25 / 04 / 2024

Büyükhanlı Kardeşler Grubu bodrum

Büyükhanlı Kardeşler Grubu bodrum

‘Güvenli tatil’ ile 2020 turizm sezonunda dünya turistlerinin uğrak merkezi olan Bodrum, yeni sezona da hızlı giriyor. Bodrum, dünya markaları arasında yerini güçlendirirken, salgın etkisiyle yaşam 12 aya çıkıyor.

Kardeşi olanlar dikkat: Kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? 

Miras paylaşımı ile ilgili detaylar en çok merak edilen konulardan olurken, kardeşler arasında mirasın nasıl paylaşılacağı da araştırılıyor. Peki kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? Kardeşler anlaşamazsa dava açılır mı?

Benzine büyük zam geliyor! Rakamı duyan sürücüler direksiyonu en yakın en yakın akaryakıt istasyonuna kırdı!

Benzine büyük zam geliyor! Resmen tek tek açıklandı, rakamı duyan sürücüler direksiyonu en yakın en yakın akaryakıt istasyonuna kırdı.

Kardeşler arasında miras nasıl bölünür? Kardeşten kardeşe miras nasıl kalır?

Kardeşler arasındaki miras durumu çoğu zaman sorun teşkil etmektedir. Peki “Kardeşler arasında miras nasıl bölünür? Kardeşten kardeşe miras nasıl kalır?” İşte detaylar!

Syl Kardeşler Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Syl Kardeşler Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ramazan Soylu tarafından kuruldu.

Kardeşler arasında miras paylaşımı nasıl yapılır?

Kardeşler arasında çok büyük bir sorunlara yol açan miras paylaşımına dair ayrıntılar merak ediliyor. Peki, kardeşler arasında miras paylaşımı nasıl yapılır? İşte miras paylaşımına dair tüm merak edilenler...

Kardeşler arasında tapu devri masrafı bu yıl ne kadar? İşte ödenmesi gereken masraflar!

Kardeşler arasında tapu devri işlemi bağış ya da satış yöntemiyle gerçekleştirilebiliyor. Tapu devir işlemleri için alıcı ve satıcıdan belirli oranda harç ödemesi tahsil ediliyor. Peki, Kardeşler arasında tapu devri masrafı ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Benzine büyük indirim tarihi belli oldu! Zamlarla bunalan sürücüler bir nebze de olsa rahatlayacak

Brent petrolde kısmi düşüşler meydana geldi. Fiyatlardaki AB üyesi ülkelerin Rusya'dan petrol ithalatının yasaklanmasını öngören yeni yaptırım paketinde uzlaşma sağlayamaması etkili oldu. Benzine ise büyük indirimin tarihi açıklandı. İşte detaylar...

Accor Grubu, Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldı!

Rusyadaki dört otelin işletmecisi olan Accor Grubu yaptığı açıklama ile Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldığını belirtti.

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi açıldı!

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

Kardeşler arasında bölüştürülen miras iptal edilebilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde kardeşler arasında bölüştürülen mirasla ilgili yaşanan sorunları kaleme aldı.

Çağlar kardeşler turizm yatırımlarında hız kesmeyecek!

İstanbul Balmumcu’daki Plaza Otel’i tepeden tırnağa yenileyerek Mövenpick markasıyla hizmete sunan Çağlar kardeşler, “Ülkemize güveniyoruz, yeni yatırımlarla büyüyeceğiz” mesajını paylaştı. 

Büyük AVM’ler bankaların olabilir!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM'lerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Altaş, "Toplam borcumuz 13 milyar dolar civarında. Kredilerimizi 1 yıllık faizsiz ertelesinler. Geçecekse bankaların eline büyük AVM’ler geçecek" dedi.

Arnavutköy'de sanayici kardeşler arasında mal varlığı kavgası!

Sanayici Mustafa ve Adnan Demirci kardeşler 250 milyon lirayı aşkın mal varlığını paylaşamayınca kavga çıktı. Dönemin Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Haluk Öztürk ile bazı polisler, kardeşlerden Mustafa Demirci’den yana oldu. Adnan Demirci de suç duyurusunda bulundu.

Büyükhanlı Kardeşler Grubu bodrum Haberi

Büyükhanlı Kardeşler Grubu bodrum

Dünya turizminin dikkat çeken adresi Bodrum, koronavirüs pandemisiyle geçen 2020’de ‘krizden fırsat’ çıkardı. Milliyet'ten Duygu Erdoğan'ın haberine göre; rakibi olan ve 2020’de turizm sezonunu açamayan ülkelere kıyasla ‘güvenli turizm’ destinasyonu olarak nitelendirilen Türkiye, daha önce ülkeye gelmemiş üst gelir grubundan birçok misafiri ağırlama imkanı da yakaladı. 2020 sezonu boyunca bölgeyi yeni keşfeden turistlerin gözdesi olan Bodrum, yeni sezon itibarıyla bu tercihin kalıcılığını sağlamak amacıyla çalışıyor. Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum’un yatırımcısı Büyükhanlı Kardeşler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Büyükhanlı, bu avantajın doğru şekilde devam ettirilmesiyle Bodrum’un birkaç yıl içinde ‘markalar liginde’ güçlü bir oyuncu olabileceğini belirtti. Büyükhanlı, “Geçen sezon özellikle Yunan adaları, Sardinya gibi bölgelerin kapalı olmalarından dolayı biz daha önce hiç Bodrum bölgesini gösteremediğimiz kaliteli...