24 / 04 / 2024

bursa yatırımları

bursa yatırımları

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Ulaştırma Bakanlığı’nın yanı sıra Bursa Büyükşehir bütçesinden yapılacak projelerle 2020 yılının tam bir yatırım yılı olacağını söyledi

Gençlik ve Spor Bakanlığından Bursa'ya 85 milyon liralık yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bursa'ya 85 milyon liralık yatırım yapılacağını müjdeledi.

Bursa'da 2020 yatırım yılı olacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada, Bursa’nın daha yaşanabilir bir şehir olması adına 2020 yılının, ulaşım başta olmak üzere kentsel dönüşüm, tarihi miras ve çevre projelerinin bir bir hayata geçtiği tam bir yatırım yılı olacağını belirtti.

Bursa'daki kamu yatırımları meclis gündeminde!

Bursa ilindeki kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bursa dev yatırımlarıyla örnek kent konumunda!

Bursa, 16 yıldır yapılan yatırımlarla dikkatleri çekiyor. Bölgede yapılan örnek çalışmalara bölge örnek kent konumuna geldi.

Bursa'nın geleceğini tasarlıyoruz!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, günü kurtarmak için değil geleceği tasarlamak için çalıştıklarını söylüyor. Aktaş, “Türkiye’nin 2023 vizyonu doğrultusunda Bursa’yı geleceğe taşıyacak adımları bir bir atıyoruz” diyor.

Bursa'da bin 125 hektarlık alan dönüşüm kapsamında!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun'a kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursa’da bugün 237 milyon TL’lik yatırım hizmete giriyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 237 milyon TL’lik yatırımlar bugün hizmete giriyor.

Bursa'da 36.8 milyon TL'lik yatırım 5 Nisan'da açılacak!

BURSA'da yapımı tamamlanan 36 milyon 840 bin 455 TL’lik yatırım, 5 Nisan Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından hizmete açılacak.

Bursa'daki 236,8 milyon TL'lik yatırım hizmete açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği 236 milyon 840 bin 455 TL’lik yatırım hizmete açılıyor.

Recep Altepe: Kırsala yatırımda engel yok!

Bursa Ziraat Odaları Platformu 1. Uludağ İstişare Toplantısı, sektörün tüm temsilcilerinin katılımıyla yapıldı. Toplantıda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe “Kırsala yatırımda hiçbir engel yok” dedi.

Bursa'ya yeni bağlantı yolu!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı açıklamada Bursa’nın ulaşılabilir bir kent olması yolundaki çalışmaların hızla sürdürüldüğünü söyledi

Bursa'da yeni viyadük inşaatı başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Selvili Cadde'de yeni viyadük inşaatına başladı. İnşaatın temel atma töreni gerçekleşti.

Bursa Büyükşehir vizyon projelerin startını veriyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılı için 2 milyar 375 milyon TL olarak öngörülen bütçenin 1 milyar 195 milyon TL'sini yatırımlara ayrıldı.

Bursa'ya veledrom müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ‘Spor Kenti Bursa’ hedefiyle sürdürülen çalışmalar kapsamında bisiklet sporunun yaygınlaştırılması için kente güzel bir veledrom kazandırılacağını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Bursa'da büyük yatırımlar için arsa bulunmuyor!

Türkiye’nin en büyük sanayi şehirleri arasında yer alan Bursa, aynı zamanda bir ihracat üssü haline geldi. Yatırımcılar büyük yatırımlar için arsa bulunamadığını söylüyor.

Türk Kızılay Bursa'da yeni yatırımlar yapacak!

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık yaptığı açıklamada, "Kızılay'ın, Bursa'nın içinde üretim ve sanayi noktasında gelir getirici yatırımları olacak"

Bursa’da Akıllı Şehircilik yatırımları hızlandı!

Her yıl yaşanabilir şehirler sıralarda yer alan Bursa’da, Akıllı Şehircilik yatırımlarına hız verildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne Birleşik Krallık Refah Fonu’ndan 3.2 milyon pound hibe desteği geldi

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Bursa Yıldırım'da sağlık yatırımları hız kesmiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçede sağlık yatırımları hayata geçirmeye devam ediy

Bursa'daki kamu yatırımları meclis gündeminde!

Bursa ilindeki kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bursa'da yabancı yatırımlar arttı!

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "İlk 250 Büyük Firma Araştırması'' ile ilgili konuştu. Burkay, yabancı yatırımların arttığını söyledi.

Bursa Gürsu ve Kestel yatırımları masaya yatırıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 6 ilçenin ardından Gürsu ve Kestel’i de ziyaret ederek, 2 ilçede devam eden ve 2018 yılında hayata geçirilmesi planlanan yatırımları masaya yatırdı

Bursa Büyükşehir 2017 yatırımlarını programladı!

Ulaşımdan altyapıya, tarihi ve kültürel mirastan kırsal kalkınmaya kadar her alanda 2016 yılını yatırımlarla dolu dolu geçiren Büyükşehir Belediyesi, 2017 yatırımlarını da programladı.

Sertaç Karaalp: Yatırımlar devam edecek!

Alpiş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin bu haftaki konuğuydu. Karaalp İstanbul Caddesi'nin yeni bir çekim merkezi haline geleceğini söyleyerek yatırımlarının süreceğini belirtti. İşte o röportaj...

Recep Altepe: Prestij yatırımlar dönemini yaşıyoruz!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da uzun yıllardır konuşulan fakat bir türlü hayata geçirilemeyen ‘prestij’ yatırımların ilk kez bu dönemde bir bir hizmete alındığını söyledi.

bursa yatırımları Haberi

bursa yatırımları

Bursa'nın sorunlarına başkentin de kayıtsız kalmadığını ve Bursa'ya verilen desteğin her geçen arttığını dile getiren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediyesi'nin gücü olan etkin bir kuruluş olduğunu, göreve geldiklerinden bu yana ciddi mesafeler aldıklarını dile getirdi. Takvim'de yer alan habere göre, Bursa'da yaşayan herkesin kentin sorunlarına vakıf olduğunu fakat bazı sorunları kısa vadede çözmenin mümkün olmadığını dile getiren Başkan Aktaş, Ankara'daki her görüşmede şehrin geneli ile ilgili derdini ve heyecanını ortaya koyduğunu ve bu noktada önemli geri dönüşler almaya başladıklarını da söyledi… 

Son iki sene içerisinde ulaşımdan altyapıya, kamulaştırmadan çevre düzenlemelerine kadar bazı kalemlerde yapılan yatırımlardan örnekler veren Başkan Alinut Aktaş, azim gayretle çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Hafif raylı sistem araçları temininden kavşaklara, köprülerden yol yapım çalışmalarına kadar...