23 / 04 / 2024

bursa sağlık projeleri

bursa sağlık projeleri

Bursa Büyükşehir Belediyesi, halkı doğrudan ilgilendiren yatırımlarına Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi 112 Acil Servis İstasyonu'nu da ekledi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağlı 3 yeni tıp fakültesi kurulacak!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde İzmir, Trabzon ve Bursa illerinde yeni tıp fakülteleri kurulacak.

Bursa'da belediye tarafından kiralanan otel sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından yeni tip koronavirüs nedeniyle 7 gün 24 saat görev yapan sağlık personelinin daha iyi koşullarda dinlenebilmesi için otel kiraladı. 

Bursa'da sağlık turizminde hedef 20 milyar dolar! 

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Bursa Şubesi tarafından düzenlenen ‘Bursa’da Sağlık Turizmi’ konulu yuvarlak masa toplantısında Türkiye'nin sağlık turizmi incelendi. Toplantıda hedefin 20 milyar dolar seviyelerine ulaşmak olduğu bildirildi. 

Bursa Yıldırım Hatice Aslanoba Sağlık Hizmet Binası açıldı!

Bursa Yıldırım Yeşilyayla Mahallesi’nde inşa edilen Hatice Aslanoba Sağlık Hizmet Binası açıldı.

Bursa Vatan Mahallesi'ne yeni sağlık ocağı müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım ilçesine bağlı Vatan Mahallesi’nde lüks hastane konforunda sağlık ocağı yapılacağını müjdeledi.

Bursa Yıldırım'da sağlık yatırımları hız kesmiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçede sağlık yatırımları hayata geçirmeye devam ediy

Karacabey'in yedinci sağlık merkezi açıldı!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde yapımına başlanan yeni sağlık merkezi hizmete açıldı. Törende konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, merkezlerin 12 bin nüfusa hizmet edeceğini söyledi.

Gemlik yeni sağlık merkezine kavuşuyor!

Bursa’nın Gemlik ilçesi yeni bir sağlık merkezine kavuşuyor. Her yıl artan nüfusun ihtiyaçlarını göz önüne alan Gemlik Belediyesi, sağlık alanındaki yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. 

Balıkesir'e 15 yılda 954 milyon liralık sağlık yatırımı yapıldı!

Sağlık yatırımları ve bölge projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Hasan Demiraslan, “Sağlık yatırımlarıyla tüm ilçeler şantiyeye döndü” diye konuştu. Demiraslan, son 15 yılda Balıkesir’e 954 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti.

KKTC Sağlık Bakanı Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceledi!

Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceleyen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sağlık Bakanı Filiz Besim değişik projeleri görmek için hastane hakkında bilgi aldı. 

Bursa Sağlık Tarihi Müzesi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ‘Sağlık Tarihi Müzesi’, ‘14 Mart Tıp Bayramı’nda törenle, ziyarete açıldı.

Bursa Sağlık Müzesi 14 Mart'ta açılıyor!

Bursa’yı değerleriyle geleceğe taşıyan Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ‘Sağlık Tarihi Müzesi’, ‘14 Mart Tıp Bayramı’nda hizmete açılacak.

Bursa Sağlık Tarihi Müzesi açılış için gün sayıyor!

Bursa’yı değerleriyle geleceğe taşıyan Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Sağlık Tarihi Müzesi’, açılış için gün sayıyor. 

bursa sağlık projeleri Haberi

bursa sağlık projeleri

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Vali Münir Karaloğlu ve İl Sağlık Müdürü Özcan Akan arasında Bursa'yı geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, halkı doğrudan ilgilendiren yatırımlarına Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi 112 Acil Servis İstasyonu'nu da ekledi. Bakımsız eski binasında ihtiyacı karşılamakta zorlanan Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi'nin yıkılarak yeni sağlık merkezi ile 112 Acil Servis İstasyonu'nu da bünyesinde barındıran yeni binanın yapımına yönelik protokol, imzalandı. 


Halen faaliyetin devam ettiği mevcut Aile Sağlığı Merkezi önünde düzenlenen protokol imza töreninde konuşan Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı bir toplumun ancak sağlıklı bireylerden oluşabileceğini belirterek, bu nedenle sağlık yatırımlarına büyük önem verdiklerini söyledi. Şükraniye Aile Sağlığı merkezinin ihtiyacı karşılamadığını ve bölge halkının buraya modern bir sağlık merkezi yapılması yönünde yıllardır beklenti içinde olduğunu hatırlatan...