29 / 03 / 2024

Bursa Teknik Üniversitesi Kestel Kampüsü açılış

Bursa Teknik Üniversitesi Kestel Kampüsü açılış

Bursa’nın doğu bölgesini hareketlendirecek Bursa Teknik Üniversitesi’nin arazisi yetkililer tarafından incelendi. Bursa Teknik Üniversitesi Kestel Kampusu projesinde önemli adımlar atılmaya başlandı..

Prof. Dr. Şükrü Ersoy açıkladı! Bursa’da bulunan Kayapa-Yenişehir Fayı büyük İstanbul depremini tetikler mi?

Ankara Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi’nin gerçekleştirdiği çalışma doğrultusunda Bursa’da haritalarda yer almayan bir fay keşfedildiği açıklandı.

Haritalarda yer almayan aktif fay keşfedildi: 7.3'lük deprem üretebilir!

Ankara Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi tarafından Bursa’daki aktif fay hatları üzerine yapılan çalışmada daha önce haritalarda yer almayan yeni bir fay keşfedildi. Söz konusu bu fayın, 7.3 büyüklüğünde bir deprem üretebileceği  belirtiliyor. 

Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alacak! Hemen tek tek açıklanan başvuru şartlarına göz atın! 

Trabzon'da Karadeniz Teknik Üniversitesi öğretim elemanı alım ilanı yayımladı. İşte söz konusu ilandaki başvuru şartları...

Van depremi, zemini kötü olan alanlara doğru büyümeyi azalttı!

Van'da, Yüzüncü Yıl Üniversitesi ile Bursa Teknik Üniversitesi akademisyenleri tarafından 1988-2018 yılları arasına ait uydu görüntüleri üzerinden gerçekleştirilen incelemede, Van depreminden sonra zemini kötü olan alanlara doğru büyümenin azaldığı belirlendi.

Bursa Uludağ Üniversitesi 13 büro personeli alımı yapacak! Personel olma şartları bakın neler?

Bursa Uludağ Üniversitesi büro personel alımı yapacağını duyurdu. Son tarihi  15 Haziran olan bu ilana ilgili kişilerin başvuruları bekleniyor. Bursa Uludağ Üniversitesi, büro personel alımı için gerekli şartları detaylı olarak paylaştı. 

Karadeniz Teknik Üniversitesi hüküm giymiş işçi olarak tam 14 kişi alım yapıyor! İşte başvuru şartları!

Karadeniz Teknik Üniversitesi, 14 eski hükümlü işçi alımı yapacak. Yapılan açıklamaya göre, başvurular 28 Nisan 2023 tarihine kadar kabul edilecek. 14 kişinin istihdam edileceği kadrolara ilişkin merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor...

Bursa Uludağ Üniversitesi personel alımı yapıyor! 190 sözleşmeli personel alımı için kadrolar

Bursa Uludağ Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İşte bu alımlara dair detaylar!

Bursa Teknik Üniversitesi sözleşmeli personeli alıyor! Son başvuru 23 Şubat 2023!

Bursa Teknik Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Destek Personeli alım ilanını duyurdu. Buna göre destek personelleri alınacak. İlanlara son başvuru tarihi 23 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Eskişehir Teknik Üniversitesi sözleşmeli personeller alıyor! Son başvuru 10 Şubat 2023!

Eskişehir Teknik Üniversitesi sözleşmeli personeller alacağını duyurdu. İlana son başvuru tarihi 10 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Esenler ilçesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesine ( Teknopark ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bursa'da 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Bursa-Osmangazi-Kükürtlü Mahallesi'nde yer alan sosyal tesisi 10 yıllığına kiraya verecek.

Bazı alanlar Bursa Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi oldu!

Bazı alanlar Bursa Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak ilan edildi...

Gebze Teknik Üniversitesi deprem bilgilendirme sistemi geliştirecek!

Çalışmalarına devam eden Gebze Teknik Üniversitesi tarafından Kocaeli ve çevresi için deprem bilgilendirme sistemi geliştirilecek.

Bursa Teknik Üniversitesi Kestel Kampüsü açılış Haberi

Bursa Teknik Üniversitesi Kestel Kampüsü açılış

Bursa’nın doğu bölgesini hareketlendirecek Bursa Teknik Üniversitesi’nin arazisi yetkililer tarafından incelendi.

Bursa Teknik Üniversitesi Kestel Kampusu projesinde önemli adımlar atılmaya başlandı. Ak Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Kestel Kaymakamı Ziya Polat, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Arif Kandemir araziyi inceledi. Teknik ekip, yetkililere inşaat projesini ve alanın nasıl kullanılacağını anlattı. Bursa Teknik Üniversitesi projesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Milletvekili Yıldırım, 2015 yılının Bursa Teknik Üniversitesi Kampusu’nun şekillenmesi için önemli bir yıl olacağını söyledi.

Yapılması gereken çalışmaların hızlı bir şekilde hayata geçirilmesinde kararlı olduklarını dile getiren Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Arif Kandemir, "Artık fiziki olarak bu arazi üzerine birşeyler yapmamız gerektiğini düşünüyoruz. bugün günlerden cuma, mübarek ve güneşli bir gün. Bunları...