29 / 03 / 2024

bursa t2 tramvay hattı

bursa t2 tramvay hattı

Bursa Büyükşehir Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada T2 hattının kent meydanına doğru 1.200 metresinde yerin altına girilmesi kararı aldıklarını ve T2’nin hattının normal sisteme entegre edilmesi gerektiğini belirtti.

Bursa'da ulaşım ve kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, kent içindeki ulaşım projelerinin doğru planlanmadığını ve ulaşımın daha da içinden çıkılmaz hale getirildiğini savundu.

Bursa T2 Tramvay hattı Ağustos 2018'de tamamlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, T2 Tramvay hattında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Bursa T2 Tramvay Hattı inşaatında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Kent Meydanı ile Terminal arasını raylarla birbirine bağlayacak T2 Tramvay Hattı projesi, hukuki süreç nedeniyle yaşanan yaklaşık 4 aylık gecikmenin ardından kaldığı yerden hızla devam ediyor.

Bursa T2 hattında inşaat yeniden başlıyor!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kent Meydanı ile Terminali birbirine bağlamak amacıyla projelendirilen T2 tramvay hattı ihalesine itirazı değerlendiren Danıştay itirazı haksız buldu ve olumlu karar verdi.

Bursa T2 tramvay hattında çalışmalar başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kent Meydanı ile Terminal arasında hizmet verecek T2 tramvay hattındaki çalışmaların konuya ilişkin Danıştay kararının ardından birkaç güne kadar başlayacağını açıkladı.

Bursa T2 tramvay hattında çalışmalar başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kent meydanı ile terminal arasını birbirine bağlamak maksadıyla projelendirilen T2 tramvay hattında ray döşeme çalışmaları başladı.

Bursa T2 Tramvay Hattı 800 günde tamamlanacak!

Bursa Uluslararası ve Şehirlerarası Otobüs Terminali ile kent meydanını bağlayacak “T2 Tramvay Hattı İhalesi”ni kazanan şirket ile sözleşme imzalandı.

Bursa T2 Tramvay Hattı için imzalar atıldı!

Kent meydanı ile otobüs terminalini birbirine bağlamak amacıyla projelendirilen T2 Tramvay hattı ihalesini kazanan Ultra Teknoloji, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile sözleşme imzaladı.

Bursa T2 tramvay hattına kavuşuyor!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kent Meydanı ile Terminal arasını ile birbirine bağlamak amacıyla projelendirilen T2 tramvay hattı ihalesini kazanan firma ile sözleşme imzalandı.

Bursa T2 Tramvay Hattı için sözleşme imzalandı!

Kent meydanı ile otobüs terminalini birbirine bağlamak amacıyla projelendirilen T2 Tramvay hattı ihalesini kazanan Ultra Teknoloji, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile sözleşme imzaladı

Bursa T2 tramvay hattında vagonların testleri başladı!

Bursa T2 Kent Meydanı – Terminal tramvay hattının ihalesi KİK tarafından onaylanırken, diğer taraftan bu hatta kullanılacak olan tramvaylardan ikisi üretimin tamamlanmasının ardından teste tabi tutulmaya başladı

Bursa T2 tramvay hattı ihalesine 13 firmadan teklif!

Bursa'da raylı sistem yatırımlarına da ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, konforlu ve kesintisiz ulaşımı Terminal'e kadar uzatacak olan T2 tramvay hattının ihalesini de yaptı.

Bursa Tramvay Hattı ihalesine 13 teklif!

Bursa’yı demir ağlarla örme hedefi doğrultusunda Cumhuriyet Caddesi ve Heykel-Garaj tramvay hatlarının ardından T2 Kent Meydanı – Terminal tramvay hattının ihalesi de yapıldı. İhaleyi kazanan firma önümüzdeki günlerde açıklanacak...

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

Bursa T2 tramvay hattında çalışmalar hızlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin raylı sistem projesi olan T2 tramvay hattında, ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapılmasından sonra çalışmalar başladı.

Bursa Kent Meydanı Terminal tramvay hattında çalışmalar yeniden başlıyor!

Bursa T2 hattı ikmal ihalesinin ilk etabı 5 Ağustos’ta yapıldı. İhaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalanıp, yer teslimi yapılmasından sonra  T2 hattında inşaat tamamlama işlerine hemen başlanacak.

Bursa T2 tramvay hattı raylı sistemlerle entegre olacak!

Bursa Büyükşehir Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada T2 hattının kent meydanına doğru 1.200 metresinde yerin altına girilmesi kararı aldıklarını ve T2’nin hattının normal sisteme entegre edilmesi gerektiğini belirtti.

Bursa T2 tramvay hattında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, inşaat çalışmaları durma noktasında devam eden T2 tramvay hattında 3 aylık son bir süre belirlediklerini dile getirerek “Bana sorarsanız, yetişmez. Sonucu ne olur derseniz, sonucuna katlanırlar” diye konuştu.

Bursa T2 Tramvay Hattı ne zaman bitecek?

İstanbul Yolu'na inşa edilen Bursa T2 Tramvay Hattı'nda çalışmalar sürüyor. Haziran 2018'de teslim edilmesi planlanan projenin inşaatı hala devam ediyor.

Bursa T2 Tramvay hattı Ağustos 2018'de tamamlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, T2 Tramvay hattında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Tramvay hattı Bursa'ya estetik katacak!

istasyonlu T2 Kent Meydanı – Terminal tramvay hattında inşaat hızla sürerken, yüksekliği nedeniyle görüntü kirliliği oluşturacak perde duvarlarda yeni düzenlemeye girildi.

Panayır Deresi Bursa'ya prestij katacak!

Tramvay hattı ile İstanbul Caddesi’nin çehresini tamamen değiştirmeye hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, Panayır Deresi ıslah ve rekreasyon projesiyle de Bursa’nın İstanbul girişine prestij katacak.

Bursa İstanbul Caddesi, tramvay hattıyla değişecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla projelendirilen T2 Kent Meydanı – Terminal tramvay hattındaki çalışmalar tamamlandığında, İstanbul Yolu’nun çehresinin değişeceğini söyledi.

Bursa Çamur Yakma Tesisi'nde sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yönlendirmesiyle yapılan yerli tramvay, metro ve yerli uçaktan sonra elektrik üreten yerli çamur yakma tesisi inşaatında son aşamaya gelindi.

Bursa T2 Tramvay Hattı inşaatında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Kent Meydanı ile Terminal arasını raylarla birbirine bağlayacak T2 Tramvay Hattı projesi, hukuki süreç nedeniyle yaşanan yaklaşık 4 aylık gecikmenin ardından kaldığı yerden hızla devam ediyor.

Bursa tramvay projesinde son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi İstanbul caddesinin çehresini tamamen değiştirecek 9 tramvay istasyonuna yapılacak üst geçit uygulamasının vatandaşlar tarafından belirlenmesi amacıyla anket çalışması başlattı.

bursa t2 tramvay hattı Haberi

bursa t2 tramvay hattı


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bağlaraltı mahallesi sakinleri ile görüştü. Sabah namazını Ebu Bekir Camii’nde kılan Başkan Alinur Aktaş, sabah kahvaltısını da vatandaşlarla birlikte yaptı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, vatandaşlar sorunları ve beklentilerini Başkan Aktaş’a anlattı.


Bursa’yı büyütmemiz lazım

Geçmişte yapılan yatırımların geliştirilerek devam ettiğini de söyleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “T2 hattını diğer raylı sistemlerle entegre etmemiz lazım. Kent meydanına doğru 1200 metresinde yerin altına girme kararı aldık. Geçmişte yoğun ve dağınık çalışmalardan dolayı biraz sıkıntılar oluşmuştu. Çok şükür şuan bu sıkıntıyı çözdük ve trafik akıcı hale geldi” dedi. Geçmişte yapılan kentsel dönüşüm sisteminin Bursa’ya olumsuz etki yaptığını da söyleyen Aktaş, metrekareye, metrekare alınan bir sistemin kentsel dönüşüm olmayacağını belirtti.

Başkan Aktaş, “3-4...