19 / 04 / 2024

Bursa Yıldırım dönüşüm projesi

Bursa Yıldırım dönüşüm projesi

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'ye ziyarette bulundu. Başkan Edebali, Koca’ya yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bursa Yıldırım'da güvenli konutlar inşa ediliyor!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Beyazıt Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Edebali, kentsel dönüşümde tek muhatabın belediye olduğunun altını çizdi.

Bursa Yıldırım’da kentsel dönüşüm hamlesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kentsel dönüşüm projesine start verdi.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başladı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 7.etap çalışmalarına başlandı. 

Bursa Yıldırım'daki imar barışı kentsel dönüşümü nasıl etkiledi?

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına en büyük darbeyi imar barışı vurdu" dedi.

Bursa Yıldırım'da 9.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da yer alan arsayı 9 milyon 290 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

TOKİ Bursa Yıldırım 644 konut ihalesi bugün!

Türkiye'nin dört bir yanındaki dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Yıldırım projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Bursa Yıldırım'da dönüşüm nasıl olacak?

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dönüşüm hızlandı. Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bitişik nizamlı ve ömrünü tamamlamış olan depreme dayanıksız evler yerine sosyal ve yeşil donatı alanlarının olduğu, modern, yepyeni, evler inşa edilecek.

Bursa Yıldırım'da planlı dönüşüm başladı!

660 bin nüfusuyla Bursa’nın en büyük ilçelerinden olan Yıldırım'da, göçün de etkisiyle oluşan çarpık kentleşmeye çözüm aranıyor. Bu kapsamda ada bazlı dönüşüme örnek olacak Mevlana Mahallesi’nde TOKİ desteği ile gerçekleştirilecek ‘7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar yapılıyor.

Bursa Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde devam eden 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları başlıyor.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

Bursa Yıldırım dönüşüm projesi Haberi

Bursa Yıldırım dönüşüm projesi

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'yi ziyaret etti. 


Başkan Edebali, Koca’ya yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.  Edebali, “Yıldırım, Balkanlar’dan Kafkasya’ya kadar gönül coğrafyamızın farklı noktalarından insanlara ev sahipliği yapıyor. Yıldırım küçük bir Türkiye mozaiği. Biz 700 bin kişilik, birbirlerinin dertleriyle dertlenen, mutluluklarını paylaşan büyük bir aileyiz. Bu ailenin bir ferdi olarak, ailemizin her ferdinin mutluluk ve huzuru için çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.


Yıldırım’da Türkiye’nin en kapsamlı kentsel dönüşüm hamlesini hedeflediklerini vurgulayan Edebali, “Bursa ve Yıldırım’da çok ciddi bir deprem gerçeği var. Yıllardır devam eden aşırı göçün doğurduğu plansız yapılaşma sonucunda ilçemizdeki yapı stokumuzun büyük bir bölümü sağlıksız. Bu gerçekleri göz önünde bulundurarak Yıldırım’ın yüzde 33’ünü kentsel dönüşüm alanı olarak belirledik. Projelerimizin tamamına...