29 / 03 / 2024

bursa Termal Turizm Şehir Projesi

bursa Termal Turizm Şehir Projesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Türkiye'nin termal şifa merkezi haline gelmek için düğmeye bastı. Sıcaksu – Tabakhaneler Bölgesi'n, termal turizm merkezine dönüştürecek proje hazır. Proje kapsamında hayata geçirilecek Termal Turizm Şehir Projesi 4 etaptan oluşuyor.

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Ong Termal Turizm Otelcilik Pazarlama İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ong Termal Turizm Otelcilik Pazarlama İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güray Öngen tarafından kuruldu.

Taraklı Termal'de devre mülklerin gelir getirici olması için kira çalışmaları tamamlandı!

Sağlıklı yaşam konseptiyle 2010'dan bu yana yatırımlarını sürdüren Taraklı Termal Turizm, pandemide yol haritasını belirledi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tunç, termal tesis projesinin ikinci etabında çalışmaların hızlandığını belirtti.

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kentsel dönüşüm hızlandı.  Termal turizm potansiyellerini bünyesinde bulunan Ilıca Mahallesi'nin yeni projelerle cazibesinin yükselteceği açıklandı.

Çanakkale'de fay hattı üzerine Termal Turizm Merkezi mi yapıldı?

2006'daTermal Turizm Merkezi statüsü verilen fakat 13 Eylül 2019 tarihinde iptal edilen Çanakkale-Çan-Etili-Tepeköy Termal Turizm Merkezi'nin statüsünün bölgedeki fay hattı sebebiyle iptal edildiği ortaya çıktı.

Yalova Terma City için 180 milyon dolar harcandı!

Yalova’ya 180 milyon dolarlık termal turizm yatırımı yapan Karaderili Şirketler Grubu’nun CEO’su Tevfik Talaş, 2020’de turizmin büyüme yılı olacağını belirterek yatırımların artacağını dile getirdi…

Diyarbakır Çermik Kentsel Tasarım Projesi görüşüldü!

Çermik Termal Turizm Planı ve Kentsel Tasarım Projesi"nin tanıtım toplantısı yapıldı. Diyarbakır Çermik ilçesi Kaymakamı Nazlı Demir, “Sahip olduğumuz doğal ve kültürel değerlerin hak ettiği değeri görmesiyle Çermik orta vadede önemli bir cazibe merkezi haline gelecek." diye konuştu...

Gemlik Termal Turizm Tesisi'nin inşaatı hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik’e kazandırılacak olan Termal Turizm Tesisinde inşaat hızlandı

Sondurak Termal Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sondurak Termal Turizm Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Kırmızıaltın, Engin  Akyıl, Okay Daşlar ve Ömer Aydın ortaklığında kuruldu. 

Bursa'da milyar dolarlık projeye Dubaili yatırımcı ilgisi!

"Sıcaksu-Tabakhaneler Bölgesi"ni termal turizm merkezine dönüştürecek 1 milyar dolarlık projeyi yürüten Bursa Büyükşehir Belediyesi, Dubaili firmayla görüşüyor...

Pamukkale'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık termal turizm tesisi!

Denizli İli Pamukkale İlçesi Karahayıt Mahallesi'nde yer alan 92 odalı, açık-kapalı termal havuzları bulunan termal turizm tesisi 8 milyon 176 bin 520 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Doğatur Sağlık Termal Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

bursa Termal Turizm Şehir Projesi Haberi

bursa Termal Turizm Şehir Projesi

Bursa bilindiği üzere Roma döneminde kaplıcaları ile ün yapmıştı ve yeniden kaplıca merkezi olmak için harekete geçildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Türkiye'nin termal şifa merkezi haline gelmeyi hedefliyor. Büyükşehir Belediyesi'nin Sıcaksu – Tabakhaneler Bölgesi’ni termal turizm merkezine dönüştürecek projesi hazır.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Bursa’da solunum yolları, sinir, eklem, kas romatizmaları, gut, aşırı şişmanlık, kadın hastalıkları, böbrek ve safra yolları hastalıklarını iyileştirme özelliğine sahip şifalı sular bulunduğunu söyledi. 


Başkan Altepe, "Sıcaksu – Tabakhaneler Bölgesi’ni termal turizm merkezine dönüştürecek projede kamulaştırması biten 22 dönüm alan 20 Haziran’da ihaleyle satışa çıkıyor. Sıcaksu – Tabakhaler Bölgesi’nde alanın yüzde 75’inin mülkiyetini büyükşehir olarak aldık" dedi.



PROJEDE NELER VAR

Termal Tesisler
Kür Tesisleri
Konaklama Tesisleri
Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi
Kür Merkezi
Yaşlılık Bakım Ve Tedavi Merkezi Gibi Sağlık Tesisleri İle...