26 / 04 / 2024

bursadaki huzurevleri

bursadaki huzurevleri

Nilüfer Belediyesi’nin, hayırsever Altınmakas ailesinin katkılarıyla yaptığı Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bursa Maksem'e huzurevi inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte, Bursa’nın köklü ailelerinden olan Gökçen Ailesi tarafından Maksem Ali Paşa Mahallesi’nde yaptırılan huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu.

Hasan Öztimur Bursa'da huzurevi yaptıracak!

Depreme dayanıklı gerekçesi ile için yıkılan ’Eşrefiler Kız Yetiştirme Yurdu’, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ’nun teşebbüsüyle hayırsever işadamı Hasan Öztimur tarafından huzurevi olarak yeniden yapılacak.

KPSS şartı aranmadan huzurevleri personel alımı yapacak! Başvuru süreci başladı

İŞKUR, huzurevlerine KPSS şartı olmaksızın personel ve işçi alımı için online başvuru sürecini başlattı. İlgilenen adaylar, farklı kadrolarda istihdam edilme fırsatını yakalayabilecekler. İnternet üzerinden başvuru yapabilirler. Hangi kadrolarda alım yapılacak, şartlar neler? 

İş arayanlar dikkat! En az ilkokul mezunu binlerce personel aınacak: Bu kurumlar için başvurular başladı

Huzurevleri için personel alımları başladı. Başvuru tarihleri 23 ocak ve 31 ocak tarihleri arasında. Başvuruları kaçırmayın. İşte diğer detaylar...

Adana'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Adana Merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde boyacılık yapan inşaat işçisi çalıştığı asansörden düşerek hayatını kaybetti.

Çukurova'da 10.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana İli, Çukurova İlçesi, Huzurevleri Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

Yeni huzurevleri beş yıldızlı otel konforunda!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bir süredir yaşlı bakımı için alternatif modeller üzerine çalışılıyor. Yeni huzurevlerinde verilen hizmetler beş yıldızlı otelleri aratmıyor. 

Adana Çukurova'da 3.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Adana İli, Çukurova İlçesi, Huzurevleri Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 3 milyon 390 bin TL sermaye bedeli ile mahkeme kararıyla satışa çıkarıldı.

Çukurova'da Süheyla Akalın Parkı açıldı!

Huzurevleri Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Çukurova Belediyesi Süheyla Akalın Çocuk ve Dinlenme Parkı hizmete açıldı. Açılış sezonuna start veren Çukurova Belediyesi, ilk açılışını Huzurevleri Mahallesi'nde yöre halkı ve çocuklarla birlikte yaptı.

Adana Çukurova'da 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

T. C Adana Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Adana Çukurova'nın Huzurevleri Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 3 milyon 258 bin TL olarak belirlendi.

Çukurova Huzurevleri Mahallesi'nde yeşil alan tartışması!

Adana'nın Çukurova ilçesinde, belediyenin yeşil alana spor tesisi yapmak istemesine imar durumu nedeniyle karşı çıkan bazı mahalleliler, alana yapılacak halı saha üzerinden haksız rant elde edileceğini ileri sürdü.

Yapı Kredi Adana Koza Şubesi açıldı!

Yapı Kredi Adana Koza Şubesi açıldı. Yapı Kredi'nin sunduğu kaliteli ve ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile sigorta, leasing, faktoring ve bireysel emeklilik gibi çeşitlendirilmiş finans ürünleri de Huzurevleri Mahallesi sakinleriyle buluşacak.

Huzurevlerinin yerini butik otel tipi huzurlu evler alacak!

Yaşlanma Ulusal Eylem Planı'nın Uygulama Programı taslağına göre, yaşlıların huzurevleri yerine 3-4 kişinin ikamet ettiği ihtisaslaşmış butik otel tipi konutlar olan ''huzurlu evler''de yaşaması sağlanacak

Yeni nesil huzurevleri: Rezidanslar!

Yaşlılar artık Avrupa ve Amerika'da emsalleri olan türden rezidanslarda kalıyor

Adana'da yaşlılar için yaptırılan küçük evlerin sayı 40'a çıktı!

Adana Huzurevi nde 8 yıl barındıktan sonra hayatını kaybeden emekli öğretmen Müyesser Gürtürk'ün “küçük evler” projesi, yaşlı huzurevleri için model, sakinleri için de moral oldu.

bursadaki huzurevleri Haberi

bursadaki huzurevleri


Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını yürüten Nilüfer Belediyesi, her kesimden yurttaşın hayatını kolaylaştıracak projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Hayırsever Altınmakas ailesi katkılarıyla kente kazandırılan Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.


60 yaş üzerinde olan, öncelikle sosyal ve ekonomik yönden yoksunluk içinde bulunan kişilere hizmet verecek olan huzurevinin açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey, CHP Bursa Milletvekilleri Ceyhun İrgil, Orhan Sarıbal, Bursa Vali Yardımcısı Ergün Güngör, Bursa eski Büyükşehir Belediye Başkanı Erdem Saker, Bursa eski Valisi Zekai Gümüşdiş, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal, BESOB Başkanı Arif Tak, İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkanvekili İlhan Parseker, çok sayıda işadamı, sivil toplum örgütü temsilcisi ve halk katıldı. Törende...