23 / 04 / 2024

Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır

Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır

Samsun Büyükşehir Belediyesi, son aylarda artış gözlenen kaçak yapılaşmaya karşı Başkan Yusuf Ziya Yılmaz’ın talimatıyla sert önlemler almaya hazırlanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi riskli yapılar için düğmeye bastı! Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi riskli yapılar için düğmeye bastı. Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi meclis tarafından onaylandı. İşte ayrıntılar...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında kira düzenlemeleriyle ilgili kararlar aldı. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden yüzde 50 kira indirimi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 2021 Ocak ayı meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda mülkiyeti belediyeye bağlı kiracılar için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı toplantısı gerçekleşti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı gerçekleştirildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin dönüşüm projeleri tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projeleri, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıyla tanıtıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin borçları TBMM gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin borçlarına ve bazı giderleri meclis gündeminde taşıdı. Akar sorularının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihaleleri meclis gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından düzenlenen ihalelere katılan bir firmaya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisi meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisinin kapatıldığı ve bu hizmetin özel bir şirketten alındığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin 2016 yılı bütçesi onaylandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclisi 2015 yılı Kasım ayı 23. Birleşiminin 1. Oturumu Meclis Başkanvekili Turan Çakır başkanlığında gerçekleşti.Belediyenin 2016 yılı gelir-gider bütçesi Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi'nin onayından geçti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Toplantısı yapıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı İkinci Birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı, toplantıda komisyon raporlarına ait 50 madde görüşüldü.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ulucami'nin önünü açtı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı’nda Ulucami bölgesindeki tarihi yapının gün yüzüne çıkarılması için geçmiş dönem başlatılan çalışmaların devam etmesi kararı alındı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Toplantısı gerçekleşti!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kasım 2015 Dönemi Meclis Toplantısının ilk oturumunu gerçekleştirdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı...

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin 2016 bütçesi 620 milyon TL!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Komisyonu 2015 yılı Kasım ayı 22. Birleşiminin 1. Oturumu Meclis 1. Başkanvekili Turan Çakır başkanlığında gerçekleşti. Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 yılı gelir-gider bütçesini 620 milyon TL olarak kabul etti.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır Haberi

Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın yazılı talimatıyla 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun uygulanmasını sağlamak, ruhsatsız veya ruhsat eklerine aykırı yapılaşmayı önlemek, imar kirliliğinin önüne geçmek ve Samsun’a estettik ve görsel bir kimlik kazandırmak için çalışmalarını yoğunlaştıran Büyükşehir Belediyesi, denetim ve uyarı çalışmalarını hızlandırdı.

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi’nin bir önceki toplantısında Meclis Başkan Vekili Turan Çakır’ın da gündeme getirdiği, kaçak yapılaşmaya yönelik faaliyetlerde artış yaşandığı ile ilgili tespit ve bu yönde alınması gereken önlemlerle ilgili çalışmalar Samsun kamuoyunda bir süredir tartışılıyor.

Konu ilgili olarak bir açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, kaçak yapılaşmanın öncelikli gündem maddelerinden birisi haline geldiğini ifade ederek, “Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz, bu konu ile ilgili bir süre önce tüm ilgili birimlere bir yazı...