29 / 03 / 2024

Bursa yatırım planı

Bursa yatırım planı

Türkiye’nin en büyük sanayi şehirleri arasında yer alan Bursa, aynı zamanda bir ihracat üssü haline geldi. Yatırımcılar büyük yatırımlar için arsa bulunamadığını söylüyor.

TSMC, Tayvan'daki yeni yatırım planını açıkladı!

Dünyanın en büyük çip üreticisi TSMC, CNBC'ye yaptığı açıklamada, Tayvan'daki gelişmiş bir çip paketleme tesisine 2,9 milyar dolar yatırım yapmayı planladığını belirtti.

Akfen Holding, Bursa'da gayrimenkul ve turizm yatırımı hazırlığında!

Çalışmalarına son sürat devam eden Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2022 yılında Bursa’da gayrimenkul ve turizm sektörüne yatırım hazırlığında olduklarını duyurdu.

Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı!

Türkiye ekonomisine güvenen yabancı şirketler, Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı...

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı ile inşaat ve fabrikalar hareketlenecek!

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı hazırladıklarını dile getiren Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, "Yeni üretim bölgeleri belirleyip bu alanlarda yapılacak yatırımın şekline kadar bir plan hazırladık" dedi.

Herkes şapkasını önüne alıp yatırım planı yapmalı!

Hürriyet yazarlarından Elir Ergu, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ile röportaj gerçekleştirdi. Hamdi Akın, yeni gündemi ve yatırımları değerlendirdi ve “Yatırım ortamı giderek iyileşecek." dedi...

Bursa’da 2020 yatırım yılı olacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Ulaştırma Bakanlığı’nın yanı sıra Bursa Büyükşehir bütçesinden yapılacak projelerle 2020 yılının tam bir yatırım yılı olacağını söyledi

Gençlik ve Spor Bakanlığından Bursa'ya 85 milyon liralık yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bursa'ya 85 milyon liralık yatırım yapılacağını müjdeledi.

Bursa'da 2020 yatırım yılı olacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada, Bursa’nın daha yaşanabilir bir şehir olması adına 2020 yılının, ulaşım başta olmak üzere kentsel dönüşüm, tarihi miras ve çevre projelerinin bir bir hayata geçtiği tam bir yatırım yılı olacağını belirtti.

5 ilçe için yatırım müjdesi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, İstanbul'un Esenyurt ve Arnavutköy ilçelerinde, Ankara'nın Çubuk ilçesinde, Adana'nın Yumurtalık ilçesinde ve Bursa'nın Gemlik ilçesinde yer alan bazı araziler münferit yatırım amacıyla belirlenen şirketlere tahsis edildi.

5 proje için 14 milyarlık yatırım yapılacak!

Proje Bazlı Teşvik Sistemi kapsamında Ankara, İstanbul, Bursa ve Adana'da 5 proje için 14 milyarlık yatırım yapılacak.

Yabancı yatırımcılardan Türkiye'ye 3 milyar dolarlık yatırım planı!

Damsco Group Yönetim Kurulu Başkanı Mühenned El Masri, "Yatırımcılar, Türkiye'de 3 milyar dolar değerinde yaklaşık 150 projeyi hayata geçirmeyi hedefliyor" diye konuştu.

Yıldırım'da imar planı devrimi!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde uzun vadeli geleceğe yönelik yatırım planı hazırlandı. Bölgede, 3/1 lik imar düzeni 4 yılda tamamlandı.

Bursa’da yatırım tutarı 3.2 milyar liraya ulaştı!

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, Bursa’da bu yılın ilk 5 ayında 165 yatırım belgesi alındığını söyledi. Onur, yatırım tutarının 3,2 milyar düzeyine ulaştığını ifade etti.

Bursa yatırım planı Haberi

Bursa yatırım planı

Bursa, 3 milyonluk nüfusu ile Türkiye’nin en büyük 4’üncü şehri olarak açıklandı. 3 saatlik uçuş mesafesinde 1.5 milyarlık nüfusun merkezinde bulunan bir sanayi kenti haline dönüştü. 17 organize sanayi bölgesinde binlerce fabrika üç vardiya üretime devam ediyor. Dış ticaret hacmi 26 milyar doları aştı. Geçen yıl 16 milyar dolar ihracat yaptı. 6.5 milyar dolarlık dış ticaret fazlasıyla bu alanda Türkiye’nin lideri durumunda...

Milliyet'te yer alan habere göre; Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, odaya kayıtlı 46 bin sanayi ve ticaret şirketinin kent ve ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla gece gündüz çalıştıklarından bahsediyor.

Burkay, “Koronavirüs salgınına karşın Bursa’da yatırım iştahı devam ediyor, büyük yatırımlar için arsa bulunamıyor. Yerli otonun gurur yolculuğu buradan başlayacak. Milli teknoloji hamlesinin en...