20 / 04 / 2024

Buse 6A Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Buse 6A Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Buse 6A Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Lütfi İhsan Çakanlı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Haziran'da Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi'nde kuruldu.

Jabo İnşaat Yapı Malzemeleri Zemin Kaplama Karot Alım Demir Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Jabo İnşaat Yapı Malzemeleri Zemin Kaplama Karot Alım Demir Çelik Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Buse Çetiner tarafından kuruldu.

Buka Grup Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buka Grup Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Buse Zevalsiz ve Kadir Gündoğan ortaklığında kuruldu.

İşbilen Grup Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İşbilen Grup Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Buse Nur İşbilen tarafından kuruldu.

Prekast Sistem Yapı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Prekast Sistem Yapı Sanayi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Buse Şerifoğlu tarafından kuruldu.

Silivri Hanedan İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Hanedan İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Buse Ersaraç ve Ozan Ersaraç ortaklığında kuruldu. 

Buse 6A Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buse 6A Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Lütfi İhsan Çakanlı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Haziran'da Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi'nde kuruldu.

TÜRKSAT-6A uydusunun mimarları belli oldu!

TÜRKSAT-6A uydusunun mimarları belli oldu. Türkiye'nin ilk yerli uydusu TÜRKSAT-6A, TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü önderliğinde TAI, Aselsan ve diğer yerli sanayi kuruluşlarının desteğiyle yapılacak

6A Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

6A Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Aralık'ta Şişli, 4. Levent Huzur Mahallesi, Atatürk Caddesi, Eski Oto Sanayi Sitesi'nde kuruldu

SBY Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SBY Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nasra Buse Sabay, Tuğser Çetintaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 ağustos'ta Rayana 2 Residance'ta kuruldu

Buse Yapı Tasarım ve İç Mimarlık şirketi kuruldu!

Buse Yapı Tasarım ve İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Teknik Yapı Upcity'yi satışa çıkarıyor!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Upcity satışa çıkıyor.

Buse 6A Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Buse 6A Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Buse 6A Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Lütfi İhsan Çakanlı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Haziran'da kuruldu. 


Buse 6A Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde...