25 / 04 / 2024

by otell ve marriot asia hotel

by otell ve marriot asia hotel

İstanbul Kozyatağı'nda "İstanbul Marriott Asia Hotel" ve "By Otell" kapılarını açmaya hazırlanıyor.

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bakıcı ve Volkan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

By Nt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

By Nt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Jeyhun Guliyev ve Toghrul Nabıyev tarafından kuruldu.

By Koru Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Koru Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Talha Beser tarafından kuruldu.

By Ali Çetin İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Ali Çetin İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çetin tarafından kuruldu.

By Akkuş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Akkuş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Muhammet Aykuş ve Sedat akkuş ortaklığında kuruldu.

By Ala Grup Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Ala Grup Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Burhan Çaçan tarafından kuruldu.

Next By Salar Ghomian Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Next By Salar Ghomian Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salar Ghomıan tarafından kuruldu.

By Pukka İnşaat Ve Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Pukka İnşaat Ve Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Arslan tarafından kuruldu.

By Anka Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Anka Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  1 milyon  bin TL sermaye bedeli ile Bahar Özden tarafından kuruldu.

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Aydın, İlkay Kızılaslan tarafından kuruldu.

By Medgaltchi Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Medgaltchi Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile Seyed Hüseyin    Medgaltchi tarafından  kuruldu.

Sheld By İnşaat Nakliyat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sheld By İnşaat Nakliyat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İpek Sepetçi tarafından kuruldu.

By Palmadoro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Palmadoro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Melek, Mehmet Keskin, Mustafa Kısa ve Şenol Ekşi ortaklığında kuruldu.

by otell ve marriot asia hotel Haberi

by otell ve marriot asia hotel

Marriott Asia, Büyükhanlı Kardeşler ile Marriott International Inc. zincirinin yapmış olduğu anlaşma sonucunda faaliyete geçecek.

Anadolu Yakası'nın Green Park'tan sonra ikinci 5 yıldızlı oteli olacak otel, yakanın ilk 5 yıldızlı uluslararası oteli. Marriott, Washington'da merkezi bulunan Marriott International Inc.'nin Türkiye'deki ilk Marriott oteli. Marriott International Inc., Türkiye'de Renaissance ve Ritz Carlton otelleriyle hizmet veriyor. 2 bin 800'den fazla işletmesi ile ABD ve 67 ülkede konaklama sektöründe faaliyet gösteren Marriott International Inc., dünya çapında 151 bin çalışanı ile 15 otel markasını ve 550 bin oda kapasitesini yönetmekte. Geçtiğimiz günlerde faaliyete geçen By Otell'de, ağırlıklı olarak sağlık merkezi olarak hizmet verecek. 129 odası bulunan 5 yıldızlı By Otell'in sağlık merkezi...