20 / 04 / 2024

Büyükada cami inşaatı

Büyükada cami inşaatı

İstanbul Müftüsü Yaran: "İnsanların ihtiyaçlarını görmezden gelmek doğru değildir. Farklı mülahazalarla camiye karşı çıkma durumunda olanlar varsa onları da biraz insaflı olmaya davet ediyorum" dedi.

Büyükada Çarşı Camii yapımına İBB Meclisi'nden onay!

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında İBB Meclisi’nde plan notlarında yapılan değişiklikle “Dini tesis alanına” alınıp, cami yapılmasına ilişkin karara CHP’li üyelerin yaptığı itiraz, İBB Meclisi’nde kabul görmedi. İBB Meclisi, Büyükada’da cami yapımına onay verdi.

Büyükada'ya cami yapılma itirazı reddedildi!

Büyükada çarşıya cami yapılmasına itirazlar İBB Meclisi'nde reddedildi. Adalar Belediyesi, Mimarlar Odası ve ada sakinleri sit alanında dokunun bozulacağı gerekçesiyle plan değişikliğine karşı çıkmıştı.

Büyükada'ya 5. cami inşa edilecek!

İSTANBUL Büyükada İskelesi’nin yakınında yer alan AYEDAŞ binasının bulunduğu 465 metrekarelik alana cami yapılmasını sağlayacak plan değişikliği İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde oy çokluğu ile kabul edildi...

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Büyüktaş tarafından kuruldu.

Demir fiyatlarına büyük zam! İnşaat sektörü darbe üstüne darbe alıyor! Çimento fiyatları ne oldu? 

Demir fiyatlarına haftanın ilk işlem günü günü 29 Ağustos Pazartesi günü büyük zam geldi. Hurda fiyatlarına da bugün zam gelirken inşaat sektörüne darbe üstüne darbe alıyor. Peki çimento fiyatlarına zam geldi mi? Demir fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel demir ve çimento fiyatları 29 Ağustos 2022..

İstanbul'un en değerli arazilerinden Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşaat başladı!

İstanbul'un en değerli ve en tartışmalı arazilerinden olan Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşaat başladı. Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi hukuksuz inşaatın durdurulmasını istedi...

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Yılmaz Büyükkara tarafından kuruldu.

Böyür Metal İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Böyür Metal İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Turizm Limited Şirketi Eyüpsultan’da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Böyür tarafından kuruldu.

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede?

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat!

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Büyük Uzunlar İnşaat Maltepe projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için start veren Büyük Uzunlar İnşaat, yeni projesini Maltepe'de hayata geçirecek.

Özbekistan'da inşaat sektörü yüzde 0,5 büyüdü!

Özbekistan ekonomisi 2021 yılının ilk çeyreğinde yüzde 3 büyüme kaydederken inşaat alanında yüzde 0,5 oranında büyüme gerçekleştirdi.

Portekiz Ankara büyükelçisinden inşaat yatırımı çağrısı! 

Portekiz'in Ankara Büyükelçisi Jaime Van Zeller Leitao, Portekiz ve Türk şirketlerine inşaat ve turizm alanında iş birliği yapması konusunda çağrıda bulundu. 

Türkiye'nin en hızlı büyüyeni Gintek İnşaat oldu!

TOBB, Türkiye'nin 2016-2018 yıllarında en hızlı büyüyen 100 şirketini belirledi. Listede ilk sırada yüzde 4 bin 357 büyüme yaşayan Gintek İnşaat aldı. İkinci sırada yüzde 2 bin 723 büyüyen FS Dış Ticaret olurken, Profen Savunma ve Güvenlik Teknolojileri yüzde 2 bin 494 büyümeyle üçüncü sırada oldu.

Büyük Dağ İnşaat Mobilya Cam Turizm Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Dağ İnşaat Mobilya Cam Turizm Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Poyraz ve Haci Poyraz ortaklığında kuruldu.

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler barbekü partisi 3-4 Ekim'de!

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler için etkinlik düzenleniyor. Nidapark Küçükyalı satış ofisinde 3-4 Ekim tarihlerinde barbekü partisi gerçekleştirilecek.

Büyükada cami inşaatı Haberi

Büyükada cami inşaatı

Büyükada'ya yeni camide geri sayım

- Proje yarışmasının ardından adanın mimarisine uygun olarak yapılacak caminin, gelecek yıl Ramazan Bayramı'nda ibadete açılması planlanıyor


- İstanbul Müftüsü Yaran:

- "İnsanların ibadet ihtiyacını karşılayacak güzel bir eserin meydana gelmesini arzu ediyoruz. Namaz kılan bir insan gerçekten Büyükada'ya gitse Çarşı bölgesinde bir cami arasa bunun ne kadar büyük bir ihtiyaç olduğunu görür"


- "İnsanların ihtiyaçlarını görmezden gelmek doğru değildir. Farklı mülahazalarla camiye karşı çıkma durumunda olanlar varsa onları da biraz insaflı olmaya davet ediyorum"



İSTANBUL (AA) - LALE BİLDİRİCİ - Büyükada İskelesi'nin yakınında 465 metrekarelik alana proje yarışmasının ardından yapılacak Çarşı Camisi'nin gelecek yıl ibadete açılması planlanıyor. 


İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cami projesinin ihtiyaçtan doğduğunu söyledi.


Büyükada'da şu anda 3 cami ve mescit bulunduğunu belirten Yaran,...