19 / 04 / 2024

Büyükçekmece Belediyesi hasan akgün

Büyükçekmece Belediyesi hasan akgün

Dünyanın en büyük, en saygın turizm fuarlarından biri olarak gösterilen EMITT Fuarı'na katılacak olan Büyükçekmece Belediyesi, kültür ve turizm projeleri ile fuara damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Hasan Akgün: Belediyelerin ekonomik yapısı, yetki yasasına paralel olmalı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ekim ayı meclis toplantısının ikinci oturumunda yaptığı konuşmada "Belediyelerin ekonomik yapısı, yetki yasasına paralel olmalı.Belediyeye yetki vermek yetmez, bütçe de vermek gerekir" dedi.

Hasan Akgün kimdir?

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün kimdir? Hasan Akgün ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? Hasan Akgün, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Dr. Hasan Akgün...

Dr. Hasan Akgün, belediye binasını kendi tasarladı!

Belediye binasını kendi tasarladı Yaklaşık 30 yıldır Büyükçekmece Belediyesi'ni yöneten Dr. Hasan Akgün, Türkiye'de ilk defa gerçekleşecek bir projeye imza attı. Yeni belediye binası en kısa zamanda hizmete açılacak...

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Büyükçekmece'de 115 riskli yapının yıkımı tamamlandı!

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelinde 115 riskli yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Büyükçekmece kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Olası İstanbul depremine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Büyükçekmece Belediyesi 28 bin binayı yeniledi. 

Büyükçekmece'de risk taşıyan binalar ortadan kaldırılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilçe genelinde depreme dayanıksız olan binaların yıkımına devam ediyor. 

Büyükçekmece'de riskli 70 bina yıkıldı!

Büyükçekmece Belediyesi, 2019 Silivri depreminde hasar gören 70 binayı kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıktı.

Büyükçekmece'de riskli binalar yıkılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi kent genelinde riskli yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, söz konusu yıkımlar hakkında açıklama yaptı.

Büyükçekmece'de riskli iki bina yıkıldı!

Büyükçekmece Belediyesi, Atatürk Mahallesi’nde riskli olduğu belirlediği iki binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Büyükçekmece’de riskli 8 binanın yıkımı tamamlandı!

Büyükçekmece Belediyesi, olası İstanbul depreminde yıkılacağı tahmin edilen 8 binanın daha yıkımını gerçekleştirdi. 

Büyükçekmece Akevler Sitesi’nin yıkımı başladı!

Kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalarına hızla devam eden İstanbul Büyükçekmece Belediyesi 40 dairesi bulunan Akevler Sitesi’nin yıkımına başladı.

Büyükçekmece'de 22 binden fazla konut yıkılarak yenilendi!

Büyükçekmece Belediyesi, depreme yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında bugüne kadar ilçe genelinde 22 binden fazla konutun yıkımını gerçekleştirdi.

Büyükçekmece Belediyesi hasan akgün Haberi

Büyükçekmece Belediyesi hasan akgün

Büyükçekmece Belediyesi, bugün başlayacak olan dünyanın en biiyük 5'inci turizm fuarı EMİTT'e iddialı projeleriyle katılıyor. EMITT önemli bir içirt avantaj, Kültür, sanat ve turizm projeleriyle öne çıkan Büyükçekmece Belediyesi, 22-25 Ocak tarihleri arasında 19. EMITT Fuarı'na katılarak, stand açacak. Fuara ilişkin olarak yürütülen çalışmaları bizzat yürüten Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi olarak önümüzdeki dönemlerde çok önemli turizm ve kültür projelerine imza atacağız. Projelerimizi tanıtmak ve dünyanın diğer ülkelerinin bu alandaki son çalışmalarını görebilmek açısından EMITT Fuarları'nı büyük avantaj olarak görüyoruz" dedi. 


"En iyi şekilde temsil edeceğiz" 

Büyükçekmece Belediyesi'nin fuara en iyi şekilde hazırlandığını kaydeden Başkan Akgün, "EMİTT'e bu yıl 70'in üzerinde ülkenin katılması bekleniyor. Turizm sektörünün profesyonellerinin yanı sıra sektör ile ilişkili kesimler bu fuarda buluşacak. Büyükçekmece tarihi, kültürel...