20 / 04 / 2024

bursa ünlü cadde yenilemesi

bursa ünlü cadde yenilemesi

Bursa’ nın en ünlü caddelerinden Heykel Ünlü Cadde'ye yepyeni bir kimlik kazandıracak cephe sağlıklaştırma ve çevre düzenleme çalışmaları başladı. Çalışmalar kapsamında harç koyma töreni yapıldı...

Bursa'da 2 katlı metruk bina yıkıldı!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde cadde üzerinde yer alan 2 katlı metruk bina kendiliğinden yıkıldı.

Bursa Nilüfer'de 10.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Bursa 1. Satış Memurluğu, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Ürünlü Mahallesi, 2701 ada 60 parselde yer alan tarlayı 10 milyon 646 bin 976 TL'ye satıyor...

Bursa Nilüfer'de 10.6 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Bursa 1. Satış Memurluğu, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Ürünlü Mahallesi, 2701 ada 60 parselde yer alan tarlayı 10 milyon 646 bin 976 TL'ye satıyor.

Bursa'ya 'Cristiano Ronaldo' etkisi! Uluabat Gölü'ndeki adaya ilgi arttı!

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun corona virüsten korunmak için kendisini adada karantina altına almasındasn sonra Bursa Uluabat Gölü'ndeki adaya ilgi arttı.

Yıkımına başlanan Bursa İller Bankası'nın binası çöktü!

Bursa'da yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu cadde üzerinde bulunan İller Bankası´na ait eski binanın yıkıma başlandı. Bina kısa süre sonra kendiliğinden çöktü.

Bursa’ya yeni metro hatları geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2035 ulaşım master planını hazırladı. Bursa’da yeni metro hatları yapılacak. Plan kapsamında Raylı sistemi kullanan yolcu sayısı ise günlük 286 binden 1 milyon 322 bine çıkacak.

Park Residences Cadde'de ünlü yağmuru!

Park Residences Cadde'de gerçekleştirilen Park Çadır Buluşmaları ile Kadıköylüleri ünlü isimlerle sohbete bekliyor...

Çankaya Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılması halka sorulacak!

Çankaya Belediyesi, Ankara’nın en ünlü caddelerinden Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılmasını referandum ile halka soracak. 

Space Gayrimenkul ve Altıncı Cadde'den yeni proje!

Space Gayrimenkul ve Altıncı Cadde, İstanbul Arnavutköy'de Orhan Bey Apartmanı'ndaki yeni projeyi ünlü isimlere tanıttılar...

Bursa Cadde 224 projesinde teslimler yapıldı!

Bursa'da 42 konut ve 12 dükkandan oluşan Cadde 224 projesinde anahtar ve tapu teslimleri, Caramell Cake'de gerçekleştirildi...

Bursa Beton kentsel dönüşüm projelerinin tedarikçisi!

Bursa Beton kamu yatırımları ile kentsel dönüşüm projelerinin de önemli tedarikçisi olmaya hazırlanıyor. Bursa Beton, 22 santralde günlük 20 bin metreküpün üzerinde beton üretim kapasitesiyle faaliyet gösteriyor.

Bursa Selvili Cadde’nin ulaşımı viyadük ile rahatlayacak!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği çalışmalar kapsamında Selvili Cadde’ye viyadük kazandırıyor.

DKY Cadde Erenköy 86'da teslimler tamamlandı!

DKY CADDE Erenköy 86 markasıyla, Bağdat Caddesi’ne yürüyüş mesafesinde inşa edilen proje, daire sahiplerine teslim edildi. Bağdat Caddesi’ne, sahil yoluna, yeme-içme ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla dikkat çeken proje daire sahiplerinden tam not aldı.

bursa ünlü cadde yenilemesi Haberi

bursa ünlü cadde yenilemesi


Bursa’nın en ünlü caddelerinden Heykel Ünlü Cadde'ye yepyeni bir kimlik kazandıracak cephe sağlıklaştırma ve çevre düzenleme çalışmaları başladı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bu gün düzenlediğimiz harç koyma töreni ile birlikte Ünlü Cadde, bir yıl içerisinde adı gibi Bursa’nın en ünlü caddesi haline gelecek.” dedi.


Bursa’nın en ünlü caddelerinden Heykel Ünlü Cadde'ye yepyeni bir kimlik kazandıracak cephe sağlıklaştırma ve çevre düzenleme çalışmaları başladı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bu gün düzenlediğimiz harç koyma töreni ile birlikte Ünlü Cadde, bir yıl içerisinde adı gibi Bursa’nın en ünlü caddesi haline gelecek.” dedi. 


Dündar, kendi dönemlerinde Osmangazi’de 145 tarihi eserle ilgili çalışma yürüttüklerini belirtti. Tarihi mirasın ayağa kaldırılıp yaşatılması konusunda Türkiye’ye örnek olmuş bir belediye olduklarını dile getiren Dündar, şunları ifade etti: “Bursa’da tarih...