19 / 04 / 2024

Cahit Nakıboğlu kim

Cahit Nakıboğlu kim

Sağlık sorunları nedeni ile dün ev hapsi şartı ile tahliye edilen Cahit Nakıboğlu yeniden tutuklandı.

Cahit Nakıboğlu: Yatırımcı çok arsa yok!

Gaziantep, son yıllarda yatırımcılara yer tahsis etmek için yeni sanayi-bölgesi arayışına girdi. 5’inci Organize Sanayi Bölgesi’nin yetersiz kaldığı kentte sanayicilerin yatırım taleplerinin karşılanması için Gaziantep-Kilis Polateli Organize Sanayi Bölge

Organize Sanayi'deki düzenleme ekonomiye katkı sağlayacak!

OSBÜK Yönetim Kurulu Başkanı Nakıboğlu: "Bu karar, daha çok üretim, daha çok istihdam ve daha çok ihracata her zamankinden daha fazla ihtiyacı olan ülkemizin ekonomisine büyük katkı sağlayacak"

Cahit Nakıboğlu: Halıda modayı Gaziantep belirliyor!

Son teknolojiye sahip bin 200 makineden oluşan fabrikaların bulunduğu Gaziantep'te yıllık ortalama 350 milyon metrekare halı üretiliyor.Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu konu ile ilgil iaçıklama yaptı.

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Bahadır Eyüboğlu ve Murat Humartaş ortaklığında kuruldu.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Çekmeköy Alemdağ-Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Çekmeköy ilçesi, Alemdağ - Ekşioğlu Mahallesi, kısmen 525 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

Ezgi Eyüboğlu-Oğulcan Engin Acarkent'ten ev kiraladı!

2020 Mart ayından bu yana birlikte olan Ezgi Eyüboğlu- Oğulcan Engin, evlilik yolunda ilk adımı atarak lüks bir sitede ev kiraladı. 

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bahadır Eyüboğlu tarafından açıldı.

Eyüpoğlu İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Demir çelik, kağıt, inşaat, taşımacılık ve eğitim sektörlerinde faaliyette bulunan Eyüboğlu İnşaat hakkında yeni karar çıktı. Şirketin konkordato başvurusu reddedildi.

ABD'de inşaat halindeki binanın merdiven boşluğu çöktü: 3 ölü!

ABD'nin Teksas eyaletinin Houston şehrinde inşaat halindeki binanın merdiven boşluğu çöktü...

Süleyman Eyüboğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Eyüboğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Samsun'da inşaatın asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti!

Samsun’un Atakum ilçesi Yeni Mahalle’de bulunan 11 katlı inşaat halindeki bir binada asansör montajı yaparken asansör boşluğuna düşen Orhan Işık (42) hayatını kaybetti...

Bursa'da apartman boşluğundaki türbe görenleri şaşırtıyor!

Bursa’da 15. yüzyılın başlarında hayatını kaybettiği düşünülen Aşık Yunus’un Karamazak Mahallesi’nde 3 apartmanın arka oda pencerelerinin baktığı havalandırma boşluğunda yer alan türbesi görenlerin dikkatini çekiyor.

Aksaray'da inşaatın havalandırma boşluğuna düşen işçi öldü!

Aksaray'da bir inşaatın yedinci katından havalandırma boşluğuna düşen işçi yaşamını yitirdi.

Cahit Nakıboğlu kim Haberi

Cahit Nakıboğlu kim

FETÖ'den tutuklu Naksan Holding eski yönetim kurulu bBaşkanı Cahit Nakıboğlu, sağlık sorunları nedeni ile dün ev hapsi şartı ile tahliye edilmişti. Ancak Cahit Nakıboğlu bugün yeniden tutuklandı. 


Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Nakıboğlu'nun, 9. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tahliye edilmesinin ardından savcı, karara itirazda bulundu. Başvuruyu değerlendiren 10. Ağır Ceza Mahkemesi, itirazı yerinde bularak Nakıboğlu'nun yakalanmasına hükmetti.

Nakıboğlu ciddi sağlık sorunları olduğunu ifade ederek, "Kendi kendime bakacak durumda değilim. Tutuksuz yargılanmamı talep ediyorum."...