25 / 04 / 2024

Businist Office ne zaman teslim edilecek

Businist Office ne zaman teslim edilecek

SVR Gayrimenkul Businist Office projesi nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe bölgesi cevabı veriliyor. Projede yer alan ofisler 45 metrekare ile 320 metrekare arasında alanlara sahip...

Imak Ofset Yönetim Ofisi'ne European Property Awards'tan ödül!

İç mekan tasarımı ve uygulaması EDDA Architecture tarafından gerçekleştirilen Imak Ofset Yönetim Ofisi, European Property Awards 2020’de "Best Office Interior Turkey" ödülüne layık görüldü.

The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

The İstanbul Merter Office projesi Yeditepe Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de hayata geçiriliyor. Peki The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

Ayazağa Cendere Vadisi'ne Seba Flats projesi geliyor!

GEÇMİŞTE Ulus ve İstinye bölgesinde birçok projeye imza atan Seba İnşaat, kentsel dönüşümle yıldızı parlayan Ayazağa Cendere Vadisi'ne odaklandı. Vadi'de Seba Office Boulevard projesine devam eden Seba İnşaat, şimdi de 202 daireden oluşacak Seba Flats adında lüks bir konut projesine başlayacak.

Kağıthane Seba Office Boulevard teslimleri ne zaman?

Ofis alanlarının 116 metrekareden başladığı proje İstanbul İl'i Kağıthane'de inşa ediliyor. Projede 204 adet bağımsız ünite bulunuyor. Peki Kağıthane Seba Office Boulevard teslimleri ne zaman?

Kağıthane Seba Office Boulevard ne zaman teslim?

Seba Office Boulevard İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Arsa alanı 24 bin 621 metrekare olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor. Peki Kağıthane Seba Office Boulevard ne zaman teslim edilecek?

Seba Office Boulevard ne zaman teslim?

Toplam 204 adet bağımsız ünitenin bulunduğu proje 24 bin 621 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Proje İstanbul İl'i Kağıthane'de yükseliyor. Peki Seba Office Boulevard ne zaman teslim?

Nep Office teslimleri ne zaman?

4 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Nep Office projesi Özül İnşaat imzası taşıyor. Peki, Nep Office teslimleri ne zaman?

Seba Office Boulevard teslimleri ne zaman?

24 bin 621 metrekare arsa alanına sahip olan Seba Office Boulevard projesi Kağıthane'de yükseliyor. Peki, Seba Office Boulevard teslimleri ne zaman?

Avrupa Residence Office satışları ne zaman başlayacak?

Merakla beklenen Avrupa Residence & Office'in satışları bugün başladı.Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları markasını Ataköy'e taşıdığı Avrupa Residence & Office Ataköy projesinde satışlar başladı.

Tatar Yapı Work Up ne zaman teslim?

1.400 metrekare ofis alanı bulunan projede home office, iş merkezi ve loft bulunuyor. Proje toplam 190 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Peki Tatar Yapı Work Up ne zaman teslim?

Adam Kule ne zaman teslim?

Toplam 350 tane home office dairenin bulunduğu projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Projede İstanbul'un Maltepe ilçesine bağlı Dragos'ta inşa ediliyor. Peki Adam Kule ne zaman teslim?

Tatar Yapı Loft Up ne zaman teslim edilecek?

Tatar yapı tarafından hayata geçirilen Tatar Yapı Loft Up projesi home office ve konutlardan meydana geliyor. Peki Tatar Yapı Loft Up ne zaman teslim edilecek?

Adam Kule Dap Yapı ne zaman satışta?

Tek blok şeklinde yükselen projede rezidans, home-office ve ofis yer alıyor. Projede toplam 350 adet home-office bulunuyor. Peki Adam Kule Dap Yapı ne zaman satışta?

Businist Office ne zaman teslim edilecek Haberi

Businist Office ne zaman teslim edilecek

3 blok halinde yükselen SVR Gayrimenkul Businist Office projesi nerede sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Proje,  Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığıyla kurulan SVR Grup tarafından hayata geçiriliyor. 


500 milyon TL yatırım bedeli ile inşa edilen Businist Office minimum fiyat metrekare bazında 4 bin dolar olarak belirlendi. Proje, Boğaz Köprüsü'ne, Bağdat Caddesi'ne, Fenerbahçe Marina'ya, metroya, E-5'e ve Marmaray'a yakın mesafede inşa ediliyor. 


Ofis sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği SVR Gayrimenkul Businist Office projesi nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Kadıköy Fikirtepe deniliyor. Proje, 2 etaptan oluşuyor. 



Toplam 393 adet ofis ve 22 adet dükkandan meydana gelen Businist Office ne zaman teslim edilecek sorusuna 2016 yılı ilk çeyreği cevabı veriliyor. Projede yer alan dükkanların alanları 60 metrekare ile 380...