm projesine onay!

RUMELİSİAD yöneticilerine Bursa Yıldırım'daki projeler anlatıldı. Başkan İsmail Hakkı Edebali, vizyon projeleri hakkında bilgi verdi.

Bursa Orhangazi'de projeler teker teker gerçekleşecek!

Bursa Orhangazi Başkanı Neşet Çağlayan, bu yıl projelerin teker teker hayata geçeceğini belirtti. Çağlayan, vatandaşların yararlanabileceği alternatif sosyal yaşam alanlarının inşa edileceğini söyledi.

Bakyapı'dan Bursa'ya 300 milyonluk yeni proje!

Bakyapı, kurulduğu 1991 yılından bu yana 44 projede 10.000 ‘e yakın konut üreterek, “Prestij” markasıyla ürettiği projeler ile yer aldığı bölgelere değer kazandırmayı sürdürüyor. 300 milyonluk bir yatırımla Bursa’da yeni projeye imza atmak için gün sayıyor.

Bursa projeler Haberi

Bursa projeler

İMSİAD Başkanı Mescioğlu ile HDL Otomasyon Türkiye Ofisi Bursa Yetkili Bayisi Şaban Ulus, geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek, inşaat sektörü ve akıllı ev konseptleri hakkında görüşmeler yaptılar. Toplantıda konuşan Mescioğlu, akıllı evlerin yeni yapılan konutlara değer katacağını belirtti. 


İMSİAD (İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ile HDL Bursa Yetkili Bayisi Şaban Ulus ve Türkiye Ofisi Genel Müdürü Sayın Haluk Sayar, inşaat sektörü ve akıllı ev konsepti hakkında görüş alış verişinde bulundu. Toplantıda konuşan Başkan Mescioğlu Bursa'da inşaat sektörünün 2016 yılı beklentileri hakkında yaptığı değerlendirmede akılı evlerin yeni yapılan konutlara değer katacağını, kullanımın artması ile hayatımızın değişmez bir parçası olacağını söyledi. 


TÜM SEKTÖRLERDE KULLANILIYOR


Birçok yüksek teknoloji ürününü bir arada barındıran akıllı ev projelerine değinen HDL Türkiye Ofisi Genel...