26 / 04 / 2024

Bursa tabakhaneler 17 milyon liralık yatırımla dönüşecek

Bursa tabakhaneler 17 milyon liralık yatırımla dönüşecek

Büyükşehir Belediyesi kangren haline gelen tabakhaneler bölgesinin dönüşümünü başlatıyor. Başkan Altepe, "Burada kurulacak termal tesisler, çevre mahalleri büyük ölçüde etkileyecek. İnşallah birkaç gün içinde çalışmaları başlatacağız" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

TOKİ'den peş peşe çiftte müjde: 43 ilde 212 konut, 17 ilde 143 iş yeri satacak! Yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eylül ayının son fırsat bombasını patlattı. TOKİ bu kapsamda, ucuz fiyata 43 ilde 212 konut hem de 17 ilde 143 iş yeri satacak. İller arasında İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa'da var. İşte detaylar...

Nilüfer Belediyesi Bursa'da sanayi imarlı arsa satacak! 

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 3 bin 17 metrekare alana sahip.

Bursa'da deniz manzaralı villa ihaleye çıkarılıyor

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bulunan değerli bir taşınmaz, bir borç nedeniyle satışa çıkarıldı. Elmas Sokak mevkisindeki 8.635,51 m² alanlı arazi üzerinde yer alan 17 bloklu bir kompleksten oluşan ve 2 nolu villa niteliğindeki bağımsız bölüm, eşsiz deniz manzarasıyla dikkat çekiyor.

Armut 5 TL ayva 3 TL erik 17 TL! Bursa halinde sebze ve meyve fiyatları ne kadar? İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bursa’da haldeki balık fiyatları belli oldu. Kadife 15 TL, çinekop 115 TL, hamsi 10 TL’ye satılıyor. Bursa balık halinde balık fiyatları ne kadar oldu? İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

TOKİ Bursa Harmancık kura sonucu 17.12.2021!

TOKİ Bursa Harmancık kura sonucu 17.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Harmancık kura sonucu 17.12.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı yapıldı!

Bursa'da 17 ilçe belediye başkanı ile deprem toplantısı gerçekleştirildi. Bursa'da büyükşehir ile ilçe belediye başkanlarının buluştuğu toplantıda, depremle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konuşuldu.

Bursa'da 45 bin 340 kaçak yapı tespit edildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçe belediyesi tarafından yapılan denetimlerle son 15 yılda 45 bin 370 ruhsatsız yapı belirlendi.

Bursa'nın gündeminde imar var!

Bursa Belediyeler Birliği tarafından Büyükşehir ve 17 ilçe belediyesi tarafından imar çalıştayı gerçekleşti.

Bursa Uluabat Gölü'ndeki ada 17 milyon TL'ye satılıyor! 

Bursa Uluabat Gölü'ndeki 45 dönümlük ada 17 milyon liraya satılıyor. Adanın sahibi Nedim Bulut 13 milyon liralık teklifi kabul etmediğini söyledi. 

Bursa'da milyar dolarlık projeye Dubaili yatırımcı ilgisi!

"Sıcaksu-Tabakhaneler Bölgesi"ni termal turizm merkezine dönüştürecek 1 milyar dolarlık projeyi yürüten Bursa Büyükşehir Belediyesi, Dubaili firmayla görüşüyor...

Bursa Selami Efendi Tekkesi gün yüzüne çıktı!

Çalışmalarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, 17’nci yüzyılda Yeşil Mahallesi’nde 3000 metrekare bahçe içine kurulan  Selami Efendi Tekkesi, ilk günkü orijinal haliyle kente kazandırdı.

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için 3 milyon TL'lik kamulaştırma!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, hayırsever işadamı Erhan Nasyalçın tarafından baştan aşağı yenilenen Demirtaşpaşa İlkokulu’nda eğitim, 17 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

Bursa tabakhaneler 17 milyon liralık yatırımla dönüşecek Haberi

Bursa tabakhaneler 17 milyon liralık yatırımla dönüşecek

Büyükşehir Belediyesi, Bursa'da yıllardır kangren halini alan ve bir türlü dönüştürülemeyen tabakhaneler bölgesinin rehabilite edilmesine yönelik çalışmaları başlattı. 180 bin metrekarelik alanın 36 bin metrekaresinin Büyükşehir uhdesine geçtiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sıcaksu olarak anılan bölgeye birkaç gün içerisinde ofis açacaklarını ve temizlik ile çevre düzenleme çalışmalarının start alacağını açıkladı. 


Büyükşehir Belediyesi tabakhaneler bölgesinin dönüşümünü başlatıyor. 180 bin metrekarelik alanı kapsayan projenin 36 bini kamıüaştuıldı. Başkan Altepe, "Burada kurulacak termal tesisler, çevre mahalleri büyük ölçüde etkileyecek. İnşallah birkaç gün içinde çalışmaları başlatacağız" dedi. 

Büyükşehir Belediyesi, Bursa'da yıllardır kangren halini alan ve bir türlü dönüştürülemeyen tabakhaneler bölgesinin rehabilite edilmesine yönelik çalışmaları başlattı. 180 bin metrekarelik alanın 36 bin metrekaresinin Büyükşehir uhdesine geçtiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sıcaksu olarak...