19 / 04 / 2024

Bursa Yapı Fuarı 2019

Bursa Yapı Fuarı 2019

Bursa’da, inşaat ve gayrimenkul sektörünün kalbinin atacağı Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı’ 18-21 Nisan tarihleri arasında yapılacak. 

Bursa Yapı Fuarı'nı 26 bin 814 kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını kapattı. Her iki fuara da dört gün boyunca toplam 26 bin 814 ziyaretçi geldi.

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını açıyor. 100'e yakın firmanın katılacağı fuar 18-21 Nisan tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Bursa Yapı Fuarı 18 Nisan'da kapılarını açacak!

Bursa’da, inşaat ve gayrimenkul sektörünün kalbinin atacağı Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı’ 18-21 Nisan tarihleri arasında yapılacak. 

DAP Yapı, Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı’nda yatırımcılarla buluştu!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından olan ve gerçekleştirdiği projelerle isminden söz ettiren DAP Yapı, Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı’nda yatırımcılar ile buluştu.

Bursa Yapı Yaşam Mimarlık Zirvesi başladı!

Bursa Yapı Yaşam Fuarı kapsamında 2 gün boyunca devam eden kongreler sonrası Yapı Yaşam Mimarlık Zirvesi başladı. Zirvede konuşan Oda başkanı Can Şimşek, "Belediyelerimiz yarışmalara karşı duyarlı değil" sözleriyle sitemde bulundu.

27. Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi başladı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Bursa Şubesi ve Burkon Turizm işbirliğinde, Erexpo Fuarcılık tarafından "Kentsel Boşluğun Dili" temasıyla bu yıl 27'ncisi düzenlenen "Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi" başladı.

Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi başladı!

TMMOB Bursa Şubesi ve Burkon Turizm işbirliğinde, Erexpo Fuarcılık tarafından "Kentsel Boşluğun Dili" temasıyla bu yıl 27'ncisi düzenlenen "Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi" başladı.

URTİM, Yapı Fuarı’na yeni ürünleriyle damga vuracak!

Türkiye’nin öncü iskele -kalıp firması URTİM, Yapı Fuarı’ nda yeni ürünlerini sergilemeye hazırlanıyor. URTİM, Yapı Fuarı’na yeni ürünleriyle damga vuracak. Serdar Urfalılar konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Yapı Fuarı'nda 100 milyar dolarlık işbirliği!

Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek. Güney Kore ile Türkiye’nin özellikle yurtdışı müteahhitlik sektöründe toplamda yılda yaklaşık 100 milyar dolarlık işbirliği yapabilecekleri belirtildi.

Hekim Holding 4 şirketiyle 37. Yapı Fuarı’nda yerini aldı!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. 37. Yapı Fuarı’nda sektöre ilham verecek yeniliklerini sergiliyor...

İstanbul Vinç ve Tower Rent Yapı Fuarı'nda!

Türkiye’ nin en büyük platform hiper marketi İstanbul Vinç ve satış firması Tower Rent bu yılda 37.si düzenlenecek olan ve 6-10 Mayıs arası TÜYAP fuar merkezinde gerçekleştirilecek Yapı Fuarı'na katılıyor.

37. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul Türk yapı sektörüne yeni iş fırsatları sunuyor!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 81.000 m2’lik 12 salon ve açık alanında, 1.150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini 111.000’i aşkın ziyaretçiyle buluşturacak.

Seranit Grup, 37’inci Yapı Fuarı’na yenilikçi ürünleri ile katılacak!

Seranit Grup, 37’inci Yapı Fuarı’na yenilikçi ürünleri ile katılacak. 6 – 10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuar, Türk yapı sektörünün en büyük buluşma noktası olarak biliniyor.

Bursa Yapı Fuarı 2019 Haberi

Bursa Yapı Fuarı 2019

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTS) bünyesinde bulunan inşaat komiteleri ortak istişare toplantısı yapıldı. Oda Hizmet Binası’nda organize edilen programa, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Alparslan Şenocak, İnşaat Konseyi Başkanı Ali Tuğcu, İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, meclis ve komite üyeleri katıldı. 

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre toplantıda sektörün talep ve önerileri ele alındı. BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Alparslan Şenocak, inşaat ve gayrimenkul sektörlerinin ekonominin lokomotif sektörleri arasında olmaya devam edeceğini ifade etti. 

Konut sektörünün canlanması için hayata geçirilen kampanyaların ve kur artışının, yabancılar ile gurbetçilerin ilgisini artırdığını ifade eden Şenocak, konut sektöründeki talebin gerek nüfus artışı gerekse kentsel dönüşüm ve göçler nedeniyle artarak devam edeceğini söyledi. 

Şenocak, “Artan maliyetler bugüne kadar devam eden projelere yansımadı. Önümüzdeki süreçte maliyet baskısıyla konut fiyatlarında artış...