25 / 04 / 2024

bursa yıkım

bursa yıkım

Bursa'nın Mudanya ilçesinde cadde üzerinde yer alan 2 katlı metruk bina kendiliğinden yıkıldı.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak Yaylacık Mahallesi’nde inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi'de kaçak işletme yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirkapı Mahallesi’nde kamuya ait arazi üzerine kaçak olarak inşa edilen işletmenin yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi'de bir metruk bina yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar Mahallesi’nde tehlike saçan metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Çarşıbaşı'nda yıkım çalışmaları tam gaz!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi dahilinde yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak  Pirinç Han’ın arka tarafındaki bir binanın daha yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Yıldırım'da riskli binalar yıkılıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, Mollaarap Mahallesi'nde yer alan toprak kayması riski olan bölgelerde binaların yıkımıı gerçekleştirmeye devam ediyor.

Bursa'da 15 dükkanın yıkımı gerçekleşti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım projesi kapsamında Pirinç Han’ın arkasında bulunan yaklaşık 350 yıllık Esir Dede Türbesi etrafındaki 15 dükkanının yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa'da binalar tek tek yıkıldı! Ulu Cami'nin önü açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım projesi kapsamında yıkımların etap etap sürmesinin ardından tarihi hanlar da ilerleyen zamanda caddeden görülüyor.

Bursa'da kentsel dönüşüm kapsamında binalar yıkılıyor!

Bursa'da dün altı katlı eski Kızılay binasının yıkımı yapıldı. Yıkım araç ve yaya trafiğine rağmen önlem alınmadan gerçekleştirildi. O sırada güzergahtan geçmekte olan yolcu dolu iki otobüs tehlike yaşadı. Korku dolu o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Bursa'da 24 okulun yıkım süreci durdu!

Bursa Valiliği'nce yapılan kontrollerin ardından yıkılmasına karar verilen 24 adet okulun yeniden yapılması için işlemesi gereken süreç, korona virüs salgını nedeniyle durdu.

Bursa'da kentsel dönüşüm bilmecesi!

Bursa'da 270 binanın akibetinin ne olacağı merak konusu oldu. Bölgede dönüşümün nasıl sağlanacağı ise adaylar tarafından açıklanmayı bekliyor.

Bursa'da kontrolsüz yıkılan bina çöktü!

Bursa'da kontrolsüz ve güvenlik önlemi alınmadan yıkılan 3 katlı bina çöktü. Yıkım, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bursa'da riskli 2 bina tahliye edildi!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yıkılma tehlikesi bulunan 2 apartman boşaltıldı. Yetkililer olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Bursa Köklü Cadde için yıkımlar başladı!

planlarda olup da uygulamada olmayan yolları ürettiği çözümlerle yeniden hizmete alan Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım ile Osmangazi ilçelerini birbirine bağlayacak Köklü Cadde’nin yeniden faaliyete alınması çalışmalarına başladı.

Bursa Mimar Sinan Caddesi'nde 2 binanın yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mimar Sinan Bulvarı ile Ankara yolunu birbirine bağlayan Mimar Sinan Caddesi üzerinde kalan 2 binanın yıkımını başlattı..

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde çok katlı binanın yıkımı tamamlandı!

Bursa'da, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı'da hayata geçirilen kentsel tasarım projesi dahilinde çok katlı bir binanın yıkımı daha gerçekleşti. 

Bursa'da yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi!

Bursa Osmangazi'de yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi...

Bursa Osmangazi'de yanmış binanın yıkımı gerçekleşti!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yanan bir binanın yıkım işlemleri gece geç saatlerde gerçekleşti. 

Bursa Çarşıbaşı'nda yıkım çalışmaları tam gaz!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi dahilinde yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak  Pirinç Han’ın arka tarafındaki bir binanın daha yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa'da kaçak yapı yıkımında gerginlik!

Bursa Yıldırım'da kaçak bir yapının yıkımı esnasında yaşanan arbedede, polise mukavemette bulunduğu iddiasıyla 1 kişi gözaltına alındı.

Bursa'da 15 dükkanın yıkımı gerçekleşti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım projesi kapsamında Pirinç Han’ın arkasında bulunan yaklaşık 350 yıllık Esir Dede Türbesi etrafındaki 15 dükkanının yıkımını gerçekleştirdi. 

İnegöl'de tehlikeli yıkım! Demir toplamaya çalıştılar!

Bursa İnegöl'de, 2 katlı binanın yıkımı sırasında bazı fırsatçılar tehlikeye aldırış etmeden demir toplamaya çalıştı. Canlarını hiçe sayan yaklaşık 20 kişiyi görenler büyük şaşkınlık yaşadı.

Bursa İnegöl'de kaçak yapıların yıkımı gündemde!

Bursa İnegöl Belediyesi Ekim ayı olağan meclisi ikinci oturum toplantısı Pazartesi günü yapıldı. 7 gündem maddesiyle açılan mecliste, kaçak yapıların yıkımında encümen kararı alındı.

Bursa'da İŞKUR binasının yıkımı başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi'nde Kızılay binasından sonra İŞKUR binasında yıkım başladı.

Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Orhangazi Kız Meslek Lisesi'nin yıkımı başladı!

Bursa Orhangazi’de deprem kontrollerinin ardından yıkım kararı verilen 3 okuldan birisi olan Kız Meslek Lisesi binasının yıkımına başlandı. Yıkım işlemlerinin hafta sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Bursa’daki yıkım kararı verilen 24 okula velilerden isyan!

Bursa’da deprem riski taşıyan 24 okul için yıkım kararı alınmasından sonra öğrencilerin başka okullara nakil verilmesine veliler tepki gösterdi. Yıkım kararının geç alındığını söyleyen veliler, servis ücretlerinin devlet tarafından karşılanmasını talep etti.

Nilüfer'de kaçak villanın yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer ilçesi Hasanağa Mahallesi'nde kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen villanın yıkımına başlandı.

bursa yıkım Haberi

bursa yıkım

Bursa'ya bağlı Mudanya ilçesinde araç ve yaya trafiğinin yoğun yaşandığı caddelerinden biri olan Mustafakemalpaşa Caddesi üzerinde bulunan ve yıkılma tehlikesi sebebiyle daha önceden çevresinde önlem alınan 2 katlı ahşap bina, kendiliğinden yıkıldı. Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; binanın yıkımı esnasında çevrede bulunanlar korkarken görüntülendi Olayda ise can kaybı ya da yaralanan olmadı.

Belediye önlem aldı 

Geçen hafta metruk binadan çatırdama sesleri duyan çevredeki iş yerlerinin ihbarı ile belediyenin önlem aldığı belirtildi. İçerisinde kimsenin yaşamadığı binanın zemin katında bulunan kuaför salonunun ise uzun zaman önce binayı tahliye ettiği belirtildi. Ek olarak yapılan uyarı sebebiyle belediye ekipleri tarafından binanın çevresinin bariyer örüldüğü aktarıldı. 

Konu ile ilgili olarak Mudanya Belediyesi’nden yapılan açıklamada, hiçbir zaruretin yaşanmadığı ifade edildi. Belediye açıklamasında, "Mudanya’da yıkılan bina ile...