25 / 04 / 2024

Bursa Ro-Ro Limanı

Bursa Ro-Ro Limanı

Burulaş tarafından hazırlanan feribot ve ropax iskeleleri ile konteyner limanı, Ro-Ro limanı ve genel kargo limanı projelerinin 1/100000 il Çevre Düzeni Planı'na işlenmesi ile ilgili plan değişiklikleri oy çokluğu ile kabul edildi.

Bursa Uludağ Üniversitesi 13 büro personeli alımı yapacak! Personel olma şartları bakın neler?

Bursa Uludağ Üniversitesi büro personel alımı yapacağını duyurdu. Son tarihi  15 Haziran olan bu ilana ilgili kişilerin başvuruları bekleniyor. Bursa Uludağ Üniversitesi, büro personel alımı için gerekli şartları detaylı olarak paylaştı. 

Tunç Şatıroğlu, altın yatırımcısına müjdeyi verdi! 'Perşembe bayram var'

Altın ve gümüş için Amerikan 10 yıllarına dikkat çeken Tunç Şatıroğlu, yakında yükselişlerin geleceğini ifade etti. Özellikle Perşembe gününü işaret eden Şatıroğlu, yatırımcı için sabırlı oldun imasında da bulundu.

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Enerji Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Otomotiv Turizm Ve Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ensar Eyüp Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Milli Saraylar İdaresi duyurdu! Güvenlik görevlisi, destek personeli ve büro personeli alınacak! Net 6 bin 847 TL maaş!

Milli Saraylar İdaresi en az lise mezunu personel güvenlik görevlisi, destek personeli ve büro personeli istihdam edeceğini duyurdu. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları neler? İşte ilanın  detayları...

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Enver Dursun ve Hüseyin Dursun ortaklığında kuruldu.

Gram altın alanlar kâr yapamayacak! Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu korkuttu

Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu, altın ve bitcoin için önemli açıklamalarda bulundu. Bitcoin’de yaşanan düşüşler için müjdeli açıklamalar yapan Şatıroğlu, gram altın biriktiren kişilere yükselişlerin ABD 10 Yıllıkları üzerinden uyarılarda bulundu. İşte detaylar…

Dolarınızı, gram altınınızı alın oturun! Tunç Şatıroğlu'ndan altın ve dolar almak isteyenlere tokat gibi cevap geldi

Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu altın ve dolar almak isteyenler için 'Dolarınızı, gram altınınızı alın oturun sürekli fiyatlara bakmayın' diyerek sert uyarılarda bulundu. Ayrıntılar haberimizde...

Ekonomist Tunç Şatıroğlu 'sakın inanmayın' dedi, dolara yatırım yapacakları uyardı!

Deneyimli ekonomist Tunç Şatıroğlu, doların düşürülmesi için Türkiye'ye yüklü bir swap girişi olacağına yönelik iddiaları yalanladı ve yatırımcılara uyarılarda bulundu.

Cılbıroğlu İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cılbıroğlu İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Asuman Sağlam ve Mustafa Sağlam ortaklığında kuruldu.

Ünlü analist Tunç Şatıroğlu'ndan büyük iddia! Doların asıl yükselişinin ne zaman olacağını açıkladı

Kanal Finans Kurucusu, ünlü analist Tunç Şatıroğlu son yayınında dolar kuruyla ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

Tahıroğulları Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahıroğulları Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Efe Can Birinci ve Mert Birinci ortaklığında kuruldu.

GAPAS Serbest Kürsü Gayrimenkulde Nöro Pazarlama etkinliği yarın!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinliğinde Gayrimenkulde Nöro Pazarlama ele alınacak. 

Avni Köroğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Avni Köroğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Avni Köroğlu tarafından kuruldu.

Bursa Ro-Ro Limanı Haberi

Bursa Ro-Ro Limanı

Bursa'da son bir ayda hayata geçirilen faaliyetler, önümüzdeki günlerde startı verilecek hizmetler ve kamuoyu gündemini meşgul eden konular toplantıda ele alındı. Mudanya'nın Ketendere mevkiine yapılacak liman kompleksi görüşüldü. Burulaş tarafından hazırlanan feribot ve ropax iskeleleri ile konteyner limanı, Ro-Ro limanı ve genel kargo limanı projelerinin 1/100000 il Çevre Düzeni Planı'na işlenmesi ile ilgili plan değişiklikleri oy çokluğu ile kabul edildi. 


'ARTIK YETMİYOR'

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Üretim şehri olan Bursa'nın limanları artık yetmiyor. Eskiden beri sıkıntılı olan konulardan bir tanesi de Mudanya'daki limanlara yük gemilerinin yanaşmasaydı. Mudanya-Bursa arasında araçların yük taşıması da büyük bir sıkıntıydı. 

Ama şimdi gerçekleştirilecek projede Mudanya limanından çok uzak Eşkel'in de ilerisinde olan Ketendere bölgesini kullanacağız. Hem bu bölge için hem de gelişen ve büyüyen liman ihtiyacı...