25 / 04 / 2024

Cadde 224 Projesi

Cadde 224 Projesi

Bursa'da 42 konut ve 12 dükkandan oluşan Cadde 224 projesinde anahtar ve tapu teslimleri, Caramell Cake'de gerçekleştirildi...

Relax Cadde satışta! Yeni konut projesi!

SF Yıldız Gayrimenkul & İnşaat tarafından inşa edillen Relax Cadde konut projesi satışa çıktı. Proje 'de toplam 643 adet konut yer alacak. İşte projede yer alan dairelerin fiyat listesi... 

İdealist GYO İdealist Cadde Koru projesi değerleme raporu!

İdealist GYO'nun İstanbul ili, Şile ilçesi, Çavuş mahallesi'nde bulunan İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut GYO İdealist Cadde Koru 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İdealist Cadde Koru projesi için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Bahçekent Flora 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçekent Flora/Cadde Flora projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Beyttürk Cadde Yalova projesi geliyor!

Beyttürk İnşaat yeni butik projesini Yalova'da Çınarcık İlçesi'ne bağlı Koruköy'de hayata geçirecek. Toplamda 80 daireden meydana gelecek projede birçok sosyal alan olacak. 

Maltepe Mesa Cadde projesi kimin?

253 daireden meydana gelen Mesa Cadde Maltepe projesi "Architecture Multiple Residence for Turkey – Çoklu Konut Mimarisi" kategorisinde büyük ödüle layık görüldü..

Sakarya Cadde 54'te ilk etap satışları tamamlandı!

YU Group Gayrimenkul Yatırım - Turkmall Gayrimenkul Yatırım ortaklığında inşa edilen Sakarya Cadde 54 projesi Sedirvan bölgesinde yükseliyor.  Sakarya Cadde 54 projesinde ilk etap satışları tamamlandı.

CADDE 54 projesi 2 yıl sonra teslim!

Sakarya CADDE 54 projesinde teslimlerin 2020 yılı içinde gerçekleşmesi planlanıyor. CADDE 54 projesinin tamamlandığında 3 bin kişiye istihdam imkanı sağlayacağı belirtiliyor. 

Cadde 1453'e yoğun ilgi!

İstanbul’un yeni ilgi odağı Cadde 1453 projesi Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından hayata geçiriliyor. Avrupa’nın en büyük karma yaşam projesi olan projede mağaza ve dükkanlara yatırımcı ilgisi devam ediyor.

Cadde 54'ün lansmanı yapıldı! Metrekaresi 3 bin 800 TL'ye!

Sakarya Serdivan’da hayata geçirilen Cadde 54 projesi bugün Çırağan Sarayı'nda düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Projede yer alan studio rezidansların metrekaresi 3 bin 800 TL’den, ofislerin metrekaresi ise 6 bin TL’den başlıyor.

Cadde Alyans Çayırova teslim tarihi!

Cadde Alyans projesi beş blok olarak Alyans İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor...

Cadde Alyans Çayırova fiyat listesi!

Alyans İnşaat imzası taşıyan Cadde Alyans projesi Gebze-Çayırova'nın en merkezi noktasında yer alıyor. 17 dönüm arazi üzerinde yükselecek projede fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor...

Bursa Cadde 224 projesinde teslimler yapıldı!

Bursa'da 42 konut ve 12 dükkandan oluşan Cadde 224 projesinde anahtar ve tapu teslimleri, Caramell Cake'de gerçekleştirildi...

Cadde 224 Projesi Haberi

Cadde 224 Projesi


Bursa Cadde 224 projesinde anahtar ve tapu teslimleri, Caramell Cake'de gerçekleştirildi. Teslim törenine Nilüer Proje Tasarım Ortakları Mustafa Altın, Şevket İlhan ve hak sahipleri katıldı.


Çesa Sitesi ve Akkent Sitesi'ni dönüşümle birleştirdikterini belirten Altın, toplam 42 konut ve 12 dükkan inşa ettiklerini söyledi. Altın, "Gecekondulaşmanın ötesinde ruhsatlı binaların bile bu kadar çürük olması, 25-30 yıl önce de bu işin doğru yapılmadığını gösteriyor. O günkü teknoloji ile yapı labilir ama bu kadar da çürük yapılması dikkat çekiyor" şeklinde açıklamada bulundu.



http://www.niluferproje.com/


Hürriyet...