25 / 04 / 2024

bursa projeleri

bursa projeleri

"Sıcaksu-Tabakhaneler Bölgesi"ni termal turizm merkezine dönüştürecek 1 milyar dolarlık projeyi yürüten Bursa Büyükşehir Belediyesi, Dubaili firmayla görüşüyor...

Bursa dev yatırımlarıyla örnek kent konumunda!

Bursa, 16 yıldır yapılan yatırımlarla dikkatleri çekiyor. Bölgede yapılan örnek çalışmalara bölge örnek kent konumuna geldi.

Bursa'nın geleceğini tasarlıyoruz!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, günü kurtarmak için değil geleceği tasarlamak için çalıştıklarını söylüyor. Aktaş, “Türkiye’nin 2023 vizyonu doğrultusunda Bursa’yı geleceğe taşıyacak adımları bir bir atıyoruz” diyor.

BTSO'nun dev projeleri için geri sayım başladı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay dev projeler hakkında açıklamalar yaptı.

Bursa'da kamulaştırmadan 70 milyon TL'lik gelir!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sıcaksu bölgesinde kamulaştırılan yüzde 15'lik alanın satışından 70 milyon TL gelir sağlandı.

Bursa'da 10 yeni turizm tesisi açılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi termal turizmde yeni bir hamle başlattı. Belediye, termal kaynaklara sahip 10 ilçede yeni tesis açma kararı verdi.

Bursa'da 236.8 milyon TL'lik yatırım açılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 236 milyon 840 bin 455 TL’lik yatırım bugün hizmete giriyor. Projelerin açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleşecek.

Bursa'ya 5 yeni sosyal merkez kazandırılacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Bursa'ya ziyarette bulundu. Kaya, Gemlik, Mustafakemalpaşa, Yıldırım, Orhangazi ve Orhaneli'ye 5 yeni sosyal hizmet merkezi kazandırılacağını söyledi.

Bursa'ya yeni öğretmen evi yapılacak mı?

Bursa Haber Gazetesi köşe yazarı olan İlhami Yıldız bugünkü yazısında Bursa'daki öğretmen evi eksikliğinden bahsetti. İşte o haber...

Bursa Reşat Oyal Kültürparkı’na nikah sarayı inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Reşat Oyal Kültürparkı’nda, yeni ve modern bir nikah sarayı yapılacağını ve mekanın 2017 yılında hizmet vermeye başlayacağını müjdeledi.

Bursa kimliğini projelerle kazanıyor!

Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin yazarlarından Ersel Peker bugünkü yazısında Recep Altepe'nin hayata geçirdiği projeleri kaleme aldı. İşte Ersel Peker'in o yazısı..

Bursa Kent Meydanı'nda metruk yapılar yıkılıyor!

A Gazete köşe yazarı olan Kemal Cankaya, Bursa'daki kentsel projeleri, çarpık yapılaşmayı, yatırım ve projeleri anlattı. Cankaya, Kent Meydanı'nda metruk yapıların yıkıldığını belirtti.

Bursa'ya açık hava müzesi geliyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Hisar bölgesinde başlattığı arkeopark çalışmalarıyla Bursa’nın tarihini yeniden canlandırıyor. Bursa’nın tarihi, Osmangazi Belediyesi’nin 2011 yılından bu yana devam eden çalışmalarıyla gün yüzüne çıkıyor.

Doğru yatırımlar Bursa'nın kaderini değiştiriyor!

Hayatta gidilen yolların aynı olmadığı fakat herkesin aynı yoldan gittiğine dikkat çeken Çalımlıoğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çalımlıoğlu, başarı için biz gidilmeyen yoldan gideceğiz dedi.

Bursa, yabancı yatırımcı için büyük pazar!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Şener, İngiltere Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Clive Allcorn ile bir araya geldi. Allcorn, Bursa'nın yabancı yatırımcılar için önemli bir pazar olduğunu söyledi.

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Bursa'da yeni metro hatları muhtarlara anlatıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen metro hattı projeleri, metro hattında yer alan mahallelerinin muhtarlarına anlatıldı. 

Bursa'da konut projelerinin maketleriyle katma değerli ihracat!

Bursa'da faaliyet gösteren bir firma  CNC işleme, lazer kesme ve 3 boyutlu yazıcı yöntemi kullanarak milimetrik ölçümlerle konut projeleri için maket hazırlıyor. 

Bursa Gökdere Millet Bahçesi'nde son durum ne?

2021 yılı için Bursa'da hayata geçecek projeleri anlatan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gökdere'ye inşa edilen millet bahçesi projesi için açıklamalarda bulundu. 

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'da 20 bin riskli konut dönüşüyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ekonomi gazetecileriyle bir araya geldiği basın toplantısında, Bursa'da hayata geçirdikleri projeleri ve devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı.

Bursa’nın çöküntü konut bölgeleri dönüşecek!

Bursa’nın gündeminde kentsel dönüşüm var. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğiyle başlatmak istediği dönüşüm projeleri için konsensüs arayışlarına devam ediliyor.

Bursa TOKİ 2020 kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa TOKİ 2020 projeleri için kura çekimi yapıldı.

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut projeleri kapsamında Bursa'da da 3 bin 200 yeni konut hayata geçirilecek.

TOKİ Bursa ucuz konut projeleri 2020!

TOKİ Bursa ucuz konut projeleri 2020 haberimizde yer alıyor. Hayata geçirilecek projelerle dar ve orta gelirliler ev sahibi olacak. İşte TOKİ Bursa ucuz konut projeleri 2020...TOKİ Bursa ucuz konut projeleri başvuru şartları 2020...

Bursa TOKİ projeleri 2020!

Bursa TOKİ projeleri 2020 ne zaman başlayacak? Bursa TOKİ projeleri 2020 başvuru için gerek belgeler neler? Bursa TOKİ projeleri 2020 başvuru şartları neler? TOKİ 100 bin sosyal konut ödeme planı ve fiyatları nasıl? İşte TOKİ 100 bin sosyal konut Bursa projeleri 2020...

bursa projeleri Haberi

bursa projeleri

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Sıcaksu-Tabakhaneler Bölgesi'ni termal turizm merkezine dönüştürecek ve 1 milyar dolarlık yatırıma mal olacak projeyle ilgili Dubaili firmayla görüşmelerin sürdüğünü ifade etti.

Soğanlı, Alemdar, Gaziakdemir, Sırameşeler, Çekirge, Çarşamba ve Altıparmak mahallelerine kadar uzanan ve yaklaşık 18,3 hektar alanıyla uzun yıllar deri sanayi sektörüne hizmet eden Tabakhaneler Bölgesi'ndeki işletmeler, yaklaşık 10 yıl önce Badırga bölgesindeki Bursa Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne taşındı.

Bölgedeki 135 deri fabrikasının taşınmasının ardından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları, hak sahipleriyle yatırımcı firmalar arasında uzlaşma sağlanamaması üzerine sonuçsuz kaldı.

Daha önce deri temizliğinde kullanılan yaklaşık 80 derece sıcaklıktaki suyu, sağlık ve termal turizmde kullanmayı amaçlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, kamulaştırmaların büyük çoğunluğunu tamamladı.

Tabakhaneler Bölgesi alanında açılan 10 kuyudan çıkan sudan alınan numuneler çeşitli testlere tabi tutuldu....