26 / 04 / 2024

Bursa yeni hizmet binası

Bursa yeni hizmet binası

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Vali Ahmet Vefik Paşa döneminde yaptırılan belediye binasından 136 yıl sonra Bursa’ya kazandırılan yeni belediye binası sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından açıldı.

Kütahya Belediyesi yeni hizmet binasında sona gelindi!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, inşaat çalışmalarında sona gelinen Belediye yeni Hizmet binasını inceledi.

Malatya Beypazarı Belediyesi'ne yeni hizmet binası!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beypazarı Belediyesi, yeni hizmet binası için ilk kazmayı vurdu.

Kepez Kaymakamlığı yeni hizmet binasında inceleme yapıldı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kepez Kaymakamlığı’nın yeni hizmet binasında incelemeler yaptı. 

Pursaklar belediye yeni hizmet binasında sona gelindi!

Pursaklar'da Emek Caddesi üzerinde inşa edilen yeni hizmet binasında sona gelindi. Binanın bu yıl içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor..

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra'ya yeni hizmet binası kazandırıyor.

Kütahya Belediyesi yeni hizmet binasında son durum!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, belediye yeni hizmet binasının inşaatını denetleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasını açıldı!

Malatya'da Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ile Ticaret İl Müdürlüğü yeni hizmet binası açıldı. Açılışa Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci katıldı.

Bingöl Belediyesi yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı!

Bingöl Belediyesi yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı. İhalesi süreci tamamlandıktan sonra yüklenici firma ile sözleşme imzalanarak inşaata başlanacak.

Başakşehir, yeni hizmet binasına kavuşuyor!

Başakşehir Belediyesi, Emlak Konut GYO ile yeni hizmet binasına kavuşuyor. Şirket, bölgede 9 bin bağımsız bölüm, 328 derslikli 10 okul, 5 kreş, 3 sağlık tesisi ve 4 adet cami inşasına imza attı.

Bursa Yıldırım'a yeni hizmet binası ve aile sağlığı merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Eğitim Mahallesi'nde hayata geçirdiği yeni hizmet binası ve aile sağlığı merkezini tamamladı.

Bağcılar Belediyesi yeni hizmet binası yükseliyor!

Bağcılar Belediye’sinin yeni hizmet binasının inşaatı son sürat devam ediyor. Yeni binanın 2018'de hizmete açılması planlanıyor.

Kartepe Belediyesi yeni hizmet binasında sona gelindi!

Kartepe Belediyesi yeni hizmet binası için hazırlıklara devam ediyor. Kartepe Belediyesi'nin yeni hizmet binası sona gelindi.

Ümraniye Belediyesi'nden iki yeni hizmet binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ümraniye Belediyesi, Altınşehir ve İnkılap Mahallelerinde yeni hizmet binaları inşa ediyor.

Bursa yeni hizmet binası Haberi

Bursa yeni hizmet binası

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Vali Ahmet Vefik Paşa döneminde yaptırılan belediye binasından 136 yıl sonra Bursa’ya kazandırılan yeni belediye binası sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından açıldı. Vali Ahmet Vefik Paşa döneminde 1879 yılında yaptırılan Heykel’deki tarihi binadan başka yeri olmayan ve hizmetlerini BUSKİ’ye ait binalarda sürdüren Büyükşehir Belediyesi, tam 136 yıl sonra yeni bir binaya kavuştu. 55 milyona mal olan yeni belediye binası toplam 35 bin metrekare alan üzerine kuruldu. 2011 yılında inşaatına başlanan belediye binası 9 bin metre kare taban alanına sahipken, 46 bin metrekare ise kullanım alanına sahip. Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda ve bütün konularda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Hedefimiz Bursa’ya en güzel eserleri kazandırmaktır. İnşallah bunu başaracak güçteyiz. Daha...