19 / 04 / 2024

Çağatay Ulusoy evi

Çağatay Ulusoy evi

Çağatay Ulusoy, babası Aylin Ulusoy ile Boşnak annesi Refiye Ulusoy'un memleketleri olan Bulgaristan ile Bosna Hersek'te mandıra kurup ticarete yatırım yapacak.

Emlakçıya 'Çağatay Ulusoy'a yakın kiralık villa' talebi!

Geçtiğimiz günlerde Zekeriyaköy’de bir emlakçının kapısı çalınır. Gelen müşteri, Çağatay Ulusoy’un olduğu sitede kiralık villa aradığını söyler. O sitede, o an kiralık bir villa yoktur. Kadın emlakçıya kartvizitini bırakır, “O sitede bir villa boşaldığında bana haber verin lütfen” der ve gider...

Duygu Şarışın evi terk etti!

Çağatay Ulusoy’un sevgilisi oyuncu Duygu Şarışın, yaşadıkları tartışma sonrası birlikte oturdukları Zekeriyaköy’deki evi terk etti.

Duygu Sarışın, Çağatay Ulusoy'un evine taşındı!

Çağatay Ulusoy’un, üç senedir beraber olduğu Duygu Sarışın’la aynı evde oturmaya başladığı iddia edildi. Çiftin önümüzdeki sene nikah masasına oturabileceği konuşuluyor.

Çağatay Ulusoy Los Angeles'ta ev kiraladı!

Netfilix'in ilk Türk yapımı "Hakan Muhafız"ın başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy, Los Angeles’a gidecek. Ulusoy, Los Angeles'ta kalacağı evi şimdiden kiraladı.

Çağatay Ulusoy ailesine Marmaris'ten ev aldı!

Genç oyuncu Çağatay Ulusoy, vefalı bir evlat olduğunu kanıtladı. Ulusoy, Marmaris'ten anne ve babası için 500 bin lira değerinde ev satın aldı.

Çağatay Ulusoy Cunda Adası'ndan arsa ve taş ev alacak!

Kenan İmirzalıoğlu’ndan sonra bir diğer jön Çağatay Ulusoy da gözünü Cunda’ya dikti. Yatırım konusunda İmirzalıoğlu’ndan fikir alan Ulusoy, Cuma günü adaya gidip buradan arsa ve taş ev almak için yer bakacak.

Brezilya Devlet Başkanı’nın 50'yi aşkın evi nakit olarak aldığı belirlendi! İşte ayrıntılar...

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun 50'yi aşkın evi nakit olarak aldığı belirlendi. İşte Jair Bolsonaro'nun konuyla ilgili o açıklaması...

Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiriyor! Kiracı evi göstermezse davalık olabilir mi?  

Kiracı ve mülk sahibi arasındaki 'sancılı' ilişki, mahkemeye bu defa da 'yer gösterme' anlaşmazlığı için taşındı. Kiracı, satışa çıkarılan evi alıcılara gezdirmeye karşı olumsuz tepki veriyor. Mülk sahipleri ise yer gösterme izni davası açmaya başladı bile. 

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Ben Simmons evini satışa çıkardı! 

NBA yıldızı Ben Simmons, New Jersey'deki evini satışa çıkardı. Simmons, evi için 5 milyon dolar istiyor. 

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ 10’ar dönümlük üzüm bağı aldı!

Oynadıkları dizilerle dikkat çeken Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ Trakya'da üzüm bağı satın aldı.

Çağatay Ulusoy 6 milyon TL'ye villa aldı!

Şu sıralar yeni dizisi için kamera karşısına geçen Çağatay Ulusoy, yatırım amaçlı villa satın aldı. Ulusoy yeni villası için 6 milyon TL ödedi.

Çağatay Ulusoy Kemer Country'da ev arıyor!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor. Ulusoy Tatlıtuğ'un yaşadığı Kemer Country’de ev arayışına girdi. 

Çağatay Nade İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağatay Nade İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Nade tarafından kuruldu.

Berkar Mühendislik İnşaat Ve Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Berkar Mühendislik İnşaat Ve Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Karçın tarafından açıldı.

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru’nun ilk kitabı Tesadüf Yoktur yayınlandı!

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru,  yönetim felsefesinin sırlarını anlattığı “Tesadüf Yoktur” isimli kitabını yayınladı.

Demet Akalın: Yandaki evi okul yapacağım!

Popçu Demet Akalın, “Kızınız Hira okula başlayacak, yurtdışında okumasını ister misiniz” sorusuna, "Hiç öyle hayallerim yok. Ama eylül ayında okullar açılmazsa, yandaki evi sınıf yapacağım" şeklinde yanıt verdi.

Namık Çağatay: Kırılma yaklaşık 7.2 büyüklüğünde deprem üretir!

İstanbul’da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki depremden sonra durumu değerlendiren Prof. Dr Namık Çağatay, “Marmara deniz tabanındaki fay 1766’dan bu yana kırılmamış. Kırılma zamanı geldi. Kırılma yaklaşık 7.2 büyüklüğünde deprem üretir” diye açıklama yaptı…

Çağatay Ulusoy ticarete yatırım yapacak!

Çağatay Ulusoy, babası Aylin Ulusoy ile Boşnak annesi Refiye Ulusoy'un memleketleri olan Bulgaristan ile Bosna Hersek'te mandıra kurup ticarete yatırım yapacak.

Çağatay Ulusoy evi Haberi

Çağatay Ulusoy evi

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, oyunculuğun yanında şimdi de ticarete atılmaya karar verdi. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; gıda sektörüne atılmayı amaçlayan Ulusoy, Bulgar göçmeni babası Aylin Ulusoy ile Boşnak annesi Refiye Ulusoy'un memleketlerinde yatırım yapacak. 

Bulgaristan ile Bosna Hersek'te mandıra kurup süt ve süt ürünleri pazarlamayı amaçlayan 28 yaşındaki oyuncu, kurduğu şirket aracılığıyla ülkemize ithalat yapacak.

ŞİRKETİN BAŞINA BABASINI GEÇİRECEK

Şimdilerde Netflix'te 'Hakan: Muhafız' dizisinin başrolünü üstlenen Ulusoy, konuşulanlara göre yoğun programı yüzünden yeni kuracağı şirketin başına babasını geçirecek. Dizilerin en çok kazanan isimlerinin başında gelen Çağatay Ulusoy, yurt dışında kurduğu firmayla Türkiye'ye süt ve süt ürünleri pazarlayarak servetini...