19 / 04 / 2024

Çağatay Kılıç Karşıyaka ve Göztepe statları yapılacak

Çağatay Kılıç Karşıyaka ve Göztepe statları yapılacak

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İzmir'e yapılacak Karşıyaka ve Göztepe statları ile yenilenecek Alsancak Stadı'yla ilgili güvence verdi. Kılıç, TRT'ye yaptığı açıklamada, "İzmir için yeterince çalışma yapılmadığıyla ilgili bir iddia var.

Tarım ve Orman Bakanlığından çiftçilere destek açıklaması! Kılıçdaroğlu gündeme getirmişti

Tarım ve Orman Bakanlığı Twitter hesabından, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de çiftçilerle buluşmasında söz alan 3 kadın çiftçiye verilen destekler ve dile getirdikleri iddialara ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, açıklamaya 'Hazırlığınızı yapın' diyerek cevapladı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan yüksek dolar çıkışı: Derhal kaldıracağız

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ülkede yaşanan enflasyonun artmasındaki en belirgin sebep olan döviz kurundaki yükselişi durdurmak için alınması gereken tedbirleri açıkladı. Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde dolarla ilgili atılacak adımın olağanüstü faizi kaldırmak olduğunu söyledi.

Karşıyaka Belediyesi'nden Emlak Bankası Konutları açıklaması! 

İzmir'e bağlı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Atakent Mahallesi'nde bulunan Emlak Bankası konutlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Esnafın kira harcamaları Bakanlık tarafından karşılanmalı! 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin koronavirüsle mücadele önerilerini açıkladı. Kılıçdaroğlu, " Esnafın kira harcamaları Bakanlık tarafından karşılanmalı" dedi...

Karşıyaka Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun ve arsasının akıbeti TBMM'de!

İzmir'de yıkılan Karşıyaka Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun yeniden yapılıp yapılmayacağı ve arsasının otopark olarak kullanılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Namık Çağatay: Kırılma yaklaşık 7.2 büyüklüğünde deprem üretir!

İstanbul’da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki depremden sonra durumu değerlendiren Prof. Dr Namık Çağatay, “Marmara deniz tabanındaki fay 1766’dan bu yana kırılmamış. Kırılma zamanı geldi. Kırılma yaklaşık 7.2 büyüklüğünde deprem üretir” diye açıklama yaptı…

Ali Çağatay Kankılıç, Se Club Profesyonel Tesis Yönetim'in genel müdürü oldu!

Ali Çağatay Kankılıç, Aşçıoğlu Grubu’nun, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club Genel Müdürlüğü görevini üstlendi...

Bingöl Karşıyaka'da imar tepkisi!

Ticari alan ve kat değişikliği için Bingöl Belediyesi’ne başvuruda bulunan Karşıyaka Mahallesi vatandaşları başvurularının imar komisyonu tarafından incelemediğini belirterek, tepki gösterdi.

Karşıyaka'ya 2 yeni mahalle merkezi geliyor!

Şemikler’de hayata geçirilen projeyle ‘mahalle merkezi’ sayısını 10’a çıkarmaya hazırlanan Karşıyaka Belediyesinden Mustafa Kemal Mahallesi sakinlerine de müjde geldi.

Pendik Belediyesi'nden Kılıçdaroğlu'na tapu cevabı!

xPartisinin grup toplantısında, Pendik Çınardere’deki gecekondulara tapu dağıtacağını açıklayan Kılıçdaroğlu’na belediyeden cevap gecikmedi: Söz konusu gecekondular SHP döneminde inşa edildi. 

Karşıyaka Uluer Suit satılık daire!

Afa İnşaat imzası taşıyan Karşıyaka Uluer Suit satılık daireler 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn ediliyor. Proje İzmir Karşıyaka Bostanlı'da inşa ediliyor. 

Bostanlı Pier Karşıyaka satılık daire!

Bostanlı Pier Karşıyaka İzmir Karşıyaka'da Afa İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bostanlı Pier Karşıyaka satılık daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn ediliyor.

KYK yurt binalarına ilişkin 6 sorun mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Deprem performans kriterlerini sağlamayan KYK yurt binalarını Gençlik Ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'a sordu..

Çağatay Kılıç Karşıyaka ve Göztepe statları yapılacak Haberi

Çağatay Kılıç Karşıyaka ve Göztepe statları yapılacak

Kentte yeni bir spor salonuyla ilgili süreci devam ettiriyoruz. Bu konuda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özel isteği ve ilgisi var. Olimpik yüzme havuzu ihtiyacını karşılamak için yer tespiti çalışması yapıyoruz" dedi. Göztepe, Karşıyaka ve Alsancak Stadı'yla ilgili de çalışmaları olduğunu söyleyen Bakan Kılıç şöyle konuştu: "TOKİ 2 sene önce Karşıyaka ve Göztepe statları için ihale yapmıştı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ihaleler için dava açtı ve mahkeme durdurma kararı aldı. Hem kulüpler, hem yükleniciler hem de bakanlığımız karara itiraz edeceğiz. Kararlılığımızdan birşey kaybetmedik. İzmir'in spor altyapısını çok daha iyi yerlere getirmek için kararlılıkla yola devam edeceğiz. Bu noktada geri dönüşümüz yok. Alsancak Stadı'yla ilgili de sürekli duyum alıyoruz. Stadın hiç sevmediğimiz bir kelime olan AVM yapılacağıyla ilgili bir tartışma olmuş İzmir'de....