25 / 04 / 2024

Bütem Metal

Bütem Metal

Riyad'ta King Khalid Airport'un metal asma tavanlarını yapan Bütem Metal, mega projelere odaklanmış durumda. İstanbul Havalimanı ve Dubai Metrosu'nun da asma tavan işini üstlenen şirket, Kuveyt ve Katar'daki yeni fırsatlara bakıyor...

Yasa Group Metal Medya Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yasa Group Metal Medya Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Durucak ve Yasin Balıklı ortaklığında kuruldu.

F34 İnşaat Organizasyon Mobilya Metal Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F34 İnşaat Organizasyon Mobilya Metal Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Altay Arslan tarafından kuruldu.

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı'daki 24 bağımsız bölümü sattı!

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı projesindeki, toplam 4.624,48 metrekare büyüklüğündeki 24 adet bağımsız bölümün yüzde 20'si peşin, yüzde 80'i 24 ay vadeli olmak üzere Tat Metal Çelik Sanayii ve Ticaret AŞ 'ye satışı amacıyla satış vaadi sözleşmesi devri yapıldı.

Metal Yapı Konut A.Ş.'nin 170 mülkü icradan satılıyor!

İnşaat sektörünün önemli isimlerinden Metal Yapı Konut A.Ş.'nin bünyesinde yer alan gayrimenkuller için satış kararı çıktı. 

Böyür Metal İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Böyür Metal İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Turizm Limited Şirketi Eyüpsultan’da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Böyür tarafından kuruldu.

Özaktaşsan Metal İnşaat Tekstil Palet Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaktaşsan Metal İnşaat Tekstil Palet Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Aktaş tarafından kuruldu.

Aktaş Kardeşler Metal Geri Dönüşüm Ve Sac Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Kardeşler Metal Geri Dönüşüm Ve Sac Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Aktaş ve Özcan Aktaş ortaklığında kuruldu.

Vakıf GYO ile Marmara Metal Mamüleri davasında yeni gelişme!

Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş.'nin T.C..İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin dosyası ile Vakıf GYO aleyhine açtığı davada, T.C. İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 12. Hukuk Dairesi 2019/78 sayılı dosyası ile görülen istinaf başvurusu şirketin lehine esastan reddedildi. 

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi açıldı!

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Melih Cevdet Yıldırım tarafından açıldı.

Akut Metal Endüstriyel Makine Kimya İnşaat Yedek Parça İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akut Metal Endüstriyel Makine Kimya İnşaat Yedek Parça İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Aykanat tarafından kuruldu.

Bozaş Yapı Malzemeleri Metal Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozaş Yapı Malzemeleri Metal Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Mert Dübüş tarafından kuruldu.

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Ay, Muhammet Balçın ve Yunus Emre Erol ortaklığında kuruldu.

Palmic İnşaat Metal Hafriyat Nakliyat Temizlik Ve Orman Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Palmic İnşaat Metal Hafriyat Nakliyat Temizlik Ve Orman Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celal Şahin tarafından kuruldu.

Bütem Metal Haberi

Bütem Metal

Aile şirketlerinin yönetim kadrolarında gençlerin varlığı her geçen yıl artıyor. Patronun ardından dümene geçecek olan bu gençler, bir süre profesyonel hayatta ya da girişimcilikte tecrübe edindikten sonra işe dahil oluyor. Merve Mollamehmetoğlu Keleş de bu süreçleri geçtikten sonra babasından bayrağı devralan genç patronlardan biri, işletme eğitimini tamamladıktan sonra bir süre kendi girişimini hayata geçiren Keleş, daha sonra temelleri 1980 yılında atılan aile şirketi Bütem Metal'e geri döndü. Philips için fason aydınlatma üretimi yapan şirkette farklı kademelerde görev aldı. Şirketin asma tavan ve güneş enerjisi sistemleri olmak üzere iki farklı alana da girmesini sağlayan Keleş, dört yıldır Bütem Metal'in yönetim kurulu başkanlığı koltuğunda oturuyor.

Ekonomist'ten Özlem Bay Yılmaz'ın haberine göre; İstanbul Üniversitesi işletme Mezunu olan Merve Mollamehmetoğlu Keleş, iş hayatına Bütem...