18 / 04 / 2024

Çağrı Çıtanak nerede yaşıyor

Çağrı Çıtanak nerede yaşıyor

Kanal D’nin sevilen dizisi “Tatlı İntikam”da Bülent karakteri canlandıran Çağrı Çıtanak, karakterini ve oyunculuk hayatını anlattı. Çıtanak, verdiği röportajda bir dönem inşaatta çalıştığını söyledi.

Esenler Ömür İstanbul nerede?

Efitaş İnşaat,Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Ömür İstanbul projesi 218 konut ve 3 dükkandan meydana geliyor. Peki Esenler Ömür İstanbul nerede?

Çağrı Çıtanak: Bir dönem inşaatta çalıştım!

Kanal D’nin sevilen dizisi “Tatlı İntikam”da Bülent karakteri canlandıran Çağrı Çıtanak, karakterini ve oyunculuk hayatını anlattı. Çıtanak, verdiği röportajda bir dönem inşaatta çalıştığını söyledi.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap kura çekilişi nerede?

13 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap'ta kura satışları başladı. Peki TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap kura çekilişi nerede?

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap kura çekimi nerede?

Kura yöntemiyle satışa çıkarılan TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap Konutları 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap kura çekimi nerede?

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi kura çekilişi nerede?

Kura yöntemiyle satışa sunulan Ağrı Merkez Fırat Mahallesi TOKİ Konutları 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi kura çekilişi nerede?

Başakşehir Emlak Çadırı 2015 nerede?

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı 'nda bugün 240 adet bağımsız bölüm satışa sunuluyor. Başakşehir Emlak Çadırı 2015 nerede?

Emlak Çadırı Evleri nerede?

Emlak Çadırı ‘nda 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak olan 240 adet bağımsız bölümün 220 adedini konutlar oluşturuyor. Peki Başakşehir Emlak Çadırı Evleri nerede?

Eroğlu Emlak Yatırım Ali Ağa Suit projesi nerede?

Daire tipleri 1+0 ve 1+1 olarak dizayn edilen Ali Ağa Suit Evleri 12 katlı tek blok halinde yükseliyor. Peki Eroğlu Emlak Yatırım Ali Ağa Suit projesi nerede?

Panayır Evleri nerede?

Emiroğulları İnşaat imzası ile yükselen Panayır Evleri 5 bin 950 metrekare inşaat alanında inşa ediliyor. Peki, daire alanları 93 metrekareden başlangıç gösteren Panayır Evleri nerede?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kuraları nerede çekilecek?

Başvuru sürecinin başladığı ve 9 Ocak'a kadar devam edeceği, kura çekilişinin ise 16 Ocak'ta gerçekleşeceği TOKİ Konya Selçuklu Yazır kuraları nerede çekilecek?

My Home Maslak Ağaoğlu nerede?

My Home Maslak Ağaoğlu nerede? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Ağaoğlu My Home Maslak'ta yüzde 10 peşinat ödemesiyle 36 ay sıfır faiz ya da banka kredili ödeme seçeneği sunuluyor...

Gaziosmanpaşa Haliç Panorama nerede?

Gaziosmanpaşa Haliç Panorama nerede? Haliç Panorama Evleri Sarıgöl Mah. Ordu Cad No:124/C Gaziosmanpaşa - İstanbul adresinde yer alıyor. Haliç Panorama projesi Kahraman Yapı Yatırımları tarafından yükseliyor...

Doğa Teras Evleri nerede?

Doğa Teras Evleri nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Kemerburgaz Göktürk bölgesi cevabı uygun görülüyor. 2 blok halinde yükselen proje, Ena Gayrimenkul projesi olarak yaşama geçiriliyor...

Çağrı Çıtanak nerede yaşıyor Haberi

Çağrı Çıtanak nerede yaşıyor

Çağrı Çıtanak, Kanal D’nin sevilen dizisi “Tatlı İntikam”da Bülent karakterini canlandırıyor.


Bu karakteri ve oyunculuk hayatını anlatan oyuncu, başka bir şey yapmaya vakit bulamayacak kadar çalışmaktan memnun olduğunu söylüyor.


- “Tatlı İntikam” son dönemin sevilen dizilerinden biri oldu. Siz nasıl tepkiler alıyorsunuz?

- Öncelikle bu röportajı okuyarak, diziyi izleyerek, yolda görünce hiç tanımadığı birine tebessüm ederek, bana zaman ayıran herkese çok teşekkür ederim. İçinde olduğum bir işe “güzel” demek pek benlik bir şey değil aslında. Ama sevildiğimizi görebiliyorum. En ufak baş selamından tutun da defalarca çekilen selfie'lere kadar her şey biraz daha mutluluk hormonu olarak dönüyor bana. Umarım paylaşacağımız güzellikler ve paylaşma güdülerimiz hiç tükenmez.


- Dizide canlandırdığınız Bülent karakterini sizden dinleyelim... 

- Aslında biz Bülent'in biraz evrilmiş, ehlileşmiş halini görüyoruz. Eskiden çok daha...