28 / 03 / 2024

Çağdaş Holding bodrum projeleri 2016

Çağdaş Holding bodrum projeleri 2016

Turizm ve inşaat başta olmak üzere 8 farklı sektörde faaliyet gösteren Çağdaş Holding, yıl içinde de yeni yatırımları hayata geçirmek üzere çalışmalarına başladı.

Bodrum'da konut satışları arttı!

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da, pandemi döneminden bu yana kentte konut satışları arttı. Çağdaş Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum'a ilginin arttığını söyledi.

Soytaş Foça'da teslimler Haziran 2023'te! 

Soytaş Holding imzasıyla İzmir Foça’da hayata geçirilen Soytaş Foça projesinde konut teslimleri Haziran 2023'te gerçekleştirilecek. İşte Soytaş Foça ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

30 bin konut üreten Dağ Holding 18 şantiyede çalışıyor!

Bu yıl tam 30. yaşını kutlayan Dağ Holding, 2022 yılına kadar yaklaşık olarak 30 bin konut ürettiğini açıkladı.

Akana Cennet Koyu, Bodrum'da kapılarını açtı!

Türkiye'deki önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, çok özel bir projeyle bir araya geliyor. Bodrum'daki en özel koy olan Cennet Koyu'nda kapılarını açan Akana Cennet Koyu, Bodrum'daki önemli yatırımcılardan Çağdaş Holding tarafından inşa edildi.

Bodrum'da kaçak yapı avı hız kesmiyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu üyesi Dağlarca Çağlar, tatilcilerin gözdesi olan Bodrum'da kaçak yapı avının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Bodrum'u 12 ay yaşatacak proje: Swıssotel Resıdences Bodrum!

Çağdaş Holding tarafından Yokuşbaşı'nda hayata geçirilen Swissôtel Residences Bodrum Hill, hem doğanın içinde hem de şehir merkezindeki konumuyla 12 ay boyunca Bodrum'u yaşatmayı vaddediyor.

Çağdaş Holding yurtdışında konut inşa edecek!

Bodrum'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Çağdaş Holding yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor. 

Swissotel Residences Bodrum Hill projesi Bodrum'u 12 ay yaşatacak!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum’un bir 'yaz ayı destinasyonu'ndan çıkıp, 12 ay yaşanabilen bir cazibe merkezine dönüştüğünü belirtti ve Swissôtel Residences Bodrum Hill projesini anlattı...

Çağdaş Holding turizmde yurt dışına açılıyor!

Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar holdingin gelecek yatırımlarından bahsetti. Çağlar, Avrupa ve ABD'de eski, atıl durumda olan yapı ve turizm tesisleriyle ilgilendiklerini belirtti...

Dağlarca Çağlar: Gayrimenkul sektöründe ciddi bir düzeltme döneminden geçtik! 

Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar gayrimenkul sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Dağlarca Çağlar gayrimenkul sektörünün ciddi düzeltme döneminden geçtiğini dile getirdi... 

Yabancı konut yatırımcılar Bodrum'u sevdi!

Markalı konut üreticileri ve lüks otel zincirlerinin ardı ardına projelerin inşa edildiği Bodrum, yabancıların da gözdesi oldu. Çağdaş Holding İcra Kurulu üyesi Dağlarca Çağlar, Muğla’da tapu alan yabancı sayısının 19 bini geçtiğini söyledi.

Çağdaş Holding projelerini 2019’da teslim edecek!

Çağdaş Holding icra Kurulu Üyesi Çağlar, "İkinci Swissotel'de açılış için sona yaklaştık. Satışta olan gayrimenkul projelerimizin teslimleri açısından da 2019 bizim için önemli bir yıl olacak" dedi...

Bodrum'a yatırım yapanlar kazanacak!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Çağlar, "Bodrum'da markalar açısından önemli hareketlilik yaşanıyor. Markalı konut üreticileri, lüks otel zincirleri, özel okullar ve hastanelerin özel adresi haline dönüşen Bodrum'da, birçok lüks marka, ilk yatırımlarını buraya gerçekleştiriyor" dedi...

Çağdaş Holding bodrum projeleri 2016 Haberi

Çağdaş Holding bodrum projeleri 2016

Turizm ve inşaat başta olmak üzere 8 farklı sektörde faaliyet gösteren Çağdaş Holding, yıl içinde de yeni yatırımları hayata geçirmek üzere çalışmalarına başladı. 


Bodrum'da Swissotel projesini yapan Çağdaş Holding, yine Bodrum'da ikinci Swissotel projesini ve Bodrum merkezde yeni başladığı konut projesiyle beraber yaklaşık 100 milyon euro'luk bir inşaat yatırımı yapıyor. 


Bodrum'un 11 beldesinde yatırımları olduğunu kaydeden Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, "Konut sektöründe bekle-gör politikası güden yatırımcılar tekrar alıma geçmeye başladı, keza turizm sektöründe ciddi bir hareketlilik olacak önümüzdeki sezon. Biz Bodrum'da gayrimenkul sektöründe artık 1 milyon liranın altında da konut satıyor olacağız" dedi. 

Son 5 yılda Bodrum'a yatırım değeri 195 milyon euro olan 4 projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen Çağlar, 'süper lüks segmentte' Çağdaş Holding olarak misyonlarını tamamladıklarını kaydetti. 

Çağlar, gelen...