27 / 04 / 2024

Büyükçekmecede yatırımlar 2016

Büyükçekmecede yatırımlar 2016

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni bir belediye sarayı yapacaklarını söyledi. Belediye sarayını Büyükçekmece halkının yeni evi olarak yorumlayan Başkan Akgün, "İnşaatta son aşamaya gelindi'' dedi.

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Dolarda büyük depreme hazır olun! Tunç Şatıroğlu dört gözle beklenen o tarihi açıkladı!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, dolarda büyük depremin olacağı tarihi açıklayarak yatırımcılara ''hazır olun'' uyarısında bulundu. 

Eren Holding’ten Bitlis’e 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Doğu Anadolu’nun en büyük sanayi yatırımı Eren Holding tarafından Bitlis’te gerçekleştirildi. Temelleri 2 yıl önce atılan ve bin kişiye istihdam sağlayacak iplik fabrikasının açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

'Büyük tufana hazır olun' diyen İslam Memiş euro için rakam verdi!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Temmuz ayında Avrupa ve ABD’nin operasyonlarına dikkat çekerek ''büyük tufana hazır olun'' dedi ve euro için rakam verdi. 

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Şahin ve Tuncay Yücekaya ortaklığında kuruldu.

Kripto para dünyasında büyük deprem! Yatırımcılara kritik uyarı geldi!

Dünyanın en büyük ikinci kripto borsası FTX’in iflas koruması başvurusunda bulunması, kripto para dünyasında deprem etkisi yarattı. Söz konusu krizin kripto piyasalarında sene başından bu yana yaşanan kaybı 2 trilyon dolar seviyesine çıkardığı düşünülüyor. Uzmanlar ise yatırımcıları uyardı.

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Yılbaşı öncesi Kasım ayı büyük bekçi alımları başladı! İşte çarşı ve mahalle bekçi alımına dair detaylar!

Bekçi alımları büyük bir merakla takip ediliyor. Kasım ayının büyük bekçi alımları başladı. İşte detaylar!

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  Samaneh Heıdarkhanzadeh Kham tarafından kuruldu.

A101'in Ucuz Olduğu İçin Büyük aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi

A101 Market'in "Büyük Olduğu İçin Ucuz, Ucuz Olduğu İçin Büyük" aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. İşte 20 Haziran 2022 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Piyasalar bu haberlerle çalkalanıyor. Büyük göç başladı!

Bank of America stratejistleri, yatırımcıların riskli sayılacak varlıklarını sattığını ve büyük bir yatırımcı göçünün başladığını dile getirdi. Bu hafta tahvillerden 11,4 milyar dolar, hisse senedinden 6,2 milyar dolar ve altından ise 1,8 milyar dolar çıkış yaşandı.

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Büyükçekmecede yatırımlar 2016 Haberi

Büyükçekmecede yatırımlar 2016

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni bir belediye sarayı  yapacaklarını söyledi. Belediye sarayını Büyükçekmece halkının yeni evi olarak yorumlayan Başkan Akgün, "İnşaatta son aşamaya gelindi. Belediye binasının üstünde bulunan vinci sökmek için Metin Oktay Sokağı'nı bir süreliğine trafiğe kapattık. Bir an önce yeni belediye binasını hizmete açmak için trafiğe ve yayaya kapattığımız sokak için halkımızın duyarlı olacağına inancım tamdır" diye konuştu. Yeni belediye binasında en çağdaş ve en iyi hizmeti halka sunacaklarını anlatan Akgün, "Bunun heyecanını tüm mesai arkadaşlarımla birlikte yaşıyoruz" dedi. Metin Oktay Sokağı'ndaki çalışmaları yerinde inceleyen Akgün, "Sokağın trafiğe ve yayaya kapatılması aslında yeni belediye binasının inşaatının bittiğinin habercisi. Müjde olarak nitelendireceğim bu haberde halkımızın sabrına sığınıyorum. Şimdiden vermiş olduğumuz rahatsızlıktan ötürü özür dilerim. Ama altını...