20 / 04 / 2024

Cafer Şahin

Cafer Şahin

Nobel Proje Tasarım Yapı Ticaret Limited Şirketi, Murat Yılmaz, Cafer Şahin tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Nisan'da Zeytinburnu, Topkapı Merkez Evleri'nde kuruldu.

AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin Bursa Yenişehir'i inceledi!

AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa'nın Yenişehir ilçesinde incelemelerde bulundu. Yenişehir'de Başbakan yardımcısı Bülent Arınç'm hizmete açacağı yatırımları inceleyen Milletvekili Hüseyin Şahin, yetkililerden bilgi aldı.

Fatma Şahin, Gaziantep'te uydu kent için ilk adımı attı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’in önemli sıkıntılarından birisi olan konutlaşma ve kentleşme alanlarına geniş kapsamlı bir çözüm getirme hedefiyle uydu kent projesi için ilk adımı attı.

İstanbul'un yeni Valisi Vasip Şahin kimdir?

16 Eylül 2014 tarihinde 29121 sayılı Resmi Gazete'de vali atama kararı yayımlandı. 2014/6780 sayılı Kararname gereğince, İstanbul'un yeni valisi Vasip Şahin oldu. Peki, İstanbul'un yeni Valisi Vasip Şahin kimdir?

İbrahim Şahin kimdir?

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu Genel Müdürü İbrahim Şahin 15/9/2014 tarihli karar ile Samsun Valiliğine atandı. Peki Yeni Samsun Valisi İbrahim Şahin kimdir? İşte İbrahim Şahin..

Vasip Şahin kim?

16.09. 2014 tarihli Valiler Kararnamesi ile İstanbul Valisi olarak atanan Vasip Şahin, 1964 yılında Bayburt'ta doğdu. Hukuk fakültesi mezunu olan Vasip Şahin, 2012 yılından bu yana Malatya Valisi olarak görev yapıyordu.

Fatma Şahin: Gaziantep kongre turizminde bölgenin merkezi olacak!

Başkan Şahin, Şahinbey, Mimarlar Odası ve İnşaat Mühendisleri Odası Başkanları ile birlikte Türkiye'nin en büyük kongre merkezlerinden birine sahip olan Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki Efes Kongre Merkezi’ni ziyaret etti.

Şahin Akar kimdir?

Yatırım Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Akar kimdir? Şahin Akar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yatırım Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Akar biyografisi..

Fatma Şahin yol çalışmalarını yerinde inceledi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Akkent-Dutluk-Özdemirbey Caddesi güzergahında yapılan yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.Fatma Şahin, yol çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Şahin İlaç, SBK Holding'e satıldı!

Türkiye’nin en eski ilaç fabrikalarından Münir Şahin İlaç, 8 yıl içinde bir kez daha el değiştirdi. Lüksemburglu yatırım fonu Ivory’nin 2006’da satın aldığı şirket geçtiğimiz cuma günü atılan imzalarla SBK Holding bünyesine geçti

Özdil Şahin kimdir?

Eva Gayrimenkul Değerleme Departmanı Direktörü Özdil Şahin Özdil Şahin kimdir? Özdil Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Değerleme Departmanı Direktörü Özdil Şahin'in biyografisi...

Cafer Kara: Türkiye'deki binaların yüzde 45'i depreme hazır değil!

Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara, "17 Ağustos'taki aynı acıları tekrar yaşamamak için binalar, deprem anında kaçılacak değil, içine güvenle sığınılacak yerler olmalı" diye konuştu.

Cafer Kara: Deprem sırasında binalar kaçılacak yer değil, sığınılacak yer olmalı!

Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara, "17 Ağustos'taki aynı acıları tekrar yaşamamak için binalar, deprem anında kaçılacak değil, içine güvenle sığınılacak yerler olmalı" diye konuştu.

Cafer Kara: Türkiye'deki binaların yüzde 45'i depreme hazır değil!

Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara, binaların deprem anında kaçılacak değil, sığınılacak yerler olması gerektiğini belirterek "ülkemizdeki 20 milyon konutun yüzde 45'i depreme hazır değil" dedi.

Cafer Şahin Haberi

Cafer Şahin

Nobel Proje Tasarım Yapı Ticaret Limited Şirketi, Murat Yılmaz, Cafer Şahin tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da kuruldu. 


Nobel Proje Tasarım Yapı Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapılar, her türlü mekanik, elektrik, tesisat, inşaat ve yalıtım işlerini bunlarla ilgili bütün ekipman ve malzeme alımı, satımı ve anahtar teslimi taahhüt etmek.  2- Her türlü banka, Banka Genel Müdürlüğü, Toplu konut ve siteler, okul, yurt, üniversite, hastane, hava meydanları,       limanlar, sulama kanalları, köprü, yol, yol çizgi işleri, yol kenarlarındaki bariyerlerin düzenlemesi işlerini, sınai...