28 / 03 / 2024

Büyükada yeni cami

Büyükada yeni cami

İstanbul Müftüsü Yaran: "İnsanların ihtiyaçlarını görmezden gelmek doğru değildir. Farklı mülahazalarla camiye karşı çıkma durumunda olanlar varsa onları da biraz insaflı olmaya davet ediyorum" dedi.

Büyükada’ya yeni cami mi inşa edilecek?

Büyükada Çarşı Camii Derneği’nin açtığı yarışma tartışmayı da beraberinde getirdi. Mimarlar Odası yarışmanın kamusal fayda adına ciddi zafiyetler içerdiği gerekçesiyle jüriden çekildi..

Büyükada'ya 5. cami inşa edilecek!

İSTANBUL Büyükada İskelesi’nin yakınında yer alan AYEDAŞ binasının bulunduğu 465 metrekarelik alana cami yapılmasını sağlayacak plan değişikliği İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde oy çokluğu ile kabul edildi...

Emlakta Nostalji: Büyükada'da 4 bin liraya satılık ev!

İstanbul'da 1937 yılında Büyükada'da konumlanan bir ev 4 bin liraya satışa çıkarılmış. Evin 4 odası ve 900 metrekare büyüklüğünde bahçesi bulunuyormuş.

Emlakta Nostalji: Büyükada'da 12 bin liraya satılık villa! 

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan adası Büyükada'da bir villa 1941 yılında 12 bin liraya satılığa çıkarılmış. 

İBB tarafından açılışı yapılan Büyükada Oteli'nin fiyatı ortaya çıktı! Bakın gecelik ücreti ne kadarmış!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Orman Bakanlığı'nca satışa sunulan Adalar'daki bir tesisi satın alarak, İstanbulluların ve turistlerin kullanımına açtı. Peki, Büyükada Oteli'nin fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Çin'in dijital ekonomideki büyümesi devasa oldu

Çin'de dijital ekonomi 10 yılda yaklaşık 1 trilyon dolar büyüdü. Yeni nesil bilgi ve iletişim teknolojilerinin yarattığı ekonomi, 2012'de 11 trilyon yuan (yaklaşık 1,65 trilyon dolar) iken, 2021 sonunda 45 trilyon yuan (yaklaşık 2,65 trilyon dolar) büyüklüğe ulaştı.

Küçükyalı Büyükada ödeme planı!

Küçükyalı Büyükada ödeme planı haberimizde yer alıyor. İşte Küçükyalı Büyükada ödeme planı ve proje detayları...

Nidapark Küçükyalı Büyükada'da yüzde 15 peşinatla!

Nidapark Küçükyalı Büyükada projesinden yüzde 15 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. İşte projeyle ilgili tüm detaylar...

Nidapark Küçükyalı Büyükada'da ödemeye 2. yılda başlayın!

Geçtiğimiz günlerde satışa çıkan Nidapark Küçükyalı Büyükada projesinde ödemeler 2. yılda başlıyor...

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler barbekü partisi 3-4 Ekim'de!

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler için etkinlik düzenleniyor. Nidapark Küçükyalı satış ofisinde 3-4 Ekim tarihlerinde barbekü partisi gerçekleştirilecek.

Büyükada Rum Yetimhanesi'nin restorasyonu için ilk adım atıldı!

Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise ikinci büyük ahşap yapısı olan Büyükada Rum Yetimhanesi, yıllar boyunca yıkım tehlikesiyle karşı karşıyaydı. Kurtarılmayı bekleyen yetimhanenin restorasyonu için ilk adım atıldı.

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler fiyat!

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Multi Evler, Nidapark Küçükyalı'nın Büyükada etabında yer alıyor...

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler nerede?

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler nerede?

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler görücüye çıkıyor!

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler'de ön talep toplanıyor. Projede ev, home ofis ve ofis olarak kullanılabilen multi evler yer alıyor. 

Sinan Çetin Büyükada'daki evini 2 milyon dolara sattı!

Sinan Çetin, geçen yıl Büyükada Meşrutiyet Mahallesi’ndeki 278 metrekarelik denize sıfır villasını 2 milyon dolara sattı... 

Büyükada yeni cami Haberi

Büyükada yeni cami

Büyükada'ya yeni camide geri sayım

- Proje yarışmasının ardından adanın mimarisine uygun olarak yapılacak caminin, gelecek yıl Ramazan Bayramı'nda ibadete açılması planlanıyor


- İstanbul Müftüsü Yaran:

- "İnsanların ibadet ihtiyacını karşılayacak güzel bir eserin meydana gelmesini arzu ediyoruz. Namaz kılan bir insan gerçekten Büyükada'ya gitse Çarşı bölgesinde bir cami arasa bunun ne kadar büyük bir ihtiyaç olduğunu görür"


- "İnsanların ihtiyaçlarını görmezden gelmek doğru değildir. Farklı mülahazalarla camiye karşı çıkma durumunda olanlar varsa onları da biraz insaflı olmaya davet ediyorum"



İSTANBUL (AA) - LALE BİLDİRİCİ - Büyükada İskelesi'nin yakınında 465 metrekarelik alana proje yarışmasının ardından yapılacak Çarşı Camisi'nin gelecek yıl ibadete açılması planlanıyor. 


İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cami projesinin ihtiyaçtan doğduğunu söyledi.


Büyükada'da şu anda 3 cami ve mescit bulunduğunu belirten Yaran,...