08 / 05 / 2024

bursa valisi münir karaloğlu

bursa valisi münir karaloğlu

TOKİ’nin Türkiye genelinde çok katlı yapıların inşasından uzaklaşarak, yaşanabilir mahalleler oluşturmaya çalıştığını Turan, Yunuseli’ndeki BGC konutlarının ’mahalle oluşturma’ konseptiyle tamamlanacağını ve tüm Türkiye’ye örnek olacağını söyledi.

Münir Karaloğlu İznik Devlet Hastanesi'nin inşaatını inceledi!

BURSA Valisi Münir Karaloğlu, haber vermeden gittiği İznik ilçesinde, yapımı devam eden devlet hastanesi inşaatını denetledi. Yapılan işçiliği beğenmeyen Vali Karaloğlu, firmanın Şantiye Şefi Sinan Kızıltaş’a "Burası bir hastahane önem vereceksin." dedi.

İngaz Yeniceköy'ü doğalgaza kavuşturdu!

Bursa’nın İnegöl ilçesinin merkez 21 mahallesine doğalgaz veren İNGAZ, Yeniceköy’ü de doğalgaza kavuşturdu.Yeniceköy’de doğalgaz meşalesi Vali Münir Karaloğlu ve Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin tarafından yakıldı.

Münir Karaloğlu: Yeşil Çevre'de taviz yok!

Vali Karaloğlu: "Bu yatırımlarımız sayesinde, bölgede bulunan sanayicimizin hem ilave talepleri karşılanacak, hem de burada bulunan konutlardan gelecek olan atık su talepleri karşılanmış olacak." dedi.

Kireçtepe Şehitliği yenileniyor!

Çanakkale ’nin Gelibolu Yarımadası ’nda bulunan ve 5000 ’e yakın Çanakkale şehidinin yattığı Kireçtepe Şehitliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamen yenileniyor.

Bursa ve Rize arasında kardeşlik protokolü imzalandı!

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap ile birlikte protokole imza atan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kardeşlik faaliyetlerinin başlangıcı olarak Rize’ye bir kent meydanı kazandıracaklarını açıkladı.

Bursa Osmangazi'de kış sporları merkezi yapılacak!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu kentsel dönüşümle daha modern bir çehreye kavuşacak olan Bursa'nın Osmangazi ilçesine buz hokeyi ve buz pateni de yapılabilecek kış sporları merkezi kurulacak dedi...

Bursa'nın tanıtımına Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan tam destek!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Ünal, Türkiye’nin dünyaya tanıtımında Bursa’nın konumlandırılmasını planlamak için Almira Otel'de Bursalı turizmciler ile bir araya geldi...

Münir Karaloğlu: Kentsel dönüşüm çok önemli!

Karaloğlu, Bursa Kentsel Dönüşüm Derneği'ni ağırladı. Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Kentsel Dönüşüm Derneği'ni ağırladı. Karaloğlu, "Deprem kuşağında bir ülkeyiz, nüfusumuzun yüzde 92'si deprem kuşağında yaşıyor. Kentsel dönüşüm çok önemli" dedi.

Tacikistan'ın Bursa Fahri Konsolosluğu açıldı!

Tacikistan Dışişleri Bakanı Hamrokhon Zarifi’nin de katılımı ile Bursa Fahri Konsolosluk binası açıldı. Tacikistan’ın Bursa Fahri Konsolosluğunu bundan sonra Bursa Girişimci İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fuat Er yürütecek....

Diyarbakır'a tramvay hattı müjdesi!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu'ndan Diyarbakır halkını sevindiren haber geldi. Karaloğlu DiyarRay Tramvay Hattı için çalışmaların başladığını dile getirdi.

Diyarbakır'da surlara zarar veren yapılar yıkılacak!

Diyarbakır surlarında devam eden restorasyon hakkında bilgi veren Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu surlara zarar veren yapıların ortadan kaldırılacağını dile getirdi. 

Diyarbakır Külliyesi 'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan Diyarbakır’daki Merkez Cami ve Külliyesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, külliye inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Münir Karaloğlu'ndan Kırklar Dağı'nın imara açılmasına tepki!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, türkülere konu olan Kırklar Dağı'nda 9 yıl önce yapımına başlanan, sonrasında mahkeme kararıyla yıkılan konutlar için imar izni veren, dönemin belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinden hesap soracağını dile getirdi. 

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! 

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “Bağlar Kentsel Dönüşüm Toplantısı"nda  Bağlar ilçesi için planlanan kentsel dönüşüm kapsamında ilk kazmanın 2021 temmuz ayında vurulacağını açıkladı.

Diyarbakır Surları'nın restorasyon ihalesi tamam!

Diyarbakır'da UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan tarihi surlarda restorasyon ve temizlik çalışmaları hızla sürüyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, "6 burcun restorasyonunu kapsayan bir restorasyon ihalesi yaptık'' dedi.

Münir Karaloğlu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı! 

Afet Riski Azaltma ve Deprem İstişare Toplantısı’nda afet ve deprem tecrübelerini paylaşan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, "Eğer vatandaşın riskli bölgede konutu varsa ve bunun kentsel dönüşümde dönüştürülmesi gerekiyorsa vatandaşın şunun hesabını yapması lazım; 'Benim yine bir konutum olsun ama yaş

Bursa'da mühürlenen Özdilek Mudanya AVM'den açıklama! 

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 2 bin 700 yıllık Myrleia Antik Kenti'nin liman kalıntıları üzerinde yapılan avm, Mudanya Belediyesi'nce mühürlenmişti. 'İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsat Yönetmeliğine' aykırı olduğu belirtilen avm yetkililerinden konuya ilişkin açıklama yapıldı....

Antalya'da inşaat zamanı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya'da yaz dönemindeki inşaat yasağını hatırlattı. Karaloğlu, tüm kamu kurum ve kuruluşlarına ilkbahar ve sonbahar dönemlerini bu açıdan iyi değerlendirmeleri gerektiği konusunda uyardı.

Bursa Kent Müzesi'nin ek binası hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Kent Müzesi'nin ek binası olarak hizmet verecek olan defterdarlık binasını yeniledi.

Münir Karaloğlu: Metruk binayı vatandaş yıkmıyorsa biz yıkacağız!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, metruk binaların uyuşturucu bağımlılarının, satıcıların istasyonu haline geldiğini ifade ederek "Vatandaş yıkmıyorsa, metruk binaya gideceğiz, dozeri dayayıp kendimiz yıkacağız." diye açıklama yaptı. 

Afrin gazisi Süleyman Dindar için ''ev ayarlayın'' talimatı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Zeytin Dalı Harekatı'nda gazi olan Süleyman Dindar için tedavisinin devam ettiği hastaneye gidip, ev ayarlanması talimatı verdi.

Antalya'ya yeni köprülü kavşak!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Serbest Bölge Köprülü Kavşağı'nda inceleme yaptı. 

bursa valisi münir karaloğlu Haberi

bursa valisi münir karaloğlu

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Yunuseli’ndeki BGC konutlarının ’mahalle oluşturma’ konseptiyle tamamlanacağını ve tüm Türkiye’ye örnek olacağını söyledi.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı ile birlikte Yunuseli’de kurulu şantiyeye giden TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, projedeki ilerlemeye ilişkin yüklenici Tuna Mühendisliğin sahibi Celal Tuna’dan bilgi aldı. TOKİ’nin Türkiye genelinde çok katlı yapıların inşasından uzaklaşarak, yaşanabilir mahalleler oluşturmaya çalıştığını, bunlardan ilkinin de Yunuseli BGC Evleri olduğunu ifade eden TOKİ Başkanı Turan, “Dikey mimariden yatay mimariye geçeceğimizi yaklaşık bir yıl önce açıklamıştım. Bu mimarinin en güzel örneğini Yunuseli’de devam eden BGC Evleri’nde ortaya konuyoruz. Yunuseli BGC konut projesinde yatay mimari başta olmak üzere tüm hassasiyetlerimizi hayata geçiriyoruz....