19 / 04 / 2024

Çağdaş 1 Metal İnşaat Aydınlatma Ticaret Limited Şirketi

Çağdaş 1 Metal İnşaat Aydınlatma Ticaret Limited Şirketi

Çağdaş 1 Metal İnşaat Aydınlatma Ticaret Limited Şirketi Ramazan Mürekepçi tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İETT açıkladı! İstanbul’da 1 Ocak’a kadar bazı hatlar ücretsiz

İstanbul’da yaşayanları yakından ilgilendiren çok önemli bir gelişme  kaydedildi. Buna göre, aktarılan son haber doğrultusunda İstanbul'da 1 Ocak’a kadar bazı hatların ücretsiz olacağı açıklandı. İstanbullular için yapılan açıklama ve haberin ayrıntıları...

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Altında pazartesi sürprizi! Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde d yatırımcıların odağında. Son günlerde düşüşe geçen altında pazartesi sürprizi. Yatırımcılar altın fiyatlarını merak ediyor. Peki  Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Çağdaş Asfalt İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağdaş Asfalt İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Aydın tarafından kuruldu.

İzmir Foça'da 8 taksitle 3 arsa ve 1 arazi satılıyor! 

İzmir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, İzmir ili, Foça ilçesinde yer alan 3 arsa ve 1 araziyi satıyor. Peki İzmir Foça'da yer alan arsalar ile arazinin fiyatları ne kadar? 

Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla öncelikle depremzedelerin çalışacağı proje hayata geçirilecek!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla, ASELSAN öncülüğünde elektronik devreler üzerine öncelikle depremzedelerin çalışacağı projeyi hayata geçireceklerini dile getirdi.

Toktaş Alüminyum Metal Hırdavat İnşaat Malzemeleri Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Toktaş Alüminyum Metal Hırdavat İnşaat Malzemeleri Reklam Limited Şirketi Bayrampaşa’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Görmez tarafından kuruldu.

Ceylanım Metal İnşaat Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Ceylanım Metal İnşaat Hırdavat Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Sezer tarafından kuruldu.

Develi Seyrani Turizm Nak İnş.Besi Gıda Petrol Ve Dayanık.Tüket Madde  San Tic. Limited Şirketi İst. Şubesi açıldı!

Develi Seyrani Turizm Nak İnş.Besi Gıda Petrol Ve Dayanık.Tüket Madde  San Tic Limited Şirketi İst Şubesi Bayrampaşa’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Altıntaş tarafından açıldı.

İzmir Kemalpaşa'da 12.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Kemalpaşa Satış Memurluğu, İzmir Kemalpaşa'da yer alan arsayı 12 milyon 80 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul'da 1 milyon TL'nin altında ev bulmak zor olacak!

Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mert Boysanoğlu, sektörle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Boysanoğlu, "İstanbul'da 1 milyonun altında ev bulmak zor" dedi.

Bodrum’da 1.1 milyon metrekarelik arazinin imara açılmasına tepki!

Gözde turizm kenti Bodrum'da 1,1 milyon metrekare büyüklüğündeki Hazine arazisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla imara açıldığı açıklandı. İlçe sakinleri dahil olmak üzere, Belediye Başkanı Ahmet Aras ve STK'lar duruma tepki gösterdi.

İtalya'da 1 Euro'dan satılan evlerin şaşırtan gerçeği!

İtalya'da 1 yıldan fazla süredir az nüfuslu terk edilmiş bölgelerde yer alan evleri 1 Euro'dan satışa çıkardı.2019'da Sicilya'da bu evlerden birini satın alan vatandaş ev yüzünden zor zamanlar yaşadı.  

Çağdaş 1 Metal İnşaat Aydınlatma Ticaret Limited Şirketi Haberi

Çağdaş 1 Metal İnşaat Aydınlatma Ticaret Limited Şirketi


Çağdaş 1 Metal İnşaat Aydınlatma Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ramazan Mürekepçi tarafından kuruldu. 


Çağdaş 1 Metal İnşaat Aydınlatma Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-Metal ve alaşımlarını eritmek, izabe etmek, şekillendirmek suretiyle; işlemek, mamul veya yarı mamul olarak ithal etmek, ihraç etmek, toptan ve perakende satmak. Bu konudan olmak üzere özellikle tel levha, çubuk, profil, saf ve arıtık metaller, döküm temizlemek için granül, ferro vanadium, ferro titanyum, klingret levha, contalı krom, nikel paslamaz tes levha çubukları, maşonları, döküm potaları  rulmanlar, teflonbanların ; ihracat, ithalat, imalat, pazarlama ve dahili ticareti ile mümessilliğini yapmak,   B-İNŞAAT      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya...