26 / 04 / 2024

çağ atlama

çağ atlama

Hürriyet Emlak yazarı Bilge Özdemir'den "Aman İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş duymasın" dedirtecek bir yazı.

Gaziosmanpaşa'da 4 katlı binada hasar meydana geldi!

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi'nde 24 ailenin kaldığı 4 katlı bir apartmanın kolonlarında bilinmeyen bir nedenden dolayı çatlama meydana geldi.

2015 sağlık turizmin çağ atlama yılı olacak!

Son verilere göre 2014 yılında sağlık turizmi için Türkiye’ye gelenlerin sayısının 400 bini aştığını açıklayan Turk Health Tourism Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Acıkök önemli açıklamalarda bulundu.

TMMOB: Atlama kulelerinde mühendislik hizmetleri tam yapılamamıştır!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum'da atlama kulelerinin çökmesiyle ilgili bir açıklama yaparak, "Atlama kulelerinin hazırlanmasında ve yapım sırasında mühendislik hizmetlerinin tam olarak yapılmadığı anlaşılmıştır" dendi.

TMMOB atlama kuleler için ön rapor hazırladı!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO), heyelan sonucunda 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Olimpiyatları için inşa edilen atlama kulelerinde meydana gelen çökme ile ilgili gözleme dayalı ön rapor hazırladı..

Mostar Köprüsü'nde atlama yarışları yapıldı!

Mimar Sinan'ın talebesi Mimar Hayrettin tarafından Bosna Hersek'in güneyindeki Mostar'da inşa edilen tarihi köprüde 448. kez geleneksel atlama yarışları yapıldı, atlama şölenine, bu yıl Bosna Hersek ve bölge ülkelerinden 44 sporcu katıldı.

Valilik'ten Erzurum Atlama Kuleleri açıklaması!

Valilik'ten Erzurum Atlama Kuleleri açıklaması geldi. Erzurum Valiliği, atlama kulelerinin pistlerindeki çökmeye ilişkin, 18 Temmuz'da bölgede keşif yapıldığı ve bilirkişilerin raporlarını hazırlamak üzere süre aldıklarını belirtti.

Erzurum Kayakla Atlama Kuleleri ihmalden çöktü!

Erzurum’daki Kayakla Atlama Kuleleri pistinde meydana gelen göçük nedeniyle Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada, bilirkişi heyeti inceleme yaptı. Çöken pistlerin zemin etüdü yapılmadan inşa edildiği ortaya çıktı...

Mostar Köprüsü'nden atlama yarışları yapıldı!

Mimar Sinan'ın talebesi Mimar Hayrettin tarafından Bosna Hersek'in güneyindeki Mostar'da inşa edilen tarihi köprüde 447. kez geleneksel atlama yarışları yapıldı. Atlayışların "baş üstü" kategorisinde Lorens Listo 7. kez şampiyon oldu...

Cerrahpaşa'da çökme tehlikesiyle bina boşaltıldı!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi 'nde içerisinde üç polikliniğin hizmet verdiği bina kolanlarındaki çatlama nedeniyle dün gece boşaltıldı

Türk Telekom Erzurum'a atlama kulesi yaptı!

Erzurum'da düzenlenecek 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nın ana sponsorluğunu üstlenen Türk Telekom, dünyanın en yüksek atlama kuleleri arasında yer alan kulelere ismini verdi

ATSO‘nun binası satışa çıkacak

Önümüzdeki aylarda yeni hizmet binasına taşınmaya hazırlanan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), mevcut hizmet binasını kapalı teklif alma açık artırma usulüyle satışa çıkaracak.

My World`ün 4. etabı gelecek hafta satışa çıkıyor!

Ağaoğlu, My World'un 4. etabında satışa sunduğu yeni projesi Starland'i, bugüne dek geliştirilmiş en iddialı 'finansman modeli' ile birlikte sunarak bir 'ilk'e imza atıyor.

Başbakan açıkladı! Merkez Bankası Ataşehir`e taşınıyor

Başbakan Tayyip Erdoğan, hükümetin bir yıllık Eylem Planı'nı açıkladığı toplantıda, Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması konusuna noktayı koydu.

çağ atlama Haberi

çağ atlama


İstanbul trafiği artık ruh ve beden sağlığını fazlası ile etkilemeye başladı. Trafik artık içinden çıkılamayacak karmaşa, keşmekeş içinde... Bu yazımı akşam 18:00'den sonra Bahçeşehir'den Levent'e 3 saatte eriştikten sonra ve sabah trafiğini yaşadıktan sonra kaleme aldım.


Lütfen! İstanbul'u yönetenler, İstanbul'a sahip çıkacaklar, İstanbul'un trafik probleminin çözümü için bizlerle birlikte bu trafiği yaşayın. İstanbul'da yaşanan trafiğin boyutu sağ şeritten yol alarak veya televizyon izler gibi monitörlerden trafik akışını izleme boyutunu geçti.


Sıkışan trafikte sağıma, soluma bakıyorum. "Hadımköy'deki fabrikadan kalkan servisin camında Kartal yazıyor. Yer İkitelli ve saat sekize geliyor. Bu otobüs ne zaman...