26 / 04 / 2024

Bursa Tabakhaneler

Bursa Tabakhaneler

Büyükşehir Belediyesi Bursa’da yıllardır kangren halini alan ve bir türlü kentsel dönüşüm yapılamayan tabakhaneler bölgesinin rehabilitesi için çalışma başlattı. Başkan Altepe, Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarının özel öneminin bulunduğunu kaydetti.

Bursa tabakhaneler bölgesi temizleniyor!

Büyükşehir Belediyesi, Bursa'da yıllardır kangren halini alan ve bir türlü dönüştürülemeyen tabakhaneler bölgesinin rehabilite edilmesine yönelik çalışmaları başlattı.

Bursa tabakhaneler 17 milyon liralık yatırımla dönüşecek!

Büyükşehir Belediyesi kangren haline gelen tabakhaneler bölgesinin dönüşümünü başlatıyor. Başkan Altepe, "Burada kurulacak termal tesisler, çevre mahalleri büyük ölçüde etkileyecek. İnşallah birkaç gün içinde çalışmaları başlatacağız" dedi.

Bursa Tabakhaneler bölgesinde kentsel dönüşüm başlıyor!

Büyükşehir Belediyesi, Bursa’da yıllardır kangren halini alan ve bir türlü dönüştürülemeyen tabakhaneler bölgesinin rehabilite edilmesine yönelik çalışmaları başlattı..

Bursa'da milyar dolarlık projeye Dubaili yatırımcı ilgisi!

"Sıcaksu-Tabakhaneler Bölgesi"ni termal turizm merkezine dönüştürecek 1 milyar dolarlık projeyi yürüten Bursa Büyükşehir Belediyesi, Dubaili firmayla görüşüyor...

Bursa, Termal Turizm Şehir Projesi ile şifa merkezi olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Türkiye'nin termal şifa merkezi haline gelmek için düğmeye bastı. Sıcaksu – Tabakhaneler Bölgesi'n, termal turizm merkezine dönüştürecek proje hazır. Proje kapsamında hayata geçirilecek Termal Turizm Şehir Projesi 4 etaptan oluşuyor.

Tabakhaneler Bölgesi’ndeki 22 dönümlük alan satılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sıcaksu – Tabakhaneler Bölgesi turizm için yatırımcıyla buluşuyor. Bölgedeki 22 dönüm alan 20 Haziran Salı günü ihaleyle satışa sunuluyor.

Bursa Sıcaksu-Tabakhaneler bölgesi yatırıma açılıyor!

Bursa Sıcaksu - Tabakhaneler Bölgesi termal turizm merkezine dönüştürecek. 22 dönüm alan 20 Haziran Salı günü ihaleyle satışa sunuluyor.

Bursa Tabakhaneler'deki eski fabrika yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Sıcaksu Tabakhaneler Bölgesi’nin termal ve sağlık turizmine kazandırılması hedefiyle başlattığı kamulaştırmalar kapsamında Malcılar’a ait eski fabrika binalarının yıkımını başlattı.

Bursa Sıcaksu Tabakhaneler Bölgesi'nde yıkıma başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Sıcaksu Tabakhaneler Bölgesi'nin termal ve sağlık turizmine kazandırılması için başlattığı kamulaştırmalar kapsamında Malcılar'a ait eski fabrika binalarının yıkımını başlattı.

Bursa Sıcaksu'da kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak?

Tabakhaneler Bölgesi mülk sahipleriyle bir araya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, mutabakata vardıklarını açıkladı.

Bursa Sıcaksu'daki dönüşümde son durum ne?

Bursa’da dönüşümü 10 yıldır kangren halini alan Tabakhaneler Bölgesi’yle ilgili mülk sahipleriyle bir araya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, taraflarla mutabakata vardıklarını açıkladı.

Bursa Tabakhaneler kentsel dönüşümünde anlaşma sağlandı!

Bursa'da dönüşümü 10 yıldır kangren halini alan Tabakhaneler Bölgesi'yle ilgili mülk sahipleriyle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, taraflarla mutabakata vardıklarını açıkladı.

Bursa Sıcaksu'da dönüşüm başlıyor!

Bursa’da dönüşümü 10 yıldır kangren halini alan Tabakhaneler Bölgesi’yle ilgili mülk sahipleriyle bir araya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, taraflarla mutabakata vardıklarını açıkladı.

Bursa'da tabakhaneler bölgesinin dönüşümü başladı!

Büyükşehir Belediyesi, Bursa’da yıllardır kangren halini alan ve bir türlü dönüştürülemeyen tabakhaneler bölgesinin rehabilite edilmesine yönelik çalışmaları başlattı.

Bursa Tabakhaneler bölgesi kentsel dönüşüme hazırlanıyor!

Büyükşehir Belediyesi Bursa’da yıllardır kangren halini alan ve bir türlü kentsel dönüşüm yapılamayan tabakhaneler bölgesinin rehabilitesi için çalışma başlattı. Başkan Altepe, Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarının özel öneminin bulunduğunu kaydetti.

Bursa'da Tabakhaneler bölgesi dönüşüme girdi!

Büyükşehir Belediyesi, Bursa'da yıllardır kangren halini alan ve bir türlü dönüştürülemeyen Tabakhaneler bölgesinin rehabilite edilmesine yönelik çalışmaları başlattı.

Bursa Tabakhaneler Haberi

Bursa Tabakhaneler

180 bin metrekarelik alanın 36 bin metrekaresinin Büyükşehir uhdesine geçtiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sıcaksu olarak anılan bölgeye birkaç gün içerisinde ofis açacaklarını ve temizlik ile çevre düzenleme çalışmalarının start alacağını açıkladı. Başkan Altepe, tabakhaneler bölgesindeki dönüşüm çalışmalarının tamamlandığında doğudan batıya kuzeyden güneye kadar şehrin her bir bölgesini olumlu yönde etkileyeceğini söyledi.


36 bin metrekarenin kamulaştırması tamam


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, belediye bürokratlarıyla birlikte tabakhaneler bölgesinde incelemelerde bulundu. Bursa’nın yaşanabilir sağlıklı bir kent olması yolundaki çalışmaları hızla sürdürdüklerini ifade eden Başkan Altepe, bu kapsamda kentsel dönüşüm çalışmalarının özel öneminin bulunduğunu kaydetti.


Tabakhaneler olarak anılan bölgede 135 işletme sahibiyle daha önce çalışma yapıldığını fakat işletme sahipleriyle yüklenici firma arasında aşılamayan sorunlar nedeniyle olaya Büyükşehir Belediyesi’nin dahil olduğunu kaydeden Başkan Altepe,...