18 / 04 / 2024

Bursa Soğanlı kentsel dönüşüm projesi

Bursa Soğanlı kentsel dönüşüm projesi

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kalan riskli alandaki 5 katlı binayı kamulaştırarak yıktı.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi Emlak Fuarı'nda tanıtılacak!

Osmangazi Belediyesi’nin “Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi”, İstanbul CNR Emlak-Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’nda yatırımcılara tanıtılacak.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm'de 3. etap başlıyor!

Osmangazi Belediyesi'nin Türkiye'de kentsel dönüşüme ışık tutan dev projesi Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin üçüncü etabının temeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılacağı törenle 25 Ekim Salı günü atılacak.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temeli atıldı!

Yalnızca ilçenin değil, Bursa’nın kentsel dönüşümüne öncülük edecek vizyon projelerinden birisi olan ‘Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temeli, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun da katıldığı törenle atıldı.

Bursa Soğanlı dönüşüm projesinin temeli yarın atılacak!

Osmangazi Belediyesi’nin Soğanlı Mahallesi’nde toplam 42 hektar alanda hayata geçireceği Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin birinci etabının temeli 13 Ekim 2015 Salı günü Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun da katılacağı törenle atılacak.

Bursa Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin zeminin güçlendirildi!

Osmangazi Belediyesi, Soğanlı kentsel dönüşüm projesi çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Projenin 15 bin 95 metrekarelik kısmında hafriyat ve zemin güçlendirme çalışmaları tamamlandı.

Osmangazi Soğanlı'da kentsel dönüşüm alanları belirlendi!

Bursa'nın en önemli projelerinden biri olarak gösterilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi başladı. Osmangazi Belediyesi 10 noktayı dönüşüm alanı ilan etti.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi 12 Mayıs'ta!

Bursa Osmangazi Belediyesi’nin Soğanlı Mahallesi’nde hayata geçireceği Kentsel Dönüşüm Projesi için geri sayım başladı. Toplam 42 hektar alan üzerinde gerçekleştirilecek olan projenin 1’inci etap 1’inci kısmı 12 Mayıs tarihinde ihaleye çıkıyor.

Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin detayları!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesinin yalnızca bölgeye değil, tüm Bursa ya değer katacak örnek bir proje olacağını, uygulamadan kimsenin mağdur edilmeyeceğini söyledi.

Bursa Soğanlı kentsel dönüşüm projesi Mayıs'ta başlayacak!

Bursa'da sosyal alanda çok önemli projelere İmza atan Osmangazi Belediyesi, yeni Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesiyle Avrupa'dan gelen temsilcilerden tam not aldı.

Bursa Soğanlı kentsel dönüşümde Türkiye'ye model olacak!

Soğanlı Mahallesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi, konutları, iş yerleri, meydanları ve sosyal donatı alanları ile son şeklini aldı. Toplam 42 hektar alan üzerine yapılacak kentsel dönüşüm projesi, mimarisiyle Türkiye'ye model olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Osmangazi Soğanlı'daki kentsel dönüşüm projesi TBMM gündeminde!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinin Soğanlı Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mustafa Dündar'dan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi açıklaması!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 6. etabın ilk harcı döküldü!

Türkiye’de kamu tarafından başlatılan ve her anlamda modern güvenli kent beklentisini karşılayan tek uygulama olan Osmangazi Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, etap etap büyüyerek umutları ve hayalleri gerçeğe dönüştürüyor.

Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya mı açılacak?

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’nın gözde yeşil alanları arasında bulunan Soğanlı Botanik Parkı’nın yapılaşmaya açılmasıyla ilgili iddialarını yalanladı.

Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü değişti!

Bursa'da Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü, Nitelikli Koruma Alanı ve ‘Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı' olarak değiştirildi...

Soğanlı Botanik Parkı'nın yapılaşmaya açılacağı iddiasına bakanlıktan yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yaptığı açıklamada Bursa Soğanlı Botanik Parkı'nın yapılaşmaya açılacağı haberlerinin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Bursa'daki Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya açılıyor!

Bursa'da yer alan Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü değiştirildi ve doğal SİT gitti ‘Kontollü kullanım alanı’ geldi. Park'ta yapılaşmanın da önü açıldı.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi için 68 bina yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kalan riskli alandaki 5 katlı binayı kamulaştırarak yıktı.

Bursa Soğanlı Merkez Cami açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle hayata geçirilen Soğanlı Merkez Cami açıldı.

Bursa Soğanlı, kentsel dönüşümle değerlendi!

Yatay şehirleşmenin örnek projeleri arasında yer alan Soğanlı Kentsel Dönüşümü, sosyal donatı alanları, mimari ve teknik özellikleri ile de Bursa’nın yükselen değeri oldu.

Soğanlı Dönüşüm Projesi Millet Bahçesi ile taçlanıyor!

İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Türkiye’de kentsel dönüşüme ışık tutan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni Millet Bahçesi ile taçlandırıyor.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 55 bina yıkıldı!

Bursa'nın Soğanlı bölgesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında

Bursa Soğanlı kentsel dönüşüm projesi Haberi

Bursa Soğanlı kentsel dönüşüm projesi

Osmangazi Belediyesi tarafından Soğanlı’da 35 hektarı rezerv, 7 hektarı ise riskli alan olmak üzere toplam 42 hektar alan üzerinde başlatılan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında riskli alanda bulunan binalar kamulaştırılarak yıkılıyor. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, rezerv alanda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapılaşmada ideal olarak gösterdiği, zemin artı 5 kat olarak hayata geçirilen bin 769 konut ve 202 ticaret merkezinin inşaatını tamamlayan Osmangazi Belediyesi, riskli alandaki binalarda yaşayan vatandaşlar ile anlaşma sağladı ve yüzlerce vatandaş rezerv alanda depreme karşı dayanıklı olarak yapılan konutlara taşındı.

Riskli alandaki binaların boşaltılmasından sonra belediye ekipleri, bölgedeki binaları insan güvenliğini tehdit etmemesi adına hızlı bir şekilde yıkıyor. Devam eden çalışmalar kapsamında Çiftehavuzlar Mahallesi’nde 38, Soğanlı Mahallesi’nde ise 30 olmak üzere, toplam 68 bina yıkıldı....