26 / 04 / 2024

Business İstanbul nerede

Business İstanbul nerede

2 etaptan meydana gelen Business İstanbul projesinin birinci etabında 490 adet ofis satıldı. Proje 1.5 milyar TL yatırım değerine sahip. 

Business İstanbul iş hayatını kent ritmiyle buluşturacak!

Business İstanbul, tamamlandığında Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi unvanını alacak. Ofis çalışanları ve İstanbullulara geniş sosyal imkanlar sunmaya hazırlanan Business İstanbul, iş hayatını büyük kent yaşamının ritmiyle buluşturacak.

Business İstanbul 550 milyon lira yatırımla yükseliyor!

SVR Group tarafından İstanbul Kadıköy'de hayata geçirilen Business İstanbul, 550 milyon lira yatırımla inşa ediliyor.

Business İstanbul 2017'de açılacak!

Kadıköy'de Göztepe E-5 üzerinde yer alan Business İstanbul, uluslararası ve yerli firmalardan büyük ilgi görüyor. Bölgede büyük ölçekli kentsel dönüşüm projesinin tek ofis projesi olan Business İstanbul, 6 bloktan oluşuyor.

Business İstanbul ile ideal ofisler!

Geleceğin iş modeli için ideal ofisler, kent yaşamının merkez noktasında yer alan Business İstanbul'da yer alıyor. Business İstanbul, teknik özellikleriyle iş hayatının gerektirdiği tüm ihtiyaçların bir arada olmasını sağlıyor,

Business İstanbul Kadıköy satılık!

Business İstanbul Kadıköy satılık ofis alanları 79 metrekareden başlıyor. Tamamı peşin alımlarda yüzde 3 indirim yapılan proje toplam 6 blok halinde inşa ediliyor.

Business İstanbul fiyatları!

Business İstanbul fiyatları ofislerin metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2017 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülen projede 48 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Afrodit Tekstil, Business İstanbul’da mağaza açacak!

Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’u tercih eden markalar arasına Afrodit Tekstil de katıldı. Business İstanbul’da 1.400 metrekarelik merkez ofis alanına sahip olan Afrodit Tekstil, 4’üncü mağazasını da Business İstanbul’da hizmete açacak.

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

Business İstanbul projesi Haziran'da teslim ediliyor!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un 1. etabı, 2017 Haziran ayında iş dünyasına hizmet vermeye başlayacak. 1. etapta yer alan üç bloğun satışlarının yüzde 95’i tamamlanmış bulunuyor.

Esenler Ömür İstanbul nerede?

Efitaş İnşaat,Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Ömür İstanbul projesi 218 konut ve 3 dükkandan meydana geliyor. Peki Esenler Ömür İstanbul nerede?

Axis İstanbul nerede?

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul projesi 195 ofis ve AVM alanından meydana geliyor. Peki Axis İstanbul nerede?

Karden İnşaat Self İstanbul nerede?

Toplam 609 konut ve 58 dükkandan meydana gelen Self İstanbul projesinde satışlar Mart ayında başlayacak. Peki Karden İnşaat Self İstanbul nerede?

Akros İstanbul nerede?

Toplam 496 adet bağımsız birimden oluşan Akros İstanbul Beylikdüzü projesi 2018 yılı içerisinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Akros İstanbul nerede?

Akros İstanbul nerede?

Akros İstanbul, Ak Proje tarafından inşa ediliyor. Proje bünyesinde toplamda 496 adet bağımsız birim bulunuyor. Peki, Akros İstanbul nerede?

Burç İstanbul nerede?

2017 yılı sonunda tamamlanması öngörülen Burç İstanbul projesi 300 daireden meydana geliyor. Peki Burç İstanbul nerede?

Business İstanbul'un iklimlendirmesi Arçelik-LG'ye ait!

Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un iklimlendirme sistemleri, çevre dostu ve enerji verimliliği yüksek ürünleri mimari uygulamalara taşıyan Arçelik-LG tarafından gerçekleştirilecek.

Business İstanbul'un dış cephesi Çuhadaroğlu'na emanet!

Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un dış cephe kaplama sistemleri, fark yaratan ileri teknolojik modelleri mimari uygulamalara taşıyan Çuhadaroğlu Alüminyum tarafından gerçekleştirilecek.

Aksis İstanbul nerede?

Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul Alışveriş Merkezi kapılarını bugün açtı. Peki 40 bin metrekare kiralanabilir alanın yer aldığı Aksis İstanbul nerede?

Business İstanbul, Leed Platinum sertifikasına aday!

21. yüzyıl ofis mimarisi, gelişmiş teknolojik donanım, ferah ve yüksek tavanlı ofis mekanları, açık hava çarşısı, İstanbul'un her köşesinden kolay ulaşım, kentin ritminin attığı özel lokasyon ve verimli iş ortamı Business İstanbul'da.

Business İstanbul nerede Haberi

Business İstanbul nerede

Özellik İSO 500 kuruluşları tarafından tercih edilen, Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi olan Business İstanbul, 6 bloktan meydana geliyor. 2 etap olarak inşa edilen projede ilk etap satışları tamamlanma aşamasına geldi.

Yoğun ilgi gören ofis projelerinin başında gelen Business İstanbul projesinin yatırım değeri 1.5 milyar TL. Aksun İnşaat projenin 2. etabının inşaatını sürdürürken, ilk etapta satışa sunulan sadece 10 ofis kaldı. 


490 ofisin satışı tamamlandı


Göztepe E-5 üzerinde hayata geçirilen Business İstanbul projesinin ilk etabındaki 500 bağımsız ofisin 490‘ı satıldı. 550 bağımsız ofisten oluşan ikinti etapta teslimler 2019 yılının ilk çeyreğinde yapılacak.


İş dünyasının aradığı özellikler


Ferah ofisleri, çalışanların her türlü ihtiyacına yönelik tasarlanan premium çarşısı ve entegre ulaşım ağının kesişim noktasındaki merkezi lokasyonuyla keyifli bir iş ortamı...