23 / 04 / 2024

Bursa Valisi Sahabettin Harput

Bursa Valisi Sahabettin Harput

Uludağ Birinci Bölge'deki 13 otelin kaçak alanlarının yıkılması için 30 Kasım'a kadar verilen süre doldu

Panorama 1326 Fetih Müzesi açılış için gün sayıyor!

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nin Bursa’nın yüz akı bir proje olduğunu belirterek, “Bursa, çok güzel ve çok etkileyici muhteşem bir eser kazandı” dedi.

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu ile Bursa’da yapımı tamamlanan 17 eğitim kurumunun resmi açılışı, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından yapıldı. 

Yıldırım Mevlana Ulus Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili Bursa Valisi İzzettin Küçük'e bilgiler verdi.

Bursa'da evsizler Misafirhanesi açıldı!

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Dilriba Evleri Yardımlama Derneği’nin Özlüce’de evsizler için hizmete sokulan misafirhanenin açılış törenine katıldı.

Yıldırım'ın vizyon projelerinde sona gelindi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kentsel dönüşümün üssü olarak değerlendirdiği Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’nde Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü ağırlayarak Yıldırım’a çağ atlatacak projeler hakkında bilgi verdi.

İzzettin Küçük'ten Osmangazi projelerine yakın markaj!

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Hayata geçirdiği projeler ve çalışmalar hakkında Başkan Dündar’dan bilgiler alan Vali Küçük, belediyenin ciddi hacimli ve bütçeli projelere imza atarak Osmangazi’yi ve Bursa’yı yücelttiğini söyledi.

Nilüfer'in çehresi Gölyazı ve Misi projeleriyle değişecek!

Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gümüştepe (Misi) ve Gölyazı Mahalleleri’nde gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi vererek destek istedi.

Gemlik Büyükkumla Barajı'nın inşaatı 2018'de tamamlanacak!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Gemlik'te yapımı devam eden Büyükkumla Barajı inşaatını inceledi. Karaloğlu, Büyükkumla Barajı'nın 2045 yılına kadar Gemlik'in içme, kullanma ve endüstriyel su ihtiyacını karşılayacağını belirtti.

Bursa'daki spor tesisi inşaatlarında son durum!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, hükümet ve belediyeler tarafından yapılan yatırımlarla Bursa’nın Türkiye’nin en iyi spor altyapısına sahip illerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

Bursa Yıldırım'a spor lisesi inşa edilecek!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyelerini Özlüce Tesisleri'nde ziyaret etti. Ay, Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nin bulunduğu bölgede spor lisesi kurmayı planladıklarını ifade etti.

Yeni projeler Gölyazı'nın cazibesini artıracak!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç ile birlikte tarihi dokusu ve doğal güzellikleriyle ünlü Gölyazı Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

İstanbul- İzmir Otoyolu’nun Altınova- Gemlik arası tamamlandı!

Otoyol inşaatında incelemelerde bulunan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, "15- 20 Ocak arasında sayın bakanımızın belirtecekleri tarihte yapılacak tören ile otoyolun Altınova-Gemlik arasındaki 40 kilometrelik kısmını hizmete açacağız." dedi.

Bursa İHH Afet Koordinasyon Merkezi 6 ayda tamamlanacak!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneğince yapımına devam edilen Afet Koordinasyon Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Bursa Valisi Sahabettin Harput Haberi

Bursa Valisi Sahabettin Harput

Uludağ 1. Bölge'de kaçak alanları olduğu için 30 Kasım'a kadar 'kendilerine çekidüzen' verilmesi istenen 13 otelle ilgili Orman Bakanlığı'ndan Bursa Valiliği'ne 'ivedi' olarak, 'Taahhütlerine uymayanın tahsisini iptal edip, tesise de el koyun" yazısı cuma günü gönderildi

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın 'gecekonduya' benzeterek bir an önce düzeltilmesi yönünde talimat verdiği Uludağ Birinci Bölge'deki 13 otelin kaçak alanlarının yıkılması için 30 Kasım'a kadar verilen süre doldu. Cuma günü 'ivedi' olarak Bursa Valiliği'ne bir yazı gönderilerek, "Süre uzatım talebi kesinlikle kabul edilmemiştir. Söz konusu otellerden kaçak yapılarını 30 Kasım tarihine kadar yıkmayanların tahsisinin iptali ve ardından tesisin geri aimması yönünde süreç başlatılsın" denildi.

Ancak bu Orman Bakanlığı tarafından valiliğe gönderilen ilk yazı değil. Daha önce gönderilen ve uzun bir süre postada takıldıktan sonra Bakanlık çalışanlarının...