25 / 04 / 2024

bursa soğukkuyu yeni spor tesisi nerede

bursa soğukkuyu yeni spor tesisi nerede

Büyükşehir Belediyesi, Soğukkuyu Spor Tesisleri’nin yenileyip modern bir görünüme kavuşturdu. Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Erdem Saker döneminde yaptırılan toprak saha, Nilüfer Deresi ıslah projesi kapsamında modernize edildi...

Renault açıkladı! Renault, Bursa'da 4 yeni model üretimi yapacak...

Fransız otomobil üreticisi Renault, gelecek senelerde üretim maliyetlerini önemli ölçüde düşürmeyi ve Bursa’daki fabrikasında dört yeni model üretmeyi planlandığını açıkladı. İşte haberin detayları...

Patates ve soğan krizi büyümeye devam ediyor. Nisan ayındaki fiyat artışı yüzde 440’a ulaştı!

Türkiye yaz sezonunda patates ve soğanda yeni krizlere gebe görünüyor. Hem arz sorunu hem de hava şartları nedeniyle geçen yıl 5 liradan satılan soğanın kilo fiyatı nisan ayında 27 liraya çıktı.

TOKİ'den Bursalılara büyük müjde! Beklenen tarih geldi! Bursa'ya ucuz ve yeni konutlar geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'da 509 yeni konut inşa edecek. TOKİ Bursa projesinin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Bursa'nın o ilçesine yüzlerce ucuz ve yeni konut geliyor! TOKİ Bursa projesi için tarih belli oldu!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Bursa projesinde 509 yeni konut yer alacak.

TOKİ Bursa projesi için düğmeye bastı! Bursa'ya yüzlerce yeni ve ucuz konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'da 509 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar...

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

TOKİ'den Bursa'ya 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de 2 yeni okul inşa edecek.

İzmir Soğukkuyu'daki yeni muhtarlık binası hizmete açıldı!

İzmir'de Bayraklı Belediyesi tarafından inşa edilen Soğukkuyu Mahallesi Muhtarlığı'nın yeni binası düzenlenen törenle açıldı.

Bursa için yeni eylem planı hazırlandı!

Daha sağlıklı bir gelecek için çevre yatırımlarını hızlandıran Büyükşehir Belediyesi, yeni eylem planı hazırladı.

TOKİ'den Bursa Yenişehir'e 210 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'nın Yenişehir ilçesinde 210 yeni konut inşa edecek.

Avrasya GYO Edirne'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş.'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parsel üzerinde yapılacak olan 'Metro Hotel Apartments' projesine ilişkin yapı ruhsatı 31 Aralık 2020 tarihinde alındı.

TOKİ'den Bursa'ya 4 yeni okul! İhalesi yarın!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Hürriyet ve Başaran Mahalleleri 40’ar Derslikli, Kestel İlçesi, Ahmet Vefik Paşa Mahallesi 24 Derslikli, Mudanya İlçesi Karafatma Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapıları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ'den Bursa'ya 4 yeni okul!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, (Hürriyet Anadolu Lisesi ve Başaran Ortaokulu) 40’ar Derslikli, Kestel İlçesi, (Musa Fırat Coşkun Ortaokulu) 24 Derslikli, Mudanya İlçesi (Şükrü Çavuş Sait Eroğlu İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapıları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi 15 Aralık'ta yapılaca

bursa soğukkuyu yeni spor tesisi nerede Haberi

bursa soğukkuyu yeni spor tesisi nerede


Bursa büyükşehir belediyesi tarafından bu dönem yaptırılan 110’uncu tesis olan Soğukkuyu Kamil Saker Spor Tesisleri törenle hizmete açıldı.


Büyükşehir Belediyesi, Soğukkuyu Spor Tesisleri’nin yenileyip modern bir görünüme kavuşturdu. Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Erdem Saker döneminde yaptırılan toprak saha, Nilüfer Deresi ıslah projesi kapsamında modernize edildi. Suni çimle kaplanan saha, modern idari bina ve soyunma odaları ile desteklendi. Bir vefa örneği olarak eski başkan Erdem Saker’in öğretmen olan babası Kamil Saker’in adını taşıyan tesislerin açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ile çok sayıda davetli katıldı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’yı gerçek bir dünya kenti yapmak için her alanda yoğun bir çaba harcadıklarını belirterek, 5 dönemde yapılan...