18 / 04 / 2024

Bursa satılık gayrimenkul

Bursa satılık gayrimenkul

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Bursa'da 13.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Kazım Karabekir Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 13 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Uludağ Milli Emlak'tan 37.4 milyon TL'ye satılık 45 gayrimenkul!

Uludağ Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa ili, Yıldırım, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde yer alan 45 gayrimenkulü 37 milyon 403 bin 386 TL'ye satıyor...

Bursa Karacabey'de 33.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Karacabey Belediye Başkanlığı, Bursa Karacabey Hürriyet Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 33 milyon 119 bin 164 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'den 25.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul hissesi!

Bursa 7. İcra Dairesi, Bursa ili, Nilüfer ilçesinde yer alan gayrimenkul hissesini 25 milyon 417 bin 819 TL'ye satıyor...

Bursa'da 24.8 milyon TL'ye satılık 2 adet arsa!

Bursa İli Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Yeniköy Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 24 milyon 847 bin 150 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa'da 32 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da yer alan gayrimenkulü 32 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Eczacılar Kooperatifi'nden 31 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

S.S.Bursa Eczacılar Üretim Temin ve Dağıtım Kooperatifi Yönetim Kurulu, Bursa ve Çanakkale illerinde yer alan 7 gayrimenkulü 31 milyon TL'ye satıyor.

Bursa'da 12.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa İli Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Gemiş Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 12 milyon 967 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa'da 30.7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Bursa İli Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 30 milyon 733 bin 745 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa'da 15.3 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ ve Ertuğrulgazi Emlak Müdürlükleri Bursa'da yer alan 7 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Manisa'da satılık gayrimenkul!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Şehzadeler'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Erzurum'da 40.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün toplam satış bedeli 40 milyon 598 bin 271 TL olarak belirlendi. İhale 29 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Bursa'da 10.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü 10 milyon 479 bin 300 TL bedelle satışa çıkardı.

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Bursa'da 5.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan gayrimenkulü 5 milyon 869 bin 996 TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Körfez'de 13.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü,  Kocaeli İli, Körfez İlçesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 13 milyon 914 bin TL olarak belirlendi. 

Kocaeli'de 13.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Körfez İcra Dairesi, Kocaeli İli, Körfez İlçesi, 728 ada, 26 parselde yer alan gayrimenkul 13 milyon 616 bin 368 TL'ye icradan satılıyor. 

Has Kale İnşaat'tan Ağrı'da 22 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Has Kale İnşaat Taşımacılık Personel Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Ağrı İli Merkez İlçesi Suçatağı Köyü'nde AVM ve yüklenicinin istemesi halinde otel yapımı için koşullu gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor.

Bursa satılık gayrimenkul Haberi

Bursa satılık gayrimenkul

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanına göre, söz konusu gayrimenkul 1054 metrekare alana sahip.

Merakla beklenen ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da Yıldırım Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Söz konusu ihaleye katılabilmek için istenen belgelerin, ihale tarih ve saatine kadar Destek Hizmetleri Müdürlüğü İhale Birimine kapalı zarf içinde teslim edilmesi gerekiyor.

Satışa çıkarılan gayrimenkulün tahmini satış bedeli 8 milyon TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli ise 240 bin TL olarak belirlendi. İhale 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu, Kapalı teklif usulü gerçekleştirilecek.

İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı..

İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı..

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığından:
İhale Tarihi : 19/07/2022
İhale...