19 / 04 / 2024

Büyükadada yeni cami mi yapılıyor

Büyükadada yeni cami mi yapılıyor

İSTANBUL Büyükada İskelesi’nin yakınında yer alan AYEDAŞ binasının bulunduğu 465 metrekarelik alana cami yapılmasını sağlayacak plan değişikliği İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde oy çokluğu ile kabul edildi...

Çin'in dijital ekonomideki büyümesi devasa oldu

Çin'de dijital ekonomi 10 yılda yaklaşık 1 trilyon dolar büyüdü. Yeni nesil bilgi ve iletişim teknolojilerinin yarattığı ekonomi, 2012'de 11 trilyon yuan (yaklaşık 1,65 trilyon dolar) iken, 2021 sonunda 45 trilyon yuan (yaklaşık 2,65 trilyon dolar) büyüklüğe ulaştı.

Büyükçekmece mimarisi ile dikkat çeken yeni camisine kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi, ilçeye yeni, modern ve depreme dayanıklı ibadethaneler kazandırmaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediyesi ile Gürsu ailesinin katkılarıyla Celaliye Mahallesi’nde inşa edilen cami mimarisi ile İstanbul’un en ayrıcalıklı camilerinden olmaya aday.

Şahinbey Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami açıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Şahinbey Belediyesi, Güneykent Mahallesi’ne yaptırdığı Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami’nin açılışını yaptı.

Mehmet Özhaseki: Ankara'yı büyütecek yeni projeler hazırlıyoruz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Eksik ne varsa, yapılması gereken ne varsa onları tespit ettik. Bu şehri daha nasıl büyütürüz diye yeni projeler hazırlıyoruz." diye konuştu. 

Dap Yapı büyük yeni yıl fırsatı!

Dap Yapı büyük yeni yıl fırsatı detayları haberimizde yer alıyor. Kampanyada konut fiyatları 370 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Müteahhitler konutta metrekareyi büyüttü!

Son dönemde yeni konut üretmek yerine var olan projeleri tamamlamaya odaklanan müteahhitler konutta metrekareyi büyüttü. Yeni proje geliştiren sınırlı sayıdaki şirket ise ağırlığı 4+1, 5+1 ve 6+1 tipi büyük metrekareli dairelere verdi...

Büyükçekmece Celaliye'ye cami müjdesi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Celaliye'ye yeni cami müjdesi verdi.

Kayseri Büyükşehir'den yeni cami!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Şehir Mezarlığı içerisine inşa edilen cami inşaatında incelemeler yaptı.

Büyükçekmece'ye dört yeni cami geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, ilçede 4 yeni cami inşa ediyor.

Gayrimenkul: Büyümenin yeni yönü!

“Gayrimenkul: Büyümenin Yeni Yönü” oturumunda gayrimenkul sektörü enine boyuna tartışıldı. Ortaya inovatif çözümlerin artık daha da önem kazandığı fikri çıktı.

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni cami yapılıyor!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi ikinci kısımda yeni cami inşaa ediliyor. Yeni cami için ilk harç döküldü.

Hatay Büyükşehir Belediyesi yeni projeler için düğmeye bastı!

Hatay Belediyesi yeni projeler için düğmeye bastı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, yatırımcıları Hatay’a davet etmek üzere MIPIM 2017'ye katıldıklarını söyledi.

Bereket Döner, franchise ile büyüyecek!

Bereket Döner, genç yatırımcılar için yeni iş imkanları sağlayarak, 5 ayrı franchise modeliyle bütçesi küçük, hedefi büyük yeni nesil girişimcilerin önünü açacak.

Büyükadada yeni cami mi yapılıyor Haberi

Büyükadada yeni cami mi yapılıyor

İSTANBUL Büyükada İskelesi’nin yakınında yer alan AYEDAŞ binasının bulunduğu 465 metrekarelik alana cami yapılmasını sağlayacak plan değişikliği İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde oy çokluğu ile kabul edildi.


Başbakan Tayyip Erdoğan’ın adaya cami yapılması yönündeki talimatı basına yansımış, Şehit Recep Koç Caddesi’nde bulunan 465 metrekarelik araziye cami inşa edileceği duyurulmuştu. İBB Meclisi’nin aylık oturumunda 1/5000 ölçekli planlarda konut ve ticaret alanı olarak belirlenen alanın dini tesis alanına alınması onaylandı. Maliye Bakanlığı’nın cami yapılmak üzere Diyanet İşleri Başkanlığı’na bedelsiz olarak tahsis ettiği arazide AYEDAŞ binası bulunuyor. Kış nüfusu 5 bin civarında olan Büyükada’da mescit ve cami ölçeğinde Hacı Havva Özden, Kumsal, Nizam Camileri ile 2 yıl önce restore edilerek Başbakan Erdoğan tarafından açılışı yapılan Hamidiye Camisi bulunuyor. 


Ezgi Çapa/ Hürriyet...