19 / 04 / 2024

Çağdaş Holding yatırımları

Çağdaş Holding yatırımları

Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar holdingin gelecek yatırımlarından bahsetti. Çağlar, Avrupa ve ABD'de eski, atıl durumda olan yapı ve turizm tesisleriyle ilgilendiklerini belirtti...

Çağdaş Holding'den Bodrum'a 100 milyon euroluk yatırım!

Turgutreis'teki ilk Swissotel'i 75 milyon euro yatırımla hizmete açan Çağdaş Holding Bodrum'da 100 milyon euroluk yatırımla ikinci Swissotel'i inşa edecek.

Çağdaş Holding'den Bodrum'a 2. Swissotel!

13 şirketi ve bin kişilik istihdamı bulunan Çağdaş Holding'in, turizmde de önemli yatınmlan var. Holding, geçen yıl Turgutreis'te 75 milyon Euro yatırımla açtığı Swissotel'in ardından, ikinci otel için de yatırıma başladı.

Çağlar Holding Bodrum'da 2'nci Swissotel'ini açıyor!

Bodrum’a üs kuran Çağdaş Holding, turizme hızlı girdi. Turgutreis’te Swissotel’i açan grup, ikinci ‘Swiss’ yatırımına başladı. 175 milyon euro’luk proje sonrası hedef Avrupa’da yatırım.

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

Rusya'da ticari emlak yatırımları rekor kırdı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Rusya’da ticari emlak yatırımlarının bu sene de rekor seviyelerde olması, önümüzdeki seneden itibaren de düşüşe geçmesi bekleniyor.

Müteahhitler yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini beklediklerini kaydederek, konut kredi faizlerinin düşmesiyle beraber yeni konut yatırımları için düğmeye basacaklarını söyledi.

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Bilici tarafından kuruldu.

Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti!

Türkiye’nin en çok konut projesi üreten gayrimenkul firmaları arasında yer alan Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti...

Singapur'da kripto yatırımları 10 kattan fazla artarak rekor kırdı!

Singapur'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto yatırımları 2021 yılında 10 kattan fazla arttı ve yeni bir rekora imza attı.  

Dosso Dossi Hotels Grubu'nun yatırımlarında önceliği İstanbul!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan yaptığı açıklamada, "Otel yatırımlarına devam kararı aldık. Şimdilik önceliğimiz İstanbul" dedi.

Esas Holding, Londra'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Kamışlı'nın gayrimenkul yatırımı açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi açıldı!

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi Beykoz’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Yama tarafından açıldı.

Otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Dünyadaki otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Turizm sezonu yeni otel açılış haberleriyle start aldı. Kovid-19 salgınında da turizm yatırımları durmadı. Yeni marka ve tesisler hizmete sunulurken, inşaatı devam eden projelerin sayısı da oldukça fazla...

Hatay'da hastane yatırımları hız kesmiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'daki sağlık tesisi ve hastane yatırımlarının son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

Çağdaş Holding yatırımları Haberi

Çağdaş Holding yatırımları

Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar gayrimenkul ve turizm sektörüyle ilgilendiklerini belirterek holding açısından 2019 yılında yaşanan gelişmeleri değerlendirdi ve gelecekteki projelerinden bahsetti. Çağlar; "Avrupa ve ABD'de eski, atıl durumda olan yapı ve turizm tesisleriyle ilgileniyoruz. Bunları satın alıp, bulundukları bölgelere uygun bir restorasyonla ekonomiye kazandırmak istiyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum'da 2015'te 75 milyon avroluk yatırımla açtıkları Swissotel Resort Bodrum Beach'in ardından 2020'de de şehir merkezinde Swissotel Residences Bodrum Hill'i tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.

"Bodrum, Swissotel'in birden fazla oteline ev sahipliği yapan tek Avrupa şehri olacak"

Burası için yatırım öngörülerinin 100 milyon avro civarında olduğunu ifade eden Çağlar, otel bölümünün 2020'nin, rezidans bölümünün 2021'in yaz aylarında tam teşekküllü olarak hizmet vermeye...