24 / 04 / 2024

Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği toplantısı

Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği toplantısı

Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği, bağlı bulunduğu federasyon olan TİMFED'in üyelerini misafir etti. İnşaat Malzemecileri Derneği TİMDER olmak üzere, Denizli'den DİMSİAD, Ankara'dan ise TİMKODER dernekleri toplantıya katılım gerçekleştirdiler...

Bursa'da inşaat sektörünün gücüne güç katacak güç birliği!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Yönetimini ziyaret ederek önemli bilgiler aldı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersa Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berk Aşkın tarafından kuruldu.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Proses Tadilat Tesisat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proses Tadilat Tesisat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Usta tarafından kuruldu.

Yurtseven Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yurtseven Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Meral Yurtseven tarafından kuruldu.

Alle Proje Mühendislik Tesisat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alle Proje Mühendislik Tesisat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ali Menekşe tarafından kuruldu.

Dtd Mühendislik Mekanik Elektrik Tesisat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dtd Mühendislik Mekanik Elektrik Tesisat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Etem Demiryel ve Yılmaz Durmaz ortaklığında kuruldu.

Halk GYO Bursa binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Bursa binasının 2021 yıl sonuna ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO Bursa binasının değeri ne kadar oldu?

Karat Mekanik Tesisat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karat Mekanik Tesisat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile Gülden Sönmez tarafından  kuruldu.

Otim Tesisat İnşaat Makina İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otim Tesisat İnşaat Makina İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Pourıa Gooranı Negın Azızı tarafından kuruldu.

Mesken Tesisat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesken Tesisat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Acun ve Zafer Göçmen ortaklığında kuruldu.

Enc Mekanik Tesisat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enc Mekanik Tesisat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Ekinci tarafından kuruldu.

Yüksel Doğal Gaz Isı Tesisat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Doğal Gaz Isı Tesisat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Yüksel tarafından kuruldu.

Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği toplantısı Haberi

Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği toplantısı

Kısa adı BURTİMDER olan Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği, bağlı bulunduğu federasyon olan TİMFED'in üyelerini misafir etti. Başta İnşaat Malzemecileri Derneği TİMDER olmak üzere, Denizli'den DİMSİAD, Ankara'dan ise TİMKODER dernekleri toplantıya katılım gerçekleştirdiler. 


SEKTÖR SORUNLARI TARTIŞILDI 



BURTİMDER Başkanı Yusuf Aydın Eskibozkurt başkanlığında gerçekleşen toplantı Almira Otel'de yapıldı. 

Dernek üyelerinin yanı sıra sektörde güçlü markaların temsilcileri de toplantıya eşlik ederken olağan gündemin görüşülmesinden sonra sektördeki yeni gelişmeler ve sektör sorunları hakkında paylaşımlarda bulunuldu. Ankara'da gerçekleşen bir önceki toplantıya misafir olarak katılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun sektör ile ilgili görüşlerinin de paylaşıldığı toplantıda, ortak fayda sağlamak adına atılacak adımların neler olduğu ayrıntılı bir şekilde görüşüldü. 


İşyeri ziyaretleri de yapıldı 



BURTİMDER yönetim kurulu üyesi, Irmak Yapı temsilcisi Levent Kara,Yapıloji AŞ'den Fethi Resuloğlu, izomet'ten...