19 / 04 / 2024

büyükcekmece yat limani

büyükcekmece yat limani

Büyükçekmece Yat Limanı inşaatı sürüyor. Şu günlerde de kazık çakma işlemi yapılıyor. Ancak bu çalışma, bölgede deprem etkisi yaratıyor. Binalar sarsılıyor, millet korkuyor...

Borsa İstanbul'da küçük ve büyük yatırımcılar arasında uçurum var!

Borsa İstanbul’da yatırımcıların portföy büyüklüklerine göre dağılımları büyük ve küçük yatırımcılar arasında büyük bir uçurum olduğunu ortaya çıkardı.

Çin, inşaat alanında en büyük yatırımcı konuma yerleşti!

Çin, Afrika'da inşaat başta olmak üzere madencilik, ulaşım ve enerji alanlarında en büyük yatırımcı konumuna yerleşti.

Altın alanlara Amerika'nın en büyük yatırım bankasından kötü haber!

Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük yatırım bankalarından olan Citi Research, bugün yayımladığı raporda, ons altın için kısa vadeli hedefini düşürdü. İşte detaylar...

Türk beyaz eşya devinden büyük yatırım!

Arçelik, küresel büyüme yolculuğuna yeni bir üretim merkezini daha ekleyerek Mısır'da 100 milyon dolarlık yatırımla bir beyaz eşya üretim tesisinin temellerini atmış oldu.

İki büyük banka iflas etti iddiası! Milyonlar parasını çekmeye başladı!

Dünyanın en büyük yatırım bankaları arasında bulunan iki dev banka için iflas iddiası geldi. İki büyük bankada yaşanan bu durumun ardından uzmanlar, 15 Eylül 2008'de yaşanan Lehman iflasına dikkat çekti.

Amerikalı çip üreticisi Micron'dan 40 milyar dolarlık büyük yatırım

Yarı iletken sektörünün büyük isimlerinden Micron, 40 milyar dolarlık bir yatırım paketi açıkladı.

Dünyanın en büyük yatında daire fiyatları 9.5 milyon Euro'dan başlıyor!

Dünyanın en büyük yatında 9.5 milyon Euro tutarından başlayan fiyatlarla, satılık 39 daire sunuluyor. Geminin 2024 yılında denize indirilmesi hedefleniyor. 

Büyük yatırımcılar gayrimenkul için sahaya indi!

Avrupa’da aşılamayla son 6 ay içerisinde umutlar arttı. Bu kapsamda büyük yatırımcılar yeniden gayrimenkul yatırımları için sahaya indi.

Limak, Rusya’da konut projelerini büyüttü!

Limak Construction, Moskova'nın büyük yatırım projelerinden biri olan Kortros Grubu'nun Headliner projesine yatırımcı firma oldu. 

Bursa'da büyük yatırımlar için arsa bulunmuyor!

Türkiye’nin en büyük sanayi şehirleri arasında yer alan Bursa, aynı zamanda bir ihracat üssü haline geldi. Yatırımcılar büyük yatırımlar için arsa bulunamadığını söylüyor.

Küçük sanayiye büyük yatırım!

Aksaray, Bolu ve Diyarbakır'a yapılacak yeni sanayi siteleri, istihdama ve bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak. Küçük sanayiye büyük yatırım yapılacak.

Emlak Konut yeni yılda yatırıma tam gaz devam edecek!

Türkiye’nin en büyük yatırım ortaklığı Emlak Konut GYO 2018 yılında yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğini açıkladı. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, yeni yılın pozitif bir yıl olacağını söyledi. 

Gayrimenkul sertifikası küçük bütçelere yatırım yolu açıyor!

Gayrimenkul projesinin yatırımcı fonlarıyla finanse edilmesini ve yatırımcıların proje sertifikaları nispetinde ortak olmasını sağlayan yeni bir sistem geliyor. Böylece, küçük bütçelerle büyük yatırımın yolu açılıyor...

büyükcekmece yat limani Haberi

büyükcekmece yat limani

Büyükçekmece Belediyesi, uzun yıllardır gündemde olan fakat bir türlü hayata geçirilemeyen yat limanı projesine geçtiğimiz aylarda nihayet start vermişti. İnşaat başladı, hızla da devam ediyor. Bu projenin, bölgenin kaderini değiştirmesi, Büyükçekmece'yi turizm merkezi haline getirmesi bekleniyor.

'KURTARIN BİZİ BU EZİYETTEN'

Evet... Proje güzel olmasına güzel ama bu inşaat Büyükçekmecelileri, özellikle de limanın çevresinde yaşayanları çok ama çok tedirgin ediyor. Neden mi Çalışmalar kapsamında yapılan kazık çakma işlemi, deprem etkisi yaratıyor da ondan. İş makineleri, her gün binlerce darbe vurarak kazıkları çaktıkça binalar sarsılıyor. Haliyle vatandaşlar da korkuyor, bu sarsıntıların zaten zayıf bir zemine sahip olan bölgedeki binalara hasar vermesinden endişe ediliyor. Gürültü patırtıyı ise söylemeye bile gerek yok. Zira kazıklar çakılırken ortaya çıkan...