24 / 04 / 2024

Büyükçekmece yazlık dönemi

Büyükçekmece yazlık dönemi

İstanbul’un eski sayfiyesi Büyükçekmece, şimdi kentin yeni banliyösü oluyor.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşümle 51 bin konut yenilendi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün kentsel dönüşüm ile de ilgili önemli detaylara değinerek, 51 bin konutun yenilendiği Büyükçekmece'de hedeflerinin 2028 yılına kadar depremde yıkılma ihtimali olan binaları yenilemek olduğunu söyledi.

ABD'de bekleyen konut satışlarında son 5 ayın en büyük düşüşü!

ABD’de Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD’de bekleyen konut satışları 2024 yılının Ocak ayında yüzde 4,9 ile 5 ayın en büyük düşüşünü gösterdi.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Çoker Sitesi'nin yıkımına başlandı!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Büyükçekmece Atatürk Mahallesi’nde bulunan Çoker Sitesi’ndeki 4 blok yıkıldı...

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz: 50 binden fazla konut dönüştü!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçedeki kentsel dönüşüm faaliyetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

İngiltere'de konut fiyatlarında son 5 yılın en büyük düşüşü!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre İngiltere'de konut fiyatları yüzde 1,7 oranında düşüş göstererek, son 5 senenin en büyük gerilemesini yaşadı

Büyükçekmece'de deprem hazırlığı: 3 bin bina dönüşecek! 

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde son 10 senede 1052 bina yıkıldı. Dönüşüm çalışmaları kapsamında 138'i acil olacak şekilde 3 bin binanın dönüştürülmesi planlanıyor...

Vergisiz İphone'lar Artık Gerçek mi? İphone 14 ve Diğer Modellerde Büyük Fiyat Düşüşleri Ne Zaman Başlıyor?

Uzun süredir gündemde olan bir konu olan Apple İphone vergi muafiyeti ile ilgili bir gelişme yaşandı. Vergi muafiyeti tarihinin açıklanmasıyla İphone fiyatlarında da büyük düşüş beklentisi oluştu. İphone 14 ve diğer modellerde vergi muafiyeti uygulanacak. Artık vergisiz telefon almak mümkün olacak.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatlarında son 12 senenin en büyük düşüşü!

İngiliz konut kredi kuruluşu Halifax Konut Fiyat Endeksi'ne göre, Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatları Haziran ayında yüzde 2,6 ile 2011 yılının Haziran ayından beri yıllık bazdaki en büyük düşüşü gösterdi.

Hilal Hill Büyükçekmece’de  3. ve 4. etap için düğmeye basıldı!

Hilal Hill Büyükçekmece’de 3. ve 4. etap için düğmeye basıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Çelikten üzücü haber! Dev sektörün üretiminde büyük kayıp!

Türkiye’nin en önemli sanayi sektörlerinin başında gelen ham çelik üretiminde, başta yurt dışındaki durgunluk nedeniyle büyük düşüş yaşandığı bildirildi.

Büyükçekmece yazlık dönemi Haberi

Büyükçekmece yazlık dönemi

Büyükçekmece ile Beylikdüzü Kavaklı bölgeleri, markalı konut projelerinin üssü haline geldi. Bu bölgelerde Mesa-Nurol'dan Demir İnşaat’a kadar markak üreticilerin konut ve villa projeleri birbiri ardına yükseliyor. Metro hattı ve Üçüncü Köprü bağlantı yollan Büyükçekmece’yi kent merkezine iyice yaklaştıracak.


Mega şehir İstanbul’un batı yönündeki büyüme alanı olan Büyükçekmece, sayfiye görüntüsünden sıynlıyor. Marmara Denizi ile Büyükçekmece Gölü arasında kalan ve geçmişte yazlıkları ve tarım arazileriyle öne çıkan bölge, imara açılmasıyla birlikte İstanbul’un banliyösü haline geldi. Kentte yaşanan arsa sıkıntısı nedeniyle markalı projelerin yeni üssü haline gelen Büyükçekmece Göl Vadisi ve Beylikdüzü Kavaklı bölgesi, halihazırda 34 konut ve villa projesine ev sahipliği yapıyor. Büyükçekmece Gölü havzası imar durumu nedeniyle villa projeleri, Kavaklı ise çok katlı konut projeleri ağırlıklı bir gelişim gösteriyor. Me-sa-Nurol'dan Arıkan...